Προς το περιεχόμενο

handysome

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή handysome

0

Φήμη

  1. Για τα bx-5 ξεχνάς soundstage και το low end δεν είναι αρκετό. Επίσης είναι λίγο "τσιριχτά" οπότε σε πολύωρη ακρόαση μουσικής ενδεχομένως να σε κουράσουν. Αυτά τα λέω χωρίς να λαμβάνω υπ όψιν τιμή και οι παρατηρήσεις μου αφορούν ακρόαση μουσικής και μόνο αυτό (νομίζω ότι κάπου λες ότι σε ενδιαφέρει και η ακρόαση). Τέλος, αν λάβουμε υπ΄όψιν τα λεφτά που ζητάνε θα έλεγα ότι είναι τίμια επιλογή.
  2. Λίγο καθυστερημένα αλλά οκ έπιασαν τόπο οι 5 σελίδες :) . Τελικά πήρα τα M-audio BX5a, και μου αρέσουν πολύ! To φόρτε τους είναι ορχηστρικά, jazz κλπ, ενώ στα πολύ χαμηλά χωλαίνουν λίγο αλλά επειδή απεχθάνομαι το παραπάνω μπάσο νομίζω ότι είναι τα ηχεία μου. Να είστε καλά, σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και ιδιαιτέρως τον belalik.
  3. Παιδιά ξέρετε κάποιο κατάστημα στο οποίο θα μπορούσα να ακούσω Behringer; (B2030A), phew αυτό έμεινε μόνο :) Επίσης, αν κάποιος έχει τα BX5a και LX-4 (M-audio) μπορεί να μου πει αν όταν είναι ανοικτά και δεν παίζουν τίποτα, κάνουν κανένα "νεκρό θόρυβο" σαν σφύριγμα όπως παρατηρείται σε κάποια ηχεία; (ήταν μια σημαντική λεπτομέρεια στην οποία δεν έδωσα βάση όταν πήγα να τα ακούσω)
  4. Αυτά που με φρενάρουν στα 5.1 κλπ είναι το καλωδιομάνι που είναι μπελάς και θα γεμίσει το δωμάτιο και η άποψη που ακούω από αρκετούς φίλους της μουσικής ότι δύο σωστά ηχεία (άντε και ένα sub όταν έχεις μικρά ηχεία) υπερεπαρκούν για να ακούς σωστά τη μουσική σου. Όπως και να ΄χει πάντως μόλις βρω χρόνο θα τα ακούσω κι αυτά για να έχω άποψη (μέχρι να μαλλιάσουν τα αυτία μου lol) (Τα Watts δε με εντυπωσιάζουν ιδιαίτερα, γενικά δεν ακούω πολύ δυνατά, περισσότερο ψάχνω για καλή ποιότητα σε επαρκή ένταση για τα γούστα μου που δεν είναι εξεζητημένα, αφού μιλάμε για ένα σχετικά μικρό δωμάτιο που βρίσκεται το pc μου και μετριοπαθή γούστα στις εντάσεις).
  5. Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις (ελπίζω να μην έχω γίνει κουραστικός), ακούω τα πάντα, ροκ, ποπ, ρέγγε, soul, με σειρά προτεραιότητας. Τελικά αυτόν τον καιρό ακολουθώ τη συμβουλή του belalik, ακούω ηχεία όπου βρώ! :D Αν και πρέπει να καταλήξω γιατί με έχει κουράσει λίγο το όλο ψάξιμο, με ψιλοέχουν κερδίσει τα ΒΧ5a έχουν μια "αμεσότητα" που δεν έχουν τα multimedia, είναι ξυράφια σε σχέση με τα άλλα και μου αρέσει αυτό, σήμερα άκουσα και κάτι καλά altec lansing (mx5021) αλλά ok. Ελπίζω να βρω και τα Klipsch (promedia 2.1) τα οποία θεωρούνται κορυφή στην κατηγορία αυτή (έτσι διαβάζω τουλάχιστον) και να πάρω μια απόφαση.
  6. Τώρα με έχετε προβληματίσει...πάνω που είχα αποκλείσει τα multimedia ηχεία...monitors Vs multimedia, πάντως logitech δεν νομίζω να πάρω καθώς το μπάσο τους είναι για να ακούει ο γείτονας και ο τείχος (παρά είναι δηλαδή). Επίσης, ούτε 5.1 νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να έχω, πήρα την m-audio γιατί είναι audio κάρτα οπότε θα μου έδινε τα μέγιστα στην ακρόαση μουσικής δε θέλω να γυρίσω στην on-board realtek για να έχω 5.1 (και άφθονο εκνευριστικό φύσημα).
  7. Καλώς σας βρήκα όλους, δυστυχώς το θέμα μου είναι λίγο off-topic καθώς ρωτάω για αναπαραγωγή για απόλαυση και όχι για παραγωγή. Μπαίνω στο θέμα λοιπόν, Ψάχνω για ηχεία για να τα ταιριάξω σε μια m-audio 24/96 του pc μου. Όπως γράφω παραπάνω δεν κάνω παραγωγή-ηχογραφήσεις κλπ. απλά τα θέλω για να απολαμβάνω τη μουσική που ακούω. Το δωμάτιο στο οποίο θα παίζουν είναι περίπου 12 τμ. και το budget μου είναι max 300euro (εκτός αν υπάρχει μεγάλη διαφορά οπότε μπορώ να φτάσω και μέχρι 400, ξέρω είναι λίγα αλλά δεν μπορώ να διαθέσω περισσότερα). Απ΄όσα έχω ακούσει μου άρεσαν αρκετά τα m-audio bx5a στα οποία και προσανατολίζομαι (έχω ακούσει και τα tascam(ο ήχος τους μου φάνηκε αχρωμάτιστος), krk rp5 (μου φάνηκαν λίγο θολά) και κάποια yamaha τις τάξεως 400 ευρώ (καθόλου μπάσο). Δεν έχω ακούσει τα lx4(m-audio) βέβαια αλλά δεν ξέρω αν αξίζουν. Αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση ή κάτι που θα έπρεπε να προσέξω θα το εκτιμούσα πολύ(καθότι noobas :oops: ). Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και ζητώ συγγνώμη αν κούρασα με το μακροσκελές post μου.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου