Προς το περιεχόμενο

vrakts

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  34
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

0 Neutral
 1. Τον εν λόγω Browser τον έσκισα μιας και δουλεύω σε μια εταιρεία με 250 χρήστες υπολογιστών και πρέπει να προτείνω συνέχεια λύσεις. Γρήγορος ασυζητητεί αλλά είδα μερικά ελαττώματα! Ας πούμε τα Downloads ... κατεβάζεις ένα αρχείο μεγάλο και θέλει ακόμα μια ώρα μέχρι να κατέβει. Αν κλείσεις όλα τα Fox που είναι ανοιχτά έχεις πρόβλημα γιατί σταματάς και το Download. Απο άποψη ταχήτυτας είδα οτι όντως τα πάει πολύ καλα στην φόρτωση των σελιδών ... αλλά για να ξεκινήσει το πρόγραμμα του παίρνει κάποια ώρα και το τελευταίο θέμα που πρέπει να τονιστεί και ίσως είναι και το σημαντικότερο: NO MORE SPYWARE. Η αρχιτεκτονική του είναι τέτοια που δεν επιτρέπει καμία κίνηση εγκατάστασης, PopUp κτλ χωρίς να το ξέρει πρώτα ο χρήστης. Καλό Surfing ...
 2. Ζητώ συγνώμη για την μεγάλη απουσία μου. Είχα πήξει στην δουλειά αγαπητοί μου μουσικοί. Λοιπόν το θέμα ελύθει .... και ήταν καθαρά δικό μου πρόβλημα (όχι εγκεφαλικό ... μην τρελαθούμε κι όλας). Τι ήτανε? :x Η ραμημένη έξοδος της κάρτας ήχου μου είναι ψιλοπαιγμένη και πρέπει το καλώδιο να είναι σε συγκεκριμένη θέση ... αλλιώς με το παραμικρό κούνημα έχω UFO στο σπίτι μου. Και επειδή αναφέρθηκα στο CS2X κάπου μέσα σε όλο αυτό το μπάχαλο που προκάλεσα .... θέλω να προσθέσω οτι τελικά απεδείχθει ώς πολύυυυ μα πάρα πολυ καλό πλήκτρο.... τολμώ να πώ όμως σε τυχόν αγοραστές του οτι θα περάσουν απίστευτα πολλές ώρες μαζί του μέχρι να καταφέρουν να φέρουν έναν ήχο στα ίσια του ... κατι που με το Trinity δεν αντιμετώπισα ποτέ! Το αποτέλεσμα όμως είναι πάρα πολύ καλό για την τιμή του. Μακριά απο τα φυσικά όργανα μόνο. Ευχαριστώ και πάλι ... Χρονια Πολλά και καλη Πρωτοχρονιά παιδάκια!
 3. όταν ακούγεται το "σφύριγμα" αυτό η τηλεόραση είναι αναμμένη? Feather: Το παθαίνω και με την τηλεόραση σβηστή στα ηχεία του υπολογιστή αλλά το ακούω και στην τηλεόραση του δωματίου μου και στην τηλεόραση στο δωμάτιο των γονέων και στα ηχεία στο σαλόνι! Angelos: θα τσεκάρω την πρίζα για την γείωση ... ένα θέμα το οποίο δεν είχα σκεφτεί ... αλλά ρε φίλε σε όλες τις πρίζες που μπαίνει συσκευή με ηχεία να υπάρχει πρόβλημα ? Θα το κοιτάξω πάντως στις πρίζες του δωματίου μου. Όσο για ψυγεία/κλιματιστικά και λοιπά ψυκτικά δεν είμαι σίγουρος αν το ψυγείο είναι στην ίδια φάση με το ρεύμα του δωματίου (αν και απέχουν αρκετα το ένα με το άλλο ... δεν ξέρω πολύ καλά απο ρεύματα κου του λου που.). Gerasimos: Dimmer δεν έχω, όσο για την γείωση δεν έχω συμπεράνει τίποτα ακόμα ... ίσα ίσα που ήταν το πρώτο που σκέφτηκα και ακόμα σκέφτομαι οτι φταίει. Bare in mind though ότι έχω ένα γα.ωπλήκτρο (Yamaha CS2X) που δουλέυει με μετασχηματιστή και ενδέχεται να εισέλθει στον ίδιο χώρο και άλλος ένας μετασχηματιστής. Χμμμ ... τώρα που το σκέφτομαι ... παίζει και ο φορτιστής του κινητού. Επειδή τώρα είμαι στην δουλειά ... μόλις επιστρέψω θα σπεύσω να κάνω όλα τα τέστ και θα σας ενημερώσω (αν είμαι τυχερός και έχω τον θόρυβο και τότε). Ειλικρινά ευχαριστώ για τον χρόνο σας ... και άν σας έρθει και κάποια άλλη ιδέα ... ευπρόσδεκτη. :roll: :wink: 8)
 4. Χμμμ ... όχι ... το έψω παρατηρησει απο αρκετά παλιά απλά δεν του έδινα ιδιαίτερη σημασία! Πρόσφατα όμως που άλλαξα και Monitor ηχεία το ακούω πολύ καθαρότερα και δεν μπορεις να φανταστείς πόσο παραπλανητικό είναι όταν κάνεις δουλειά!
 5. Φούρνος μικροκυμάτων σίγουρα όχι γιατί δεν έχουμε κι όλας ... ??? Μπορεί λές να φταίει η τηλεόραση ?
 6. Καλημέρα αγαπητό Φόρουμ! Έχω ένα σημαντικό θέμα να δηλώσω και κάθε βοήθεια θα ήταν χρήσιμη! Στο σπίτι μου ... κάθε λίγο ... μπορεί όχι καθημερινά αλλά σε συχνή βαση ... ακούγεται ένα ενοχλητικό σφύριγμα απο τα ηχέια οποιασδήποτε συσκεύης (στερεοφωνικό συγκρότημα, Monitor, τηλερεόραση ...) και δεν έχω καταλάβει τί γίνεται ακριβώς. Σκέφτηκα μήπως φταίει το ρεύμα ... η γείωση ίσως των συσκευών αλλά και να φταίει ... τί μπορώ να κάνω ?!
 7. Γεγονός φίλοι μου καλοί, καλοί μου φίλοι! Ξεκίνησα με ένα απλό Module της Yamaha (απλό για την εποχή που το πήρα εγώ βέβαια) το MU-80 και αλήθεια ενώ είχα χαρεί που το πήρα ... απογοητεύτηκα απο τα Preset Performance που είχε! Έτσι λοιπόν μπήκα στο Trip να προγραμματίσω και εγώ και τα αποτελέσματα με ένα πρωτόκολλο που πολύ λίγοι ξέρανε να χρησιμοποιούν (XG) ήταν εντυπωσιακά. Με ένα Module tvn 200 Ευρώ και ένα Midi Controller αντιστοίχων χρημάτων ... έπαιξα σε Live και δεν καταλάβανε απο πού τους ήρθε! Θέλει όμως πείσμα ... και χρόνο σίγουρα. Ίσως και ένα Reset στο Synth ... χωρίς να έχεις αποθηκεύσει τους ήχους κάπως ... δεν κάνω πλάκα! Το έπαθα και αυτό και αφού έκατσα 2-3 βδομάδες μετά να τα ξαναστήσω όλα απο την αρχή ... το αποτέλεσμα ήταν 2 φορές καλύτερο ! Αυτά τα ολίγα και απο εμέ. :wink:
 8. Θέτω εγώ ένα νέο θέμα προς συζήτηση όμως εδώ. Τελικά το Nord δεν πρόλαβα να κατέβω να το ακούσω! Βρήκα στο Ebay σε πολύ καλη τιμή απο Γερμανία το Nord 1! Να το τσιμπήσω? Και ένα ακόμα ... ένας φίλος με Studio αρκετών εκατομμυρίων έχει παραγγείλει το Motif ES8 της Yamaha και το Access Virus! Θα είναι περιττό στο Setup μου ένα Nord?
 9. Μόλις ανακάλυψα κάτι στο Ebay ... χεχε το έψαχνα ... σπαζοκεφαλιά ! Λοιπόν κάποιος πουλάει ένα πλήκτρο ας πούμε ... βλέπεις το Highest Bid να ειναι 1000€ ... βαζεις 1100€ και σου λέει οτι είσαι ο Higher Bidder αλλά "Reserved Price Not Met" ! (?) Βάζεις 1200 € και πάλι τα ίδια ... ... 1300 ... πάλι τα ίδια ! Τι γίνεται ... ο πωλητής έχει βάλει ένα Reserve Price στο πλήκτρο (1400 ας πούμε) και εσύ για να είσαι ο υψηλότερος σε προσφορά και για να κάνεις reserve πρέπει να υπερβείς αυτη την τιμή (1400). Στην περίπτωση Reserved ... not met ο πωλητής δεν υποχρεούται να σου πουλήσει το πλήκτρο ... συν του ότι αν δεν είσαι o Highest Bidder μπορεί κάποιος άλλος να έχει δώσει μεγαλύτερη προσφορά και η τιμή πάλι να μην υπερέβει τα 1400 ! Στο τέλος του πληστηριασμού ο Αγοραστής με την καλύτερη προσφορά γίνεται και αυτόματα ο Highest Bidder χωρίς να είναι σίγουρο αν θα το πάρει το πλήκτρο ! Τα γράφω γρήγορα=περίεργα γιατί είμαι στην δουλειά και βιάζομαι να φύγω! Εύχομαι να βοήθησα ! :wink:
 10. Feather ... ??? Μα παντού βρε αδερφέ ??? (no offence έτσι?) Πρέπει να έχεις ξοδέψει πολλές ώρες και να έχεις χάσει πολλά Feathers στην μουσική :wink: :lol: 1000-2000 ευχαριστώ ... και κάποια μέρα είθε το απόκτημα μου να ακουστεί σε όλη την Ελλάδα ... και όχι μόνο ... Όποτε θέλετε με ξυπνάτε ναι ??? Τσάγια τώρα ......
 11. Χαίρομαι λοιπόν που άκουσα καλά λόγια για αυτό το πλήκτρο ... τελικά το αυτί μου δεν πέφτει και πολύ έξω ... Τους Icon τους έχω πολύ ψηλά μα πολύ ψηλά λέμε ... αλλά δεν ήξερα οτι παίζουν με Access ... καλή φάση λοιπόν. Θα πάω να τσεκάρω ίσως το Σάββατο στην Αθήνα τα πλήκτρα ... όλα όμως ... όσο μπορώ εξονυχιστικά ! Sorry και που χάθηκα απο το thread αλλά δουλεύω σαν τρελός τις τελευταίες μέρες. Σας ευχαριστώ όλους!
 12. Ευχαριστώ αγαπητοί φίλοι ... αλλά αν μου πείτε και που είναι όλα αυτα τα καλά μαγαζάκια θα σας είμαι ευγνώμων! :wink:
 13. Υπάρχει αυτό αλλά κάνε και ένα research στο E-Bay.
 14. Χμμμ ... να παίζω ξέρω μέχρι ένα σημείο ... όταν θα θελήσω να γίνω καλύτερος θα το κάνω και μόνος ! Κολπάκια όταν λέω δεν εννοώ αναγκαστικά κολπάκια τεχνικής ! ¶ρα εστιάζεις στο γεγονός οτι θέλω synthesizer μαθήματα και κολπάκια προγραμματισμού ... τώρα τα υπόλοιπα θα έρθουν! Γενικά έχω ηλεκτρονικά ακούσματα ... κατα κύριο λόγο και η πολύ θεωρία θα με φέρει σε άλλη χώρα αν με πιάνεις!
 15. Καλησπέρα αγαπητό Forum! θα ήθελα την συμβουλή σας για ένα φλέγον (κατ'εμέ) θέμα. Είμαι πληκτράς αρκετά χρόνια τώρα ... περι τα 9-10 ας πούμε. Αρκετά καλές οι γνώσεις μου σε θεωρία αλλά υστερώ λίγο σε πρακτική (ποτέ δεν έκατσα να παίξω ένα κομμάτι με μετρονοόμο απο το 40 ανεβαίνοντας 1-1 ως το 120 ας πούμε!). Ποτέ όμως δεν με ενδιέφερε και να είμαι Βιρτουόζος. Με την σύνθεση ασχολούμαι και τα πάω καλά σε αυτόν τον τομέα και επειδή ασχολούμαι και με κιθάρα και με τύμπανα φτιάχνω γενικα αρκετά ολοκληρωμένες συνθέσεις! Είχα ξεκινήσει λοιπόν δειλά μαθήματα με ένα Παραγωγό απο το Γαλάτσι (ας μην διαφημίσω όνομα και σχολή) και μου άρεσε πολύ ο τρόπος που έκανε μάθημα ... τι εννοώ τώρα θα μου πείτε !? Εκτός απο μαθήματα μουσικής τεχνολογίας μου έκανε και μαθήματα Synthesizer ... κολπάκια τα οποία δύσκολα θα βρείς έναν ανθρωπο να σου δείξει! Το θέμα είναι ότι έπιανε την πάρλα και ξέχναγε να κάνει μάθημα πολλές φορές! Ο λόγος που σταμάτησα εξάλλου! Υπάρχει κάποιο ωδείο που κάνει μαθήματα τέτοιου είδους ... Ευχαριστώ προκαταβολικά.
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε.