Προς το περιεχόμενο

blues power

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  236
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

0 Neutral

Σχετικά με τον blues power

 • Rank
  Musician
 1. Οπως επίσης και η σειρά Tyros της Yamaha. Εχω το Tyros 2 και χτες έπαιξα με το 3 γιά αρκετή ώρα. Κατά την γνώμη μου είναι οτι καλλίτερο έχει βγάλει ποτέ η Yamaha σε preset ήχους. Σε σχέση με το 2,ίδιο κλαβιέ,παρόμοιο inerface,κατά τα άλλα ψιλοδιαφορές άνευ ιδιαίτερης σημασίας (αν εξαιρέσει κανείς τα 9 slider)
 2. Το θέμα μας είναι το "μαιμούδισμα" και όχι η ηλικία της
 3. Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα την λογική που μας υπαγορεύει οτι η Μόνικα μαιμουδίζει. Γιατί με την ίδια λογική δεν μαιμουδίζουν οι Έλληνες : ράπερς,ροκαμπιλάδες,μεταλλάδες,ροκάδες,τζαζίστες,μπλουζίστες κλπ ??? Ποιό είναι εκείνο το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της που την κάνει "καλά εκπαιδευμένη μαιμού'' ενώ όλους τους προηγούμενους που ανέφερα όχι? Μήπως η χρήση της Αγγλικής ή οτι ακολουθεί ένα μουσικό ρεύμα που δεν έχει Ελληνικά στοιχεία? Με την ίδια λογική ένας καλός (πολύ καλός) μπλουζίστας όπως ο Ζάικος είναι μιά "καλά εκπαιδευμένη μαιμού''??? (τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα) Η Μόνικα είναι μία νέα ταλαντούχα κοπέλα (22 χρονών) που έβγαλε ένα πολύ καλό cd (κατά την ταπεινή μου γνώμη) ανάλογο με τα ακούσματα της. Γιατί ντε και καλά θα έπρεπε μέσα στα ακούσματα της να βρίσκονται η "κοντούλα λεμονιά",της "γερακίνας ο γιός",η προσφυγιά του Καζαντζίδη,οι φυλακές του Μάρκου κλπ κλπ...Μουσικές που αγαπάω,σέβομαι και φυσικά ακούω.Αλλά εγώ προσωπικά.Γιατί θα πρέπει και εκείνη να έχει τις ίδιες προτιμήσεις και ακούσματα με μένα (και με μύριους όσους άλλους) είναι κάτι που ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Είναι το ψευτο-hype που μας τυραννάει απο τα 80'ς και μετά "ακούω και καλά ψαγμένη μουσική τουρλουμπουκι με οτι πιό trash σκυλάδικη π@π@ρι@" ή μήπως οτι έκανε επιτυχία (όποια επιτυχία) σε λάθος χώρα?
 4. Εγώ δν ξέρω αν μπορούμε να αντιληφθούμε την ομορφιά κάτω από τέτοιες συνθήκες...μάλλον όχι Αλλά υποψιάζομαι πως ο κύριος Τζόσουα Μπελλ πρέπει να είναι ένας πάρα πολύ ωραίος τύπος
 5. Μουσική είναι το έργο που παράγεται από την προσπάθεια ενός η περισσοτέρων ανθρώπων, οι οποίοι έχουν ορίσει ως ικανή και αναγκαία συνθήκη για την δημιουργία της,τον καθημερινό (επί πενταώρου) διαλογισμό γιά μια δεκαετία στο βουδιστικό μάντρας : «Ποτέ μην ψάχνεις να βρεις αυτό που δεν έχασες στο λάθος μέρος»
 6. Σουρεαλισμός είναι ο ψυχικός αυτοματισμός κατα τον Αντρέ Μπρετόν (κάτι σαν αυτόματο Α3 ή στελθ που δεν χρειάζεται να κάνεις και πολλά-πολλά)
 7. δε σου λέω γιατί είναι μυστικό (προηγμένη τεχνλολογία,Α3,BMW,που να σου εξηγώ) το σκίσαμε το θρεντ ::)
 8. πως να μη κάνει τιλτ το κεφάλι σου αφού χρησιμποποιείς τη λέξη "φαίνεσθαι" όταν είσαι αόρατος?
 9. +1 και να μην ξεχνάμε ότι ο ασφαλιστής παίρνει προμήθεια από τα ασφάλιστρα (σε κάποιες περιπτώσεις φτάνει το 50% για τα 3 πρώτα χρόνια) Γι'αυτό μετά από τα 3 χρόνια (που θα μειωθεί το ποσοστό του ασφαλιστή),επανέρχεται με "νέα πακέτα",πολύ «καλλίτερα» από τα ήδη υπάρχοντα? Οσοι είναι ασφαλισμένοι πολλά χρόνια ίσως να το έχουν παρατηρήσει. Αν έχεις ασφαλίσει το σπίτι σου δηλαδή με 500 ευρώ τον χρόνο,τα 250 πάνε στον ασφαλιστή (γιά τα 3 πρώτα χρόνια)? Αν με 100 ευρώ,ουσιαστικά η ασφαλιστική αναλαμβάνει το ρισκο για 50 ευρώ τον χρόνο? 4 ευρώ τον μήνα? Δέχτηκε δλδ η ασφαλιστική να σε ασφαλίσει με αυτά τα χρήματα γιατί θα τα πάρει απο "άλλους"? ποιους άλλους? Εμείς είμαστε οι «άλλοι».. ή από το «κοινό ταμείο»? μήπως «στατιστική,συμβόλαιο,πολιτισμένες χώρες,αυτονόητο» και άλλα χαζά? χλωμό Αλλά ας το ψάξουμε λίγο πιο πολύ…τη γνώμη έχει άραγε επί του θέματος O Συνήγορος του Καταναλωτή ? Ο Συνήγορος του Καταναλωτή είναι Ανεξάρτητη Αρχή, που συστήθηκε με το ν. 3297/2004 και εποπτεύεται από το Υπουργείο Ανάπτυξης. Ιανουάριος 2009 [31/12/2008] Ετήσια Έκθεση Συνηγόρου του Καταναλωτή: Κατά 421,4% αυξημένες οι καταγγελίες για ασφαλιστικές εταιρείες Μερικά αποσπάσματα από τον Συνήγορο του Καταναλωτή για τις καταγγελίες για ασφαλιστικές εταιρείες «Οι καταγγελίες για ασφαλιστικές εταιρείες που δέχτηκε ο Συνήγορος του Καταναλωτή, την περίοδο 01/06/2007-31/05/2008, αντιστοιχούν σε ποσοστό 8,3% επί του συνόλου των καταγγελιών στην εν λόγω περίοδο (βλ. πίνακα 1). Η εξέλιξη, δε, του αριθμού των καταγγελιών από έτος σε έτος αυξάνεται με πολλαπλασιαστικούς ρυθμούς˙ χαρακτηριστικά, μεταξύ των δύο τελευταίων ετήσιων εκθέσεων καταγράφεται αύξηση στις καταγγελίες κατά 421,4% (βλ. γράφημα 1). Οι καταγγελίες σχετικά με ασφαλιστικές εταιρείες που δέχτηκε η Αρχή, σε ποσοστό 38,5% αφορούσαν Καταχρηστικούς ΓΟΣ, 10% αφορούσαν καθυστερήσεις στην καταβολή ασφαλιστικών αποζημιώσεων, 36,0% μερική ή μη κάλυψη ζημιών και 15,0% ήταν άλλες καταγγελίες (βλ. γράφημα 2).» Για όποιον ενδιαφέρεται για το πλήρες κείμενο http://www.asfalistikiagora.gr/content/ShowArticle.asp?m=42&a=224
 10. Το να σου ζητήσουν αποδείξη αγοράς (στο όνομα σου ή της εταιρείας σου) δεν είναι υπεκφυγή αλλά απόλυτα θεμιτό. Εχουν απόλυτο δίκιο να την ζητήσουν άλλωστε (όποτε κρίνουν σκόπιμο).Ασε που χωρίς παραστατικά δεν πληρώνεσαι. Αυτό που δεν είναι θεμιτό είναι να μην σε ενημερώσουν με σαφήνεια οτι χωρίς αυτά δεν πρόκειται να πληρωθείς. Επειδή η όλη κουβέντα με έβαλε σε υποψίες,ρώτησα τον ασφαλιστή μου.Χρειάζονται τα αποδεικτικά (είναι απαραίτητα). Με αυτά πληρώνεσαι.Χωρίς αυτά... Αλλά δες το και με απλή λογική...είναι δυνατόν να ασφαλίζουν ολόκληρα σπίτια γιά κλοπή (με τόσες που γίνονται κάθε μέρα) με 100 και 200 ευρώ? Τόσο δεν κάνει ούτε ο αφαλός της πόρτας που θα αλλάξεις. Τους έχεις γιά τόσο μαμάκες?
 11. είναι η δική σου εκτίμηση για την αξία των αντικειμένων σου...και οι ασφαλιστές (λογω καλής πίστης) δέχονται οτι έχεις απόλυτο δίκιο και όντως κοστίζουν τόσο (για να το λες) τα παραστατικά όμως (οι αποδείξεις αγοράς) θα αποδείξουν και στην πράξη και όχι στα λόγια οτι είναι δικά σου τα αντικείμενα και όντως κοστίζουν τόσο. Στα ασφάλισαν στα χρήματα που στα ασφάλισαν (θα σου πουν) γιατί μπορείς να το αποδείξεις (αν χρειαστεί).
 12. πολύ φοβάμαι πως τα αποδεικτικά αξίας των κλεμμένων τα ζητάνε μετά την δήλωση της κλοπής. Δεν είμαι απόλυτα βέβαιος γι'αυτό ρωτήστε καλλίτερα τους ασφαλιστές σας αλλά έχοντας ασφαλίσει σπίτι και επαγγελματική στέγη,δεν μου ζητήθηκε απολύτως τίποτα. Προσωπικά δεν θα μου έκανε καμμία εντύπωση το να τα ζητήσουν μετά.Με λίγα λόγια σε αφήνουν να τα ασφαλίσεις οσο θέλεις (ακριβά κιόλλας για να λάβουν το ανάλογο υψηλό ασφάλιστρο) και όταν έρθει η κακιά η ώρα... _απόδειξη εχεις? που να πιστοποιεί κυριότητα και αξία? _αααα δεν έχεις? κρίμα. Απ΄την άλλη θα μου πείς,έχεις τις ασφαλιστικές εταιρείες (έστω και μερικές απο αυτές),ικανές για τέτοια πράγματα? σωστό κι αυτο.
 13. δες το λινκ και πάρε τους τηλέφωνο...αν δεν σου κάνουν το σερβις οι ίδιοι (κάποτε έκαναν),σίγουρα θα σου πουν που μπορείς να το πας. http://www.vres.gr/company.php?company_id=187242
 14. Για Stripes ρίξε μιά ματιά στο παρακάτω λινκ http://guitarplayer.wordpress.com/2007/07/05/learn-how-to-sound-likejack-white-the-white-stripes/
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε.