Προς το περιεχόμενο

sofian7

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από sofian7

  1. Καλησπέρα σας. Έχει κανείς γνώμη για αυτούς τους ενισχυτές? Είναι από Έλληνα έχει κάτι βιντεάκια απο guitarspot αλλά λίγες πληροφορίες. Και εδώ στο Search δεν βρήκα κάτι.
  2. Επανέρχομαι με κάποιες φωτογραφίες που όσο και να ψάχνεις από τα live τους είναι περιορισμένες. Αυτές είναι από το fb. Από πεταλάκια διακρίνω: 1)Korg volume pedal 2)Crybaby wah 3)Mesa boogie v-twin Επίσης βλέπω έχει έναν ενισχυτή στο πάτωμα και ένα rack με ηχεία από πάνω. Ελπίζω να βοήθησα. Αν αναγνωρίσετε τπτ άλλο σε πεταλάκι ή εξοπλισμό πείτε!
  3. Από φωτογραφίες που έχω δει και ειδικά στο βιβλιαράκι του ένα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει φαίνεται ο Μπάμπης να έχει ένα v-twin της mesa boogie στα πόδια του και ίσως ένα Dunlop Rotovibe. Είχα πάντα την απορία τον ήχο που βγάζει στο Εδώ στο live αμέσως μετά την εισαγωγή που φωνάζει ο Αγγελάκας ποτέεεε που ακούγεται σαν ελαφρύ wah πως τον πετυχαίνει?? Χρησιμοποιεί όντως wah αλλά όχι σε όλο το εύρος του ή είναι απλά ο λαμπάτος ενισχυτής που ακούγεται έτσι? Νομίζω σε αυτό το cd τότε χρησιμοποιούσε mesa boogie mark 3 ή 4. https://www.youtube.com/watch?v=U4EBUX6IRxA
  4. Κάτι τέτοιο έψαχνα και εγώ! Το έχει δοκιμάσει κανείς να πει την εμπειρία του??
  5. Καλησπέρα σας, ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς, κάποιο studio στην Αθήνα για ηχογράφηση που να έχει Kemper ή AxeFx. Γενικά επειδή δεν ξέρω από ηχογράφηση σε επαγγελματικό studio, βλέπω στα διάφορα site λένε τον εξοπλισμό που έχουν. Αν θέλει κάποιος να ηχογραφήσει με έναν συγκεκριμένο ενισχυτή μπορούν να τον νοικιάσουν? Αυτό είναι το backline που λένε κάποια studio ότι έχουν? Γιατί φαντάζομαι με τον Kemper κτλ θα μπορούν να έχουν εύκολα πολλούς ήχους ενισχυτών. Επίσης το ίδιο ήθελα να ρωτήσω για το αν έχουν γενικά τα studio προγράμματα όπως το Guitar Rig, Bias κτλ. και αν αυτά χρησιμοποιούνται για ηχογραφήσεις. Μη βαράτε για την ασχετοσύνη!!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου