Προς το περιεχόμενο

next_in_line

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    26
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή next_in_line

0

Φήμη

  1. Αντε να βάλω κι εγώ ένα...Στη βιντεοσκόπηση ποιού live ποιού αμερικανικού ροκ συγκροτήματος εργάστηκε ως κάμεραμαν ο Harrison Ford?
  2. Εύκολο...Adam Jones και Tom Morello! Ο Jones έπαιζε μπάσο, θαρρώ....
  3. Πιθανόν να προέρχεται από το true emu το πρόβλημα, επειδή συνήθως μαζί με κάτι τέτοιες "εφαρμογές" εγκαθιστώνται και κάποιες κρυφές. Αν το έχεις το true emu για αυτό που νομίζω ότι το έχεις...
  4. Μου είχαν έρθει δύο mail. Το ένα ήταν αυτό που εμφανίζεται στο πρώτο ποστ του τόπικ και του οποίου το σύνδεσμο ακολούθησα. Το δεύτερο ήταν αυτό που πόσταρε ο Freedom και ήταν στα junk e-mails, ενώ το πρώτο όχι. Μήπως να στείλουμε κάποιο mail στο paypal να μας επιβεβαιώσουν αν όντως ήταν αληθινό το mail?
  5. Εγώ πάντως το είδα μόλις ξύπνησα και επειδή δε "λειτουργούσε" το μυαλό τέτεοια ώρα, ακολούθησα κανονικά το link, το οποίο όμως με έβγαλε στο κανονικό site του paypal! Μετά από αυτά που διάβασα εδώ είπα να κάνω μια δοκιμή: ακολούθησα ξανά το link, έκανα login και πήγα στα προσωπικά μου στοιχεία τα οποία εμφανίζονται κανονικά, αριθμός πιστωτικής,διεύθυνση, τα πάντα! Αν ήταν fake, θα μπορούσαν να έχουν αυτά τα στοιχεία χωρίς να τα έχω δώσει εγώ σήμερα? Σημειωτέον ότι έχω πολύ καιρό να χρησιμοπόιήσω paypal για κάποια συναλλαγή.
  6. Νομίζω ότι είναι πιο απλό από αυτό. Στο FL 5 τουλάχιστον έχει ως εξής : πηγαίνεις Tools --> Misc. Macros --> Prepare for Midi Export. Όλα τα κανάλια μετατρέπονται σε midi. Μετά κάνεις απλά ένα export σε midi file και καθάρισες. Εγώ αυτό κάνω για να τα μεταφέρω στο Cubase και δουλεύει άψογα. (Υπόψη, έτσι γίνεται στο FL 5, λογικά και στο 7 το ίδιο θα είναι).
  7. Σαν σύνθεση είναι μια χαρά το κομμάτι, μπράβο! Μπορεί να εξελιχθεί ακόμη παραπάνω, αλλά και έτσι όπως είναι, πολύ καλό. Πέρα από αυτά που σου είπαν τα άλλα παιδιά, πρόσεξα και κάτι που με ξένισε λίγο : σε κάποια σημεία, νομίζω προς το τέλος του κομματιού, μαζί με το hihat και το snare ακούγεται και το ride, κάτι που θα μπορούσε να γίνει μόνο από drummer με τρια χέρια :)
  8. Ένα ωραίο free πιάνο που βρήκα είναι εδώ: http://www.tascam.com/details;8,7,51.html Προς το τέλος της σελίδας, εκεί που λέει GIGA Continuous Velocity Piano (μην τρομάζετε, δε χρειάζεται GVI :) )...πολύ καλός ήχος για freeware και αρκετά "σκοτεινός" τόνος, ρίξτε του μια αυτιά...
  9. Μιας και το blending δυο, τριών, 5, 45 ενισχυτών έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια must για τον τέλειο ήχο κιθάρας, έχει κανείς υπόψη του ζευγάρια ενισχυτών που συνδυάζονται μεταξύ τους καλύτερα από άλλα? Πολλοί λένε ότι υπάρχουν κάποιοι δεδομένοι συνδυασμοί (π.χ. Mesa Boogie Dual Rectifier-Peavey 5150). ΟΚ, αυτό ο συνδυασμός έχει χρησιμοποιηθεί σε άπειρους δίσκους...κυρίως high gain/metal καταστάσεις...άλλες ιδέες?? :?:
  10. Κοίτα το SwarPlug από αυτή την εταιρεία, www.swarsystems.com, εξαιρετικό κατά τη γνώμη μου...Επίσης και η Quantum Leap έχει βγάλει δυο VSTi's (RA και Colossus), που έχουν μέσα πολλά ανατολίτικα (και όχι μόνο) όργανα.
  11. Όντως, πολλά από τα online mastering studios έχουν στα site τους κάποια tracks σε unmastered και mastered μορφή για να πάρεις μια ιδέα. Πάντως αν αποφασίσεις να τα στείλεις μέσω internet, φρόντισε να επιλέξεις κάποιο που ξέρεις τους engineers που δουλεύουν εκεί και τι δουλειές έχουν κάνει, επειδή ακόμη και ανάμεσα σε επαγγελματίες του χώρου, πάντά υπάρχουν αυτοί που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία σε κάποιο είδος μουσικής. Π.χ. αν γράφεις metal, φρόντισε να βρείς αυτούς που έχουν κάνει mastering σε metal albums κ.ο.κ. Αν και το ιδανικό θα ήταν να παρακολουθήσεις από κοντά το mastering του album σου, κάτι που θα σου στοιχίσει βέβαια τα μαλλιά της κεφαλής σου...
  12. Μιας και η κουβέντα για myspace, βρήκα ένα thread που ίσως να φανεί χρήσιμο σε όσους θέλουν να βελτιώσουν τον ήχο των κομματιών τους για αναπαραγωγή από το ψιλοελεεινό player του...το link είναι εδώ: http://www.kvraudio.com/forum/viewtopic.php?t=182996&postdays=0&postorder=asc&start=0
  13. Behringer πρέπει να έχει ο Στόλλας, αλλά δεν είναι Αθήνα. Τώρα για το ezdrummer, δεν το έχω δει πουθενά, μάλλον μόνο μέσω Internet.
  14. Απορία: τα κομμάτια που είναι στο promo σας, τα επανηχογραφήσατε για το album ή δώσατε τα ήδη ηχογραφημένα στον Waters για remix?
  15. Προσωπικά πάντως τα drums δε μου άρεσαν καθόλου (ηχητικά, όχι εκτελεστικά). Και η φωνή δε με πείθει σε πολλά σημεία...εκτός από αυτά τα δυο προβλήματα, τα υπόλοιπα τα βρίσκω μια χαρά (τουλάχιστον ότι άκουσα από τα links που έδωσες). Rock on!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου