Προς το περιεχόμενο

progster

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    12
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή progster

0

Φήμη

  1. JAM WATERFALL χωρίς δεύτερη σκέψη...Το έχω κι εγώ,είναι απλά απίστευτο πετάλι,100% αναλογικό και τα αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω...
  2. Να κι ο δικός μου ταπεινός εξοπλισμός: ΚΙΘΑΡΕΣ Ηλεκτρική Ibanez RG2550 Prestige Κλασική Fender ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ Marshall MG 30W PEDALS Dunlop 535Q Crybaby Wah Hughes&Kettner Tubeman Boss DS1 Distortion Digitech Digidelay Jam Waterfall Chorus Boss FV500L Volume Pedal και έπεται συνέχεια... ;D
  3. ...ξέρει μήπως ρε παίδες κανείς σας σε ποιο μαγαζί στην Αθήνα μπορώ να βρω?Πήγα σε 2-3 στο κέντρο και δεν είχε κανείς...Help please γιατί τα pedals σουλατσάρουν μέσα στη βαλίτσα... :-\
  4. Thnx a lot guys!!!Fenderiarhs,το Boss είναι απ'ότι βλέπω μια αρκετά καλή και δελεαστική περίπτωση.Με ποια κριτήρια όμως θα επιλέξω ανάμεσα σε High και Low impedance???(Sorry για τη χαζή αυτή ερώτηση :-\αλλά όπως είπα είμαι νέος και δεν τα κατέχω τα κόλπα... ;D)
  5. Γεια σε όλους!!!Είμαι νέος εδώ ;)και σκέφτηκα να postάρω κι εγώ το πρώτο μου θέμα που αφορά την αγορά volume pedal...Μέρες που είναι σκέφτηκα ότι έπρεπε κάτι να αγοράσω κι εγώ σαν δώρο στον εαυτό μου... ;DΎστερα από αρκετές μέρες διαλογισμού και εσωτερικής αναζήτησης σκέφτηκα να αγοράσω επιτέλους ένα Volume Pedal για να γεμίσει ο κενός χώρος στη βαλίτσα με τα pedals...Κατέληξα μετά από αρκετό ψάξιμο στα εξής: http://www.musicstore.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/MusicStore-MusicStoreShop-Site/en_EN/-/EUR/ViewProductDetail-Start;pgid=TOZgS6fSSQS00000000000000000F2uQrN6d?CatalogVideo=&ProductUUID=3bPVqHzldE8AAAESTsZ_Z_G5&CatalogCategoryID=Ll3VqHzlafsAAAEVeB1Wf70R&JumpTo=OfferList http://www.musicstore.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/MusicStore-MusicStoreShop-Site/en_EN/-/EUR/ViewProductDetail-Start;pgid=TOZgS6fSSQS00000000000000000F2uQrN6d?CatalogVideo=&ProductUUID=FJXVqHzlgUIAAAEWrsprlMO0&CatalogCategoryID=Ll3VqHzlafsAAAEVeB1Wf70R&JumpTo=OfferList http://www.musicstore.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/MusicStore-MusicStoreShop-Site/en_EN/-/EUR/ViewProductDetail-Start;pgid=TOZgS6fSSQS00000000000000000F2uQrN6d?CatalogVideo=&ProductUUID=t5_VqHzm1lAAAAETysQvRWdi&CatalogCategoryID=Ll3VqHzlafsAAAEVeB1Wf70R&JumpTo=OfferList Θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω σε αυτά,κυρίως για την ποιότητα του Morley συγκριτικά με τα Ernie Ball και αν αξίζει να το προτιμήσω.Δεκτές και εναλλακτικές προτάσεις...Thnx!!! :)
  6. Thanks a lot για τη βοήθεια guys!Έβγαλα μια άκρη με τα παραπάνω.Κάτι τελευταίο(ελπίζω :D ),ποιο σετ ηλεκτρονικά θα προτείνατε για αγορά,μέχρι 700 ευρώ(εννοείται ότι η αγορά θα γίνει από Γερμανία :wink: ).Thanks again! :wink:
  7. Γίνεται ένα σετ ηλεκτρονικά drums να συνδεθεί με ηχοσύστημα υπολογιστή(subwoofer και ηχεία) για έξοδο ήχου και αν γίνεται το αποτέλεσμα θα είναι καλό(υποθετικά σε σύστημα 5.1);Αν όχι,υπάρχουν άλλοι τρόποι για την έξοδο του ήχου ή γίνεται μόνο με αγορά κατάλληλου ενισχυτή;Όποιος γνωρίζει please ας βοηθήσει.
  8. ¶ντε,ας γράψω κι εγώ για τον ταπεινό μου εξοπλισμό: Κιθάρες: Ibanez RG2550 prestige, Epiphone LP custom (έκανε εγχείρηση αλλαγής μαγνητών πριν λίγο καιρό και πλέον έχει Seymour Duncan), Squier Stratocaster (δόξα και τιμή στην 1η μου κιθάρα!) Ενισχυτές: Marshall 30W, Fender 15W (αυτά προς το παρόν...) Πετάλια: Hughes&Kettner Tubeman, Boss Distortion DS-2, Dunlop GCB95 Crybaby wah, Digitech Digi Delay Αυτά τα ολίγα και καλά προς το παρόν,έπεται και συνέχεια όμως(όταν θα έχω κάνα φράγκο...)
  9. Αυτό το πλαστικό που λες,δηλ. το Teflon washer(για την ακρίβεια 2 τέτοια παίρνει το tremolo arm),το άλλαξα κάποια στιγμή και ενώ αρχικά φαινόταν ότι έμενε σταθερό μετά από λίγη ώρα χρήσης πάλι τα ίδια.Για να απαντήσω και στο ερώτημα του stavrilian,όντως μου δίνει ελευθερία,αλλά θα το ήθελα σταθερό ακριβώς για το λόγο που λέει ο janick και πέρα από αυτό με ενδιαφέρει να ξέρω μήπως η κιθάρα έχει πρόβλημα,γιατί έσκασα και αρκετά για να την πάρω.Παρεμπιπτόντως,δεν υπάρχει βίδα ή κάτι τέτοιο απ'ότι έχω δει που να σου επιτρέπει κάποια σχετική ρύθμιση.Το κόλπο με το σφυρί για να πω την αλήθεια μου φοβάμαι να το κάνω εγώ,προτιμώ να πάω στον ίδιο το Τζίμη.Βασικά,τι ακριβώς πετυχαίνεις με το να το χτυπήσεις δεν καταλαβαίνω,αλλά όλο και κάτι περισσότερο ξέρει ο Τζίμης!
  10. Πρόσφατα αγόρασα μια Ibanez RG2550 prestige με Edge-pro tremolo και έχω προβληματιστεί με το tremolo bar,γιατί δεν στέκεται σταθερό αν το αφήσω ενώ είναι σε οριζόντια θέση,δηλ. παράλληλη με τις χορδές (ενώ σε άλλες κιθάρες της Ibanez με το ίδιο tremolo system έχω δει ότι μένει σταθερό σε όποια θέση κι αν το αφήσεις),παρόλο που έχω βάλει καινούρια Teflon washers(όποιος έχει κιθάρα με Edge pro θα καταλάβει). Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει η τυχαίνει να έχει το ίδιο μοντέλο please ας μου απαντήσει επί του θέματος.
  11. Δεν αξίζει να δώσεις λεφτά για να επιφέρεις μια βελτίωση του 10-20% στην απόδοση της κιθάρας αυτής.Κράτα τα χρήματα για να αγοράσεις μια άλλη καλή κιθάρα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου