Προς το περιεχόμενο

anitus

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή anitus

0

Φήμη

  1. ΚΙ οταν εχουν γεμισει τα μηνυματα και δεν μπορουν να ερχονται αλλα τι γινεται? ρε παιδια απλα πραγματα δεν μπορουμε να βρουμε λυση?
  2. το εχει αντιμετωπισει κανενας αλλος? επιλεγω μηνυματα και παταω το Χ πανω αριστερα και ενω μου βγαζει ενα μηνυματακι για διαγραφη μετα δεν γινεται τιποτα! κανω κατι λαθος?
  3. anitus

    Korg KRONOS

    ΠΑΙΔΕΣ Εμφανιστηκε στο musicstore με πρωτη τιμη 4.133 τα 61 πληκτρα!!!! μαζι με φπα! μηπως οι τιμες που προανειγγειλαν καποιοι ηταν μουφα?? http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Synthesizers/Synthesizers/Korg-Kronos-61-Synthsizer-Workstation/art-SYN0003852-000 βεβαια εχει epxected release date 15-4
  4. anitus

    Korg KRONOS

    Φυσικα και δεν μιλαω μονο για Σκυλαδικα και λαικα. Υπαρχουν κι αλλα ειδη μουσικης στην ελλαδα που οι ανθρωποι που παιζουν ειναι σαφως επαγγελματιες, ΕΝΤΕΧΝΗ, (ΜΕ Δισκογραφικα ονοματα). ΡΟΚ, επισης με γνωστα ονοματα, ΠΟΠ σχηματα, Μουσικες σκηνες που δεν παιζουν λαικα και δουλευουν ολο το χρονο (με τοπικα σχηματα και ονοματα), κλπ κλπ κλπ ΤΟ Μ3 ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΜΩΣ? Προφανως το Laptop to exei mono gia loops.
  5. anitus

    Korg KRONOS

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΙΑ ΠΙΑ! Εχετε χασει το point της συζητησης! τι σχεση εχουν οι αναφορες για υπολογιστες για hardware analog synths, για one sound play synths, klp klp. Η εμπειρια μου στα synths ξεκιναει στα τελη της δεκαετιας του 80 με πρωτο οργανο ενα Ολοκαινουριο juno2. Στην πορεια περασα και δοκιμασα σχεδον απο ολες σχεδον τις εταιριες τα καλυτερα μοντελα τους (κυριως εμπορικα μοντελα παντα). Απο M1, t3, Wavestation, X3, n364, D-50, U20, xp50, V50, triton, extreme, fantom, motif es, M3 klpklp Το Kronos λοιπον ειναι φτιαγμενο για κατι συγκεκριμενο. ΓΙΑ τον επαγγελματια που παιζει LIVE! (ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ τουλαχιστον αυτο εχω καταλαβει στο συγκεκριμενο forum) και φυσικα δεν ενοω μονο λαικα και σκυλαδικα. Τι να τον κανω τον computer και τα αναλογικα synths (παλια και νεα) οταν εχεις τα παντα που θα χρειαστεις στο live σε ενα (αντε δυο) κουτια.?? ποση διαφορα στην ποιοτητα θα εχει (δεδομενων των ηχητικων συνθηκων στην ελλαδα) οταν θα χρησιμοποιησεις 4, 5, 6 αναλογικους ηχους σε ολοκληρο το σετ list και μπορει ανετα να σε καλυψουν οι αναλογικες μηχανες του Κρονος? Οποτε Computers και analog synths ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ. Απο αυτα που ειδα παντως μεχρι τωρα το οργανο ειναι Κορυφη! δεν συγκρινεται (αυτη την στιγμη που μιλαμε) με κανενα αλλο workstation. Ολα τελεια λοιπον, ειδικα η οθονη που κανει παιχνιδακι το οποιοδηποτε editing ακομα και επανω στο stage. Σ'αυτο η korg ειναι ΕΤΗ φωτος μπροστα. Οσο για το sequencer για μενα ειναι το μοναδικο αχρηστο, εφοσον το οργανο εχει SSD σκληρο και streaming δυνατοτητες. Μακαρι το 61 να μην βγει πολυ βαρυ. Οσο για την τιμη αν ισχυουν αυτα: 61 key $2,999 73 key (hammer action) $3,499 88 key (hammer action) $3,799 τοτε ειναι πολυ προσιτο για αυτους που πραγματικα το χρειαζοντε και ξερουν πως να το χρησιμοποιησουν.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου