Προς το περιεχόμενο

dima

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    51
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή dima

0

Φήμη

  1. γιατι να μην παρεις MOTU Ultra L.??? ειναι πολυ καλη καρτα.
  2. dima

    vST..Πόσα;

    για σας! εγω παιδια γραφω psy-trance και θα ελεγα πως δεν μπορω να μην το γεμισω στα vst, fx & vst instruments.... που ειναι το κακο?
  3. dima

    arturia jupiter 8v

    :) τιποτα! χρόνια πολλά!
  4. dima

    arturia jupiter 8v

    για να καταλαβω τι θελεις να κανεις να μετατρεψεις ενα midi σε audio? κειτα μπορεις με δυο τροπους ο ενας ειναι αν να δρομολογισεις στα καναλια της καρτας ηχου να επιστρεφει ο ηχος σε ενα κενουριο καναλι που θα φτιαξεις και θα πατισεις rec. και ο αλλος πιο ευκολος ειναι απλα να αφισεις το καναλι midi να παιζει μονο του και απλα να κανεις extract audio mixdown. νομιζω ο δευτερος τροπος ειναι πιο ευκολος για σενα απλα μολις γινει το extract σε μορφη audio θα κανεις import audio track kai θα το πεταξεις ξανα μεσα στο cubase!
  5. dima

    arturia jupiter 8v

    ναι τασο! εσυ τι μουσικη γραφεις?
  6. dima

    arturia jupiter 8v

    τασσο πας εκει που βαζεις τα vst instruments στο devices (F11) και διακεξεις ενα vst τοτε διπλα αριστερα θα δεις εχει ενα κουμπακι που μιαζει με αστερι πατα το και θα κανει freeze!
  7. dima

    Kjaerhus golden plugins

    tugito sorry ειδα URS Classic εχει και καλιτερη εκδοση????
  8. dima

    Kjaerhus golden plugins

    αααα... οκ τα βρηκα τα URS να σου πω δεν ξερω αλλα το ντιζαιν ειναι καπως οχι και πολυ πλουσιο...η εμενα ετσι φανικε δεν ξερω:)
  9. dima

    arturia jupiter 8v

    johnnyk διαβασε το σου απαντισα.... tassos1978 με τι δουλεβεις???? πες για να μπορεσω να σου πω...
  10. dima

    Kjaerhus golden plugins

    τα WAVES τα εχω... τι ειναι URS ????:)
  11. dima

    arturia jupiter 8v

    για σας! το εχω κανονικα οχι demo. πολυ καλο αλλα ρουφαει πολυ cpu και οπως ειπαι και ο boukaw7 ολα της arturia ετσι ειναι .. εχω δυπλο επεξεργασι και αν βαλω 5 καναλια και δουλεψω με τα οργανα της arturia το pc μου περνει φοτια!!! παλι καλα εχουμε και το φριζ!:)
  12. παιδια μου ειπανε πως τα plugins της Kjaerhus golden δεν τρωνε cpu και ειναι πολυ καλα.τα δουλευει κανενας να μου πει???
  13. dima

    Laptop ή Power Book;

    για σας!!! πωπω παιδια μην μαλονετε απλα ρωτισα!!!! νομιζω πως το θεμα με τους επεξεργαστες πλεον ειναι παλια ιστορια...αφου ειναι ιδια και στης δυο πλατφορμες... να σας πω εχω φιλους που εχουν mac εγω ειμαι πολυ δεμενος με κλασικα pc να σας πω γιατι.... ειναι πολα πραματα που βρισκω...δεν λεω παρα περα καταλαβενετε.(ασχετα αν μερικι δεν σιμφονουν με αφτον τον τροπο και το βλεπουν πολυ κακο...ζιταω συγνομη αλλα με τοσα που εχουμε στην αγορα θα καταστραφω αν τα παρω...και παλυ συγνομη) το θεμα ειναι απλο δενεσε και δεν ειναι ευκολο να το αλαξεις μετα... παραδεχομαι πως τα mac ειναι πολυ καλοφτιαγμενα πολυ καλο ντιζαιν και τα λιπα... αλλα ειναι πολυ ακριβα..τα vaio sony που ειναι ειναι ομορφα και αυτα και πολυ καλα ειναι φτινοτερα και τα χαρακτιριστικα ειναι καλιτερα... τι να κανω δεν ξερω!!!!
  14. dima

    Laptop ή Power Book;

    να ειστε καλα παιδια θα το σκεφτω πολυ!!! το mac να σας πω με τραβαει περισοτερο και το ντιζαιν του ειναι πολυ καλιτερο απο απλα pc απλα στο θεμα τον χαρακτιριστικον ειδα πως τα pc ειναι καπος πιο δινατα...λαθος κανω????marathon και εγω εχω την Motu Ultra!!!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου