Προς το περιεχόμενο

c.dayz

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    59
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    korydallos

Συμμετοχή c.dayz

0

Φήμη

  1. Καλησπερα, εχει μαθει κανεις για το μπασο του flea? η παιξει? θελω να μου πειτε την γνωμη σας και αν ξερετε αν το φερνει καποιος αντιπροσωπος στην ελλαδα για να το ακουσω-αγορασω. Ευχαριστω
  2. A επισης , προτεινεται κανα καλο μικροφωνο για να ηχογραφω τυμπανα...το οποιο να ειναι καλο και για φωνητικα!Ευχαριστω!
  3. Παιδια ευχαιστω πολυ! Δεν ηξερα πως η καρτα ηχου συνοδευεται απο απλο προγραμμα μαζι...οποτε ολα κομπλε! Θα παρω κατι γυρω στα 300 ολα μαζι και θα σας εωημερωσω για τυχων αποριες! Συνεχιζω να ακουω προτασεις καθοτι ειμαι βαθια νυχτωμενος απο αυτα.Να σται καλα! :)
  4. Θελω να διαθεσω απο 200 μεχρι 500 ευρο..Και θελω κυριως κιθαρες και μικροφωνο..τα τυμπανα μπορω να τα γραψω μεσα απο το ποργραμμα,σωστα?
  5. Καλησπερα παιδια! Θελω τη βοηθεια σας! Ψαχνωμαι γυρο απο την ηχογραφιση στο σπιτι , ομως δεν εχω ουτε καρτα ηχου ουτε καποιο προγραμμα ;D Αρχικα θελω να μου πειτε καμια οικονομικη καρτα και κανα προγραμμα...και αν χρειαζεται κατι αλλο που πρεπει να ξερω ετσι ωστε να αρχισω να γραφω. Υπ οψην μιλαω για εντελως ερασιτεχνικη και για την πλακα ηχογραφισεις...απλα για να υπαρχουν καπου τα κομματια μου! Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
  6. Ποοοοοοοοοοοποοοοο!!!!! Τελειο.Τελειο.Τελειο. Πραγματικα μου αλλεξες τη γνωμη για αυτο το ειδος!!! Μπραβο και παλι μπραβο,τελεια φραση του μπασου στο πρωτο κομματι!! Ειμαι και μπασιστας και εχω να πω τα καλυτερα! Keep grooving!!!!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
  7. Να στε καλα βρε παιδες! 8) Οτι χρειαστω σας ξαναλεω ::)
  8. Κανενας? Πειτε κατι ρε παιδια... :(
  9. Καλησπερα παιδια . Θελω να με βοηθησετε να φταξω ενα μπασο. :Ρ Εχω στα χερια μου ενα samick μπασο.(σωμα ταστιερα) δεν εχει τιποτα απο ηλεκτρονικα μονο κατι ποτενσιομετρα αλλα χωρις καλοδια... Εχω τρεις μαγνητες,εναν τζαζ ξεμπαρκο και δυο τζαζ δικους του.Ο τζαζ ο ξεμπαρκος εχει δυο καλοδια πανω του ενα κιτρινο και ενα κοκκινο,οι αλλοιο δυο εχουν ενα μαυρο μονο... Θελω λοιπον να το κανω να βγαζει ηχο...εχει πανω του και υποδοχη για καρφι αλλα κ αυτο χωρις καλοδια.Μπορειτε να μου πειτε τι να κανω η να μου δωσετε κανενα σχεδιαγραμα με το τι πρεπει να συνδεσω και που... Η καμια ιδεα για το τι να τα κανω ολα αυτα..θελω να φτιαξω κατι δικο μου :Ρ Ευχαριστω !
  10. Αυτη τη πενα την εχω βρει στην αθηνα στην αντπροσωπεια της Ibanez. Δοκιμασε να βαλλεις δαχτυλα και θα εχεις real warm...απ οσο εχω δει δεν κανει δουλεια αυτη η πενα. :-\
  11. Εγω παντως πιστευω πως αν μαθεις να εχεις τον αντιχειρα σου στην προηγουμενη χορδη (ή στον αερα) και εχεις την ιδια ταχυτητα και σταθεροτητα με πριν (με τον αντιχειρα στον μαγνητη)τοτε ειναι καλυτερα και απο αποψη ξεκουρασης και ετοιμοτητας ;) Οσο για το αλλο θεμα...ΝickNT ποσο δικιο εχεις...(χρονια πολλα κιολας!) Πρωτον δεν πιστευω πως υπαρχει σωστο και λαθος αλλα πως θελει να ακουγεται ο καθενας. Δεν θα μεινω στο πως παιζανε καποιοι παλια , το θεμα ειναι ο ηχος .Γιατι αυτος ειναι ο μονος λογος να παιξεις με πενα αν και παλι ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΗΣ ΠΕΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ... Απλα θελει εξασκηση. Δεν υπαρχει στυλ που θελει πενα η δαχτυλα υπαρχει μπασιστας με αρχ*δια και οχι... Το σολο μπασο ειναι τελειο,καταρχην γιατι στο κοινο υπαρχουν και μπασιστες ;D και δευτερον γιατι οχι...δεν ειναι πλεων βαρετο το σολο στην κιθαρα? Εγω προσωπικα πιστευω πολυ στο μπασο και οτι τα νεα συγκροτηματα το βλεπουν και λιγο αλλιως , λιγο πιο ανοιχτομυαλα. Ειναι καλητερο να κανεις μια εξελιξη παρα να μεινεις στο τι εκαναν το 70...Αυτα! Στο μπασο με πενα για μενα χανεις ολο το feeling!(μονο σε μερικες περιπτωσεις χρησιμοποιω)
  12. Με γειες και απο εμενα ! Καλα τα κλιπ , ψηφιζω το neck (πιο καθαρο!) Καλοπαιχτο!!! ;)
  13. Line 6 Variax Bass 700 8) http://www.musicplayers.com/images/VariaxBass700.jpg
  14. Εγω θα σου προτεινα ενα Warwick εχει και καλη b και ειναι και καλη κατασκευη.. Τωρα για 3-band eq δεν νομιζω πως εχει... Μπορεις να πειραζεις τον ηχο σου μεσω μηχανιματων-πεταλιών αν δεν θες να παρεις κανενα musicman!!! ;D
  15. Mπασο!!!Mπασο!!!Mπασο!!!Mπασο!!!Mπασο!!!Mπασο!!!Mπασο!!!Mπασο!!!Mπασο!!! Mπασο!!!Mπασο!!!Mπασο!!!Mπασο!!!Mπασο!!!Mπασο!!!Mπασο!!!Mπασο!!!Mπασο!!! Mπασο!!!Mπασο!!!Mπασο!!!Mπασο!!!Mπασο!!!Mπασο!!!Mπασο!!!Mπασο!!!Mπασο!!! Mπασο!!!Mπασο!!!Mπασο!!!Mπασο!!!Mπασο!!!Mπασο!!!Mπασο!!!Mπασο!!!Mπασο!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου