Προς το περιεχόμενο

Eko-Tiger

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    62
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Πλήκτρα
  • Day job
    Ιδιωτικος Υπαλληλος
  • Τόπος
    Βόλος

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Eko-Tiger

0

Φήμη

  1. Eko-Tiger

    JBL Spyro

    Μαλιστα... στα υποψην λοιπον! Τα edifier λενε τιποτα?
  2. Eko-Tiger

    JBL Spyro

    Τι θα προτεινες?
  3. Eko-Tiger

    JBL Spyro

    Καλημερα σε ολους. Εχω ενα JBL Spyro σετακι ηχειων 2.1, διαολεμενο σετακι, που το εχω καταχαρει εδω και 7-8 χρονια! Το εχω συνδεμενο στον υπολογιστη μου και το χρησιμοποιω και σαν monitorακι στα dj sets μου. Βολευει μια χαρα! Τον τελευταιο καιρο ομως αρχισε και 'τριζει' οταν το δυναμωνω. Και τα μπασα του ακουγνται λιγο 'θολα'. Μηπως ηρθε η ωρα του...? ή μηπως μπορω να το σωσω...? Αν εβρισκα ακομη στην αγορα σιγουρα θα το ξαναπαιρνα!!! Σας ευχαριστώ!
  4. Καλησπερα. Τις τελευταιες μερες, βαζοντας τα ακουστικα (Technics RP DH1200) στον μεικτη μου (Vestax VMC 004 XLu), δεν ακουγονται εντονα τα μπασα. Δοκιμασα και αλλο ζευγαρι ακουστικων (Shure SRH750), το ιδιο. Τα μπασα πολυ χαμηλα, σχεδον καθολου. Ο ηχος που βγαινει απο τα ηχεια, ειναι ομως κανονικος! Υπαρχει περιπτωση να εχει υποστει βλαβη η εξοδος των ακουστικων??? κατα τα αλλα, οι υπολοιπες συχνοτητες ακουγονται πεντακαθαρα, μονο τα μπασα υστερουν. Ευχαριστώ εκ των προταιρων!!!
  5. Να σαι καλα, ευχαριστώ!
  6. γνωριζεις αν παιζει κατι σε Ελλαδα?
  7. Παιδες καλησπέρα. Εχω εναν μεικτη Westax VMC004 Xlu. Ηρθε δυστυχως αυτη η ρημαδα ωρα που τα knobs του αρχιζουν να αποκτουν αυτη την αηδιαστικη sticky υφη (κοινως σιγα-σιγα μ'αφηνουν χρόνους). Που μπορω να βρω ανταλλακτικα? Επισης υπάρχει καμια προταση για κάτι πιο ανθεκτικο στο χρόνο (μεταλλικα ισως?). Ευχαριστώ!
  8. Καλησπερα σε ολους. Εχω παρατηρησει τελευταια οτι το Jog wheel απο το cd player μου (stanton C313) εχει αρχισει και 'βεντουζωνει' στο χερι. σαν να του εχεις ριξει κολλα ενα πραμα... Μηπως ξερει κανεις πως επανερχεται? (πριν αρχισω να κανω πειραματα με καθαριστικα κλπ...) ή εστω αν που μπορω να βρω ανταλλακτικα να το αλλαξω...?
  9. το κατεβασα και το τσεκαρα... ειναι κιο αυτο σαν το reaper πολυπλοκο... ευχαριστώ παντως! Βρε μπας και να ψαξω για κανενα Nuendo1 σπασμενο παλι...?
  10. Αυτο ακριβώς... πολύ μπελας για απλά πράγματα... αλλα θα του δωσω αλλη μια ευκαιρια..
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου