Προς το περιεχόμενο

Bakis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    54
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Θεσσαλονίκη

Συμμετοχή Bakis

0

Φήμη

  1. Εγώ την έκανα με απλή χρεωστική κάρτα. Visa Electron.
  2. Όποιος ενδιαφέρεται και σε περίπτωση που δεν το έχετε μάθει, George L's πλέον από εδώ http://www.georgels.co.uk/ Καθώς και πετάλια Robert Keeley, και διάφορα άλλα. Στην Ελλάδα περίμενα πάνω κάτω 2 μήνες για νίκελ γωνιακά 0.155 (τα οποία ακόμη έρχονται..) ενώ από Αγγλία παρήγγειλα Σάββατο απόγευμα και Παρασκευή τα είχα στα χέρια μου!
  3. Bakis

    Rush Hour - Old Radio Version

    Ευχαριστώ για τα καλά σχόλια και γι'αυτό το κομμάτι αλλά και για το "Move On". Γέλασα πολύ με αυτό..!! Τρελό χιούμορ...
  4. Bakis

    Move On...

    Έτσι απλά... Χωρίς σχόλιο.
  5. Άντε ρε mick77 βάλε μας πάλι στο κλίμα γιατί το off topic παίρνει και δίνει!!!
  6. Τι σημασία έχει αν είναι συγκεκριμένης εταιρίας? Υπάρχουν εταιρίες που το alnico ii τους είναι πιο πριμαριστό από το αντίστοιχο alnico v??? Ρώτησα γενικά. Αλλά αν διαβάσεις και πιο προσεκτικά θα δεις ότι η μέχρι τώρα απόφαση/προτίμηση μου για την strato που ελπίζω να φτιάξω είναι οι Haeussel (άσχετο ωστόσο)
  7. Ρε παιδιά, καλά όλα αυτά που λέει ο Bill Lawrence αλλά δεν βοηθάνε σε κάτι. Όταν θες να διαλέξεις μαγνήτη alnico ii ή alnico v της ίδιας εταιρίας ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν θα έχουν τον ίδιο ήχο. Αλλιώς τι βγάζει 2 μοντέλα κι όχι 1? Δεν με νοιάζει τι ήχο ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ να βγάλουν αλλά τι ήχο ΒΓΑΖΟΥΝ!
  8. Αυτά μου αρέσουν πάρα πολύ από εμφάνιση πάντως. http://www.goeldo.de/artikel/detail.php?artnr=M6LMC Γιατί και oval είναι και δεν έχουν τον πολύ λεπτό λαιμό των vintage. Αν είναι και αξιόπιστα τότε δεν βρίσκω λόγο να μην τα προτιμήσω. Επίσης, από τα πινακάκια του παρακάτω site συμπεραίνω ότι μάλλον alnico v θα ήταν καλοί για το alder σώμα και το rosewood μανίκι που θέλω να πάρω. http://www.musictoyz.com/gearhead/gear15.php Υπάρχει βέβαια και η λύση (είτε για πολύ ψαγμένους είτε για πολύ αναποφάσιστους) του alnico v/ii...
  9. Ωραία.. από τις 4 αρχικές απορίες, οι 1 και 2 ξεδιαλύνονται σιγά σιγά... Τι έχετε να πείτε για τις 3 και 4..??
  10. αν θες να κανεις ΤΕΤΟΙΑ χρηση (δηλ να εχεις floating το Tremolo και να του αλλαζεις τη Παναγια στα ανεβοκατεβασματα) βαλε LOCK κλειδια (υπαρχουν και vintage style lock κλειδια της Gotoh που μαμανε αν δεν θες τη μοντερνα εμφανιση των Sperzel) Σαν αυτά δηλαδή http://www.goeldo.de/artikel/detail.php?artnr=M6LMC σωστά..??
  11. Δεν είπα "ανύπαρκτο". Είπα ότι δεν με απασχολεί, με την έννοια ότι ξεκουρδίζει σε μικρό και απόλυτα λογικό βαθμό. Εννοείται ότι μια στο τόσο, ανάμεσα στα κομμάτια, τσεκάρω και διορθώνω το μικρό-ξεκουρδισμα... Αυτό εννοούσα ανύπαρκτο! Εντάξει...υπερέβαλλα λιγάκι :) Απλά είναι προσόν να μη σε απασχολεί. Όχι ως στοιχείο του χαρακτήρα σου (δηλαδή να μη σε νοιάζει) αλλά ως στοιχείο της κιθάρας (να σε κάνει να μην ασχολείσαι)
  12. Χαίρομαι για το ανύπαρκτο ξεκούρδισμα! Η κιθάρα που έχω είναι η FGM400QM (Signature μοντέλο της Ibanez για τον Frank Gambale) κι έχω floyd rose. Άμα θέλω να κάνω υπερβολές, έχω κάπου να "ξεσπάσω"! ;-) Τον Jeff Beck τον βρίσκεις βάρβαρο? Για τέτοια χρήση μιλάμε πάνω κάτω... Αυτό που δεν έχω είναι ο κρυστάλλινος ήχος στα καθαρά. Και το θέλω όπως και δήποτε!!! Άσε που και το παίξιμο μου κατά το ήμισυ ζητάει strato.
  13. Θα την φτιάξω (όπως αρκετοί εδω μέσα) με σώμα και μανίκι από Goeldo. Alder σώμα μάλλον Surf Green, μανίκι rosewood "new age" 12-ρι, μαγνήτες Haeussel Truespace Classic, και δεν έχω αποφασίσει και πάρα πολύ για τα υπόλοιπα. (όχι ότι αυτά που έγραψα μέχρι τώρα τα έχω 100%..) Θα βοηθήσει και ο Ντούκας και σε λίγο καιρό βλέπουμε... Και μέχρι τότε ξέρεις...μπορεί να έχω καταστ-αλλάξει σε fiesta red, maple ταστιέρα, 3 διπλούς μαγνήτες και lo-pro edge.. :o
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου