Προς το περιεχόμενο

AdithetoS

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    68
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από AdithetoS

  1. Φίλε handysome εγώ σου ψυθιρίζω στ΄ αυτί 2 χρυσαφένια γράμματα! ;) Β&W
  2. είσαι οραίος! βέβαια δε θα μου χρειαστεί ακόμα, γιατί επιτέλους περνάνε τα windows αυτή την ώρα στο σκαtopc του φίλου μου! μετά από πάνω 30 ώρες στο μηχάνημα του.... τα κατάφερα! οεο... μου έβγαλε την ψυχή πραγματικά! δοκίμασα τα πάντα! Η τελευταία μου επιλογή ήταν να λουστώ με Ultrex..... :P Να λουστώ και να μη το πιω... χεχε εμα το ριμάδι πως δε χάλασα και το δικό μου για να το στρώσω! Πάντως τα κατάφερα κι είμαι..... Yo my nigga... ;) Σας ευχαριστώ όλους ορε παίδες, τουλάχιστον για τις ευχές και μόνο! ;)[/url]
  3. μα το θέμα είναι ότι φτάνει μέχρι τα μισά της όλης δουλειάς...
  4. jmone αναφέρω στην πρώτη σελίδα τι μήνυμα μου βγάζει! ;) konu57 αυτό με τα jumper μου μένει να κάνω, να τα ξυλώσω δηλ. όλα τα άλλα όπως τα λες τα έκανα, δοκίμασα άπειρους τρόπους! :D Για να δούμε τι θα γίνει.... :)
  5. freemindgr αν γίνετε να μου πεις περισσότερα για αυτό το mobo :D γιατί δε ξέρω τι είναι! Θα σου ήμουν ευγνώμον!!! :) Επίσης, ο δίσκος μου είναι 200αρης και όντως μπορώ να λειτουργήσω μόνο τα 186GB είχα πει νομίζω 189 (λάθος) δε θυμόμουνα ακριβώς. Αλλά το να χάνεις 10GB από έναν 200αρη, φαντάσου πόσο θα χάνεις σε έναν 500αρη... δε το έχω υπολογίσει αλλά όσο κι αν είναι και 10 να είναι και πάλι, είναι λεφτά γμτ την τύχη μου! Ας πούνε 186gb, ας πούνε πάνω κάτω 1gb, αλλά όχι και 10gb και σε άλλους μεγαλύτερους κι εγώ δε ξέρω πόσο.... Είναι πολύ σημαντικό το να πηγαίνουν χαμένα τόσα GB, πρέπει να μάθουνε να είναι πιο ξεκάθαροι, όλοι μας βασικά Μην έχουνε μετά πρόβλημα στο "γιατί δεν υπάρχει επικοινωνία"! και πολλά άλλα....
  6. και στον pc μου τον έβαλα, και φορμάτ τον έκανα κι από Partition Magic τον πέρασα και τη μια τον έκανα FAT32, την άλλη NTFS.... Πρέπει να του έκανα σύνολο... 15 φορές φορμάτ με διαφορετικούς τρόπους, μια στο pc μου, μια στο pc του! :)
  7. το μόνο που μπορώ να σου πω εγώ αδερφέ είναι ότι, όποιο vsti κι αν φορτώνεις στο pc σου, να το τοποθετείς (αν δε το κάνει μόνο του) στο φάκελο που λέει: VSTplugins συνήθως η διαδρομή είναι αυτή: C:\Program Files\Steinbrg\VstPlugins αν έχεις λειτουργείς CuBase ή κάτι της Steinberg Αλλίως αν δε (κλάνω :P) κάνω λάθος είναι: C:\Program Files\VstPlugins Δε στο λέω με 100% σιγουριά ε?! να ξες :)
  8. τπτ δε γίνετε και το παράξενο είναι ότι ούτε το driver του, ούτε ο σκληρός του έχει πρόβλημα! Κάνει φορμάτ και copy κάποια αρχεία, κάνει restart και όταν το αφήνεις να μπουτάρει από το cd, γράφει τα εξής: Pres eny key to boot from CD........error loadin operating system του κάνω restart και μετά ξανά γράφει: Pres eny key to boot from CD........ A disk read error occurred Pres Ctrl+Alt+Del to restart Πατάω και μου ξανά βγάζει το τελευταίο μήνυμα! :D δε ξέρω....είναι πρωτοφανές αυτό το σκηνικό.
  9. ο σκληρός του φίλου μου! λειτουργεί κανονικά και σαν slave στο σύστημα μου...αλλά με τπτ δε κάνει ολόκληρη την εγκατάσταση, εν το μεταξί το παλεύω από χθες το βράδυ και την πρώτη φορά του έκανα φορμάτ, έλα όμως που έπρεπε να του ξανακάνω φορμάτ, ε κι από τότε δε λέει με τπτ να τελειώσει αυτό που πρέπει να κάνει ο βρωμιάρης! ο άλλος ο φίλος μου τον έχει σε άλλο σύστημα, καμιά σχέση με το δικό μου... εγώ έχω athlon AMD σε μια DFI κι εκείνος έχει ένα seleron 5ετιας :D καμιά λύση δηλ. με πρόγραμμα ίσως? κάτι... :( όλα λειτουργούν (τουλάχιστον εικονικά) αλλά τπτ δε τελειώνει τη δουλειά του!
  10. γιατί ο γ...μένος, όταν τον βάζω στο σύστημα του και πάω να τον κάνω από κει όλη την διαδικασία, φτάνει μέχρι το σημείο του reboot για να μπει σε κατάσταση windows και να κάνει install και μένει στα dos, κάτι λέει για missing, κάτι λέει για τον δίσκο.... βγάζει πρόβλημα εν ολίγης.... διαβάζει από το cdrom κανονικά, φορτώνει τα μισά windows και μετά σου πετάει την εξυπνάδα του! :)
  11. Γεια χαρά! Θέλω να κάνω την εξής ερώτηση! Γίνετε να πάρω έναν σκληρό δίσκο να τον βάλω στο pc μου που, έχει λειτουργικό και απ' όλα γενικός και να του βάλω τα windows που έχω κι εγώ?? μετά αυτός ο δίσκος θα μπει σε άλλο pc για να λειτουργήσει με τα windows που έχουν μπει απ΄το δικό μου pc, αλλά το θέμα είναι αν γιένιετε κάτι τέτοιο! Ξέρει κανείς κανέναν τρόπο ??? Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων! :)
  12. το να χτυπάει κόκκινα η cpu, μόνο στο fruity!
  13. μου το έστειλε κάποιος από εξωτερικό και το 3 Fruity. έστω μια πιο παλιά έκδοση... 4, 5.
  14. Πέτυχες "zong" :D Δε φταίει το FL. γιατί και το 3 να βάλω πάλι τα ίδια θα κάνει! Επόμενος..... ;)
  15. 8O 8O 8O και εγώ είχα ακούσει ότι αν βαλεις τηλεκάρτα στην κατάψυξη γεμίζουν οι μονάδες!!! σοβαρά τωρα, νομίζω η χωριτικότητα εξαρτάται απο τον σκληρό μηχανικά, δλδ δενχωράει αλλο ρε πάιδί μου, και όχι οτι τον κλειδώνουν για κάποιον λόγο χαχαχαχχαχαχχαχα..... το έχω ακούσει κι εγώ αυτό με τις τηλεκάρτες! :D ok! thnx για την βοήθεια σας όποια κι αν ήταν! ;)
  16. μαλακία! γμτ! κάτι είχα ακούσει ότι γίνετε να τον δει όλο σχεδόν, όχι όμως να χάνεις GB αλλά κάτι MB... αλλά δε ξέρω πως γίνετε ρε γμτ! επέμεναι ότι γίνετε αυτός που ρώτησα, αλλά δε θυμάμαι τι μου είχε πει να κάνω και είπα μήπως ξέρει κανείς εδώ μέσα! τεσπα!
  17. και αγοράζω ένα σκληρό δίσκο 200GB, και τον κάνω format μέσο Partition Magic και είναι έτοιμος! Μπαίνω στο My Computer και αντί για 200 είναι 189 (αν θυμάμαι καλά) μη πω και λιγότερο! Why ? ? ? :D Υπάρχει επίλυση του προβλήματος αυτού ? αν είναι πρόβλημα!
  18. όμως ρε παιδιά, μπορεί κανείς να μου πει γιατί στο fruity το 7 που έχω τώρα, όταν του φορτώνω ένα project σε zip μορφή (που δε νομίζω να παίζει ρόλο) η CPU βαράει κόκκινα όταν ξεκινάνε να παίζουν όλα τα πατερν μαζί? και με την παλιά κάρτα που είχα και με το παλιό fruity που είχα και με τους παλιούς drivers & ASIO που είχα, δεν μου έκανε καμιά τέτοια μαγκιά! και φόρτωνα τ' άντερα μου στα κομμάτια, (wav & instruments) έχω αυτό το πρόβλημα εδώ και 2 μήνα κοντά... :(
  19. Βασικά πρέπει να τους βρήκα, στο site της creative αλλά όχι τους ασιάτικους drivers, νομίζω βέβαια πως το ίδιο είναι! thnx πάντως....
  20. PCMAN που είναι αυτοί οι drivers που λες? σε πιο site? νωρίς το είδα το θέμας εεε???!!! :D
  21. AdithetoS

    Αξίζει????

    XEXEXEXEXE ωραίος! λοιπόν, έχουμε και λέμε πρόσφατα έβαλα καινούρια ψύκτρα πάνω στον επεξεργαστή της zalman, αν το γράφω καλά. και λειτουργούν άλλα 3 funs μέσα στο κουτί... οι μνήμες είναι της geil και είναι καλυμμένες με ένα μπλε μεταλλικό πράγμα :D το οποίο αν δε κάνω λάθος είναι οι ψύκτρες τους. οι κάρτες αν λες τις pci δεν έχουν αν εννοείς πως πρέπει να έχουνε μια pci μεταξύ τους κενό, γιατί έχει 3 θέσης η motherboard και είναι πιασμένες όλες. (κάρτα ήχου, γραφικών και μια video), τα ανεμιστηράκια είναι καινούρια και δεν έχουν πάνω τους, ακόμα, κόκκο μπίχλας, αν εννοούσες κάτι τέτοιο. τα mb είναι σύνολο 1,5GHz, o AMD είναι στα 3000+ και format έκανα πρόσφατα, ένα από τα 10 που είχα φτάσει να κάνω κάθε μήνα! :D (ok έτυχε κάποιο μήνα) γενικά ξέρω να κάνω format το φυσιολογικό, δε ξέρω αν υπάρχει κανένα ιδιέτερο όταν θες να τα πηγαίνει καλά με τη μουσική παραγωγή! :) τώρα για το overclocing, δε ξέρω να το κάνω άλλα όταν κι αν το κάνω θα το κάνω με σεβασμό! :D μέχρι εκεί που αντέχει το έρμο! με κάποιον που να είναι εκείνος ο "μάστορας". το θέμα είναι να κερδίσω χαμηλότερη χρήση της cpu από τα instruments που τραβάνε αρκετά από ότι είδα! Να μπορώ να φορτώσω 10-15vsti και να μη ξεκινάει τα τσακ τσακ στον ήχο.... αυτά! :D
  22. AdithetoS

    Αξίζει????

    τόσο χάλια είναι διλ. αυτό που έχω? :( ούτε 2 χρόνια δε έχω που άλλαξα όλο το κουτί σχεδόν! δηλ. για να είναι καλυμμένος για 5 χρόνια τι σκατά πρέπει να πάρω? για να μην έχω κολλήματα. Δεν θα ανοίξω στούντιο! το σετάρισμα τι είναι? :D και τα windows πως αλλιώς να τα βάλω εκτός από τον κλασσικό τρόπο..? και πια καλύτερη κάρτα ήχου σε σχέση μ' αυτή που έχω??? (με βάση τα χαρακτηριστικά τους ε!)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου