Προς το περιεχόμενο

alter hoh

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    181
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή alter hoh

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. Ο δίσκος διανέμεται, πλέον, και ηλεκτρονικά μέσα από το http://dizzydizign.bandcamp.com/
  2. Καλησπέρα σας. Ήθελα να αρχίσω να μαθαίνω πράγματα σχετικά με την τεχνολογία των πικάπ. Από τα πιο βασικά πρώτα και όσο προχωράει, να εμβαθύνω περισσότερο. Η λειτουργία τους, τα εξαρτήματά τους, τα χαρακτηριστικά τους... Όλα αυτά να τα κατανοήσω πλήρως, αφού τα μελετήσω καλά. Μπορείτε να δώσετε σε αυτό το thread κάποια links με ιστοσελίδες που παρέχουν τις αιτούμενες πληροφορίες; Δεν θέλω ιστοσελίδες με άρθρα δοκιμών μηχανημάτων, όμως. Θέλω ξεκάθαρα κάποια άρθρα, αναλύσεις, οτιδήποτε σχετικά με την τεχνολογία και τους τρόπους λειτουργίας. Επίσης, αν ξέρετε κάποια βιβλία σχετικά με το αντικείμενο από Έλληνες ή αγγλόφωνους ειδικούς... Θενξ.
  3. alter hoh

    The Reign of Kindo

    An obscured diamond, finally found! Αποκάλυψις! 8)
  4. Χμμμ... Λογικά θα το πάω να το δουν. Αλλά πριν από αυτό, θα δοκιμάσω καλύτερα καλώδια και θα πάρω και ένα καλό πολύπριζο. Αν αντιμετώπισε και κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα, ας πει κι αυτός πώς το έλυσε.
  5. Φταίνε τα (σχετικά φθηνά) καλώδια jack to jack που χρησιμοποιώ; Φταίει κάτι άλλο μήπως; Δεν είχατε παρόμοιο πρόβλημα κάποια στιγμή; ???
  6. Είναι αποκαρδιωτικό για έναν αρχάριο σαν εμένα να ακούει θόρυβο από το jack που βγαίνει από την αναλογική έξοδο του συνθ για να πάει στη κάρτα ήχου. Ο συνεχής και οξύς αυτός θόρυβος μεταφέρεται και σε αυτά που γράφω στο cubase. Η παρουσία του λοιπόν, ακυρώνει οποιαδήποτε προσπάθεια να γράψω κάτι με το συνθ μου. Θέλω να εκμεταλλευτώ τους ήχους του, γι'αυτό επιμένω σε audio σύνδεση με το πισί και όχι σε midi. Αλλά ο ήχος λειτουργεί καταστροφικά. Υπάρχει λύση; :'(
  7. Να έλεγα ότι ζητάω κάτι δύσκολο, εντάξει... Αλλά στοιχειώδες είναι ρε παιδιά! Νομίζω πως στη μπροστινή υποδοχή πρέπει να το βάλω. Απλά να σιγουρευτώ θέλω! :-[ Παρακαλώ!
  8. Γεια! Μόλις απέκτησα την πρώτη μου κάρτα! Πήρα την m-audio fast track pro (όντως, φιλικό interface για έναν αρχάριο σαν εμένα) για να γράφω τις μικρο-συνθέσεις μου, χρησιμοποιώντας παράλληλα το cubase και το yamaha motif es. Θέλω να σιγουρευτώ όμως για τον τρόπο με τον οποίο θα συνδέσω το σύνθι με την κάρτα. Θα δουλέψω με την αναλογική έξοδο από τον σύνθι (και όχι με midi), οπότε ήθελα να είμαι σίγουρος για την υποδοχή που θα βάλω το jack. Το βάζω σε ένα από τα 2 inserts στο πίσω μέρος της κάρτας ή σε μία από τις 2 μπροστινές εισόδους (έχοντας επιλέξει στο κουμπί δίπλα "line") ; Το ξέρω, είναι στοιχειώδες αυτό που ρωτάω, αλλά πρωτάρης είμαι... τώρα κάνω τα πρώτα βήματα ::) :P. Ευχαριστώ!
  9. Το ξέρω ότι δεν έχει σχέση με τον δίσκο το σχόλιο αυτό, αλλά ούτε ο ερωτευμένος απογοητεύεται, ούτε ο παντρεμένος συμβιβάζεται. Όλα είναι θέμα πώς τα έχει θεωρήσει κάποιος... ;) Το πάθος με το οποίο θάβεις το Insurgentes (διάβασα και άλλο σου ποστ σε άλλο θρεντ) και το Incident ποτέ δε θα το υιοθετούσα. Αμφότερα έχουν πράγματα που συγκλονίζουν αυτούς που έχουν τη διάθεση να τα "δουν" και πράγματα που είχαν και παλιότεροι δίσκοι του Steve. Και εννοείται ότι το Insurgentes δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το Incident. Μάλλον θα επαναλάβω ότι όλα είναι θέμα πώς τα έχει θεωρήσει κάποιος... Και ας προσθέσω κι αυτό: Κανείς δε σου είπε ότι ο Steve θα σε απογειώνει με όλες του τις δουλειές. Ανησυχητικό δεν είναι ότι γράφει αυτά που γράφει τώρα. Ανησυχητικό θα ήταν να έβγαζε επί 15 χρόνια τα ίδια πράγματα με τις ίδιες συνταγές, με το φόβο να μή ξυνίσει το κοινό του. Οπότε, δεν θα βγάλει πουθενά να συνεχίσουμε να λέμε ο καθένας τα ίδια πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Κάπου εδώ ας το κλείσω το θέμα αυτό.
  10. Παίρνω αυτά που ζητάω από αυτόν τον δίσκο. Ίσως να μη τα παίρνω στη ποσότητα που τα έπαιρνα από προηγούμενους δίσκους του συγκροτήματος. Αλλά ακόμα μου δίνουν κάτι αυτοί οι μουσικοί με τη μουσική τους. Αυτό μου αρκεί, τη στιγμή που πλέον δεν έχει να αποδείξει κάτι ο Steve. ;)
  11. Ok, κατάλαβα απόλυτα τον συλλογισμό σου. :) ;) Συμφωνώ!
  12. :o :o :-[ :-[ :'( :'( Μακάρι να μη προσεγγίσω ποτέ ένα νέο δισκογράφημα με αυτόν τον τρόπο. Εντάξει, σε καταλαβαίνω ότι είσαι ακόμα ανοιχτός σε αυτά που έχει να σου δώσει ο δίσκος, λόγω του ότι έκανες αυτή την πρόχειρη πρώτη ακρόαση. Αλλά (άποψή μου πάντα, δε σε κακολογώ προσωπικά) αποφεύγω σαν τον διάολο το λιβάνι να κάνω πρώτες ακροάσεις με αυτόν τον τρόπο. Βρίσκω πολύ πιο "αληθινό" το να στήσεις ένα μικρό σκηνικό στον προσωπικό σου χώρο και χρόνο για να υποδεχθείς τους καρπούς ενός νέου δισκογραφήματος που υποπτεύεσαι ότι έχει να σου δώσει κάτι. Φιλικά όλα αυτά έτσι; ;) Στο δια ταύτα τώρα... Όταν ακούω πινελιές από Floyd στις μουσικές του Wilson το πρώτο που νιώθω είναι... εκτίμηση. Εκτίμηση διότι βλέπω ένα χαρισματικό άνθρωπο να διαιωνίζει τα κληροδοτήματα των υψίστων στη "περίεργη" μουσική πραγματικότητα των 00's. Επιτρέψτε μου να γράψω πως δε θεωρώ κλοπές αυτές τις πινελιές. Βασικά, δεν είναι αντιγραφές. (Αντιγραφή είναι αυτό που έκαναν οι Dream Theater με το Endless Sacrifice (intro) στο Give In to Me (intro) του Michael Jackson. Ή ακόμα, το ίδιο συγκρότημα με το Never Enough που έχει ακριβώς ίδια δομή με το Stockholm Syndrome των Muse). + 44282,4444444444444 Προσωπικά, ήταν μια απίστευτα έντονη στιγμή για εμένα η πρώτη ακρόαση. Και αυτές που ακολούθησαν, με πότισαν με συναισθήματα και σκέψεις αξίας πολλών καρατίων. Οπότε, το αν είναι καλός ένας δίσκος είναι μια συζήτηση πολύ σχετική πιστεύω... Η προκατάληψη δεν οδηγεί πουθενά. Αντίθετα, η διάθεση για υποδοχή όλο και διαφορετικών τάσεων, απογειώνει τον ακροατή. Αυτές ήταν οι ταπεινές μου απόψεις.
  13. Haryy σε ευχαριστώ πολύ! Να ρωτήσω και κάτι άλλο, επ' ευκαιρίας: Οι ταχύτητες της firewire σύνδεσης με 34άρα κάρτα είναι μικρότερες από αυτές με την 54άρα; Ή δεν έχει σχέση το πλάτος;
  14. Κι εγώ ξεθάβω για να μη σκάβω εκ νεόυ και τρώω χώρους για άλλα σκαψίματα. Έχω αυτό το λάπτοπ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907893 και (όπως θα αναφέρεται) έχει ένα ExpressCard/54 slot. Εγώ τώρα θέλω να έχω υποδοχή για καλώδιο firewire και η δουλειά ξέρω ότι γίνεται με αντάπτορα σε αυτό το slot. Αυτό που δε ξέρω είναι ποιός είναι αυτός ο αντάπτορας. Ψάχνω στο ίντερνετ και βλέπω μόνο ExpressCard/34. Για 54άρια ανταπτοράκια τί παίζει;
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου