Προς το περιεχόμενο

gregory

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    45
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή gregory

0

Φήμη

  1. gregory

    DIY tremolo ερωτηση

    Εκανα το ιδιο κι εγω την απλη version χωρις 2ο led και τον εξτρα διακοπτη για boost. Δοκιμασα και τις δυο επιλογγες τρανσιστορ που ελεγε,αλλα μου κοβει αποτομα τον ηχο και βγαζει γρεζι σαν drive.Εσενα ειναι καθαρος ο ηχος που σου δινει?θα βοηθουσε πιστευεις να σου εστελνα καποιες φωτος? Να ξαναφτιαξω την πλακετα και να το προσπαθησω παλι? Απογοητευτηκα λιγο να σου πω την αληθεια και πιστευα μηπως φταιει το κυκλωμα. Εσυ αγορασες ετοιμη την πλακετα ή την εφτιαξες?Σε ρωταω μηπως ειναι λαθος το κυκλωμα που δινουν ωστε να το αγορασεις απο εκει. http://www.generalguitargadgets.com/pdf/ggg_eat_pcb.pdf Αυτο εφτιαξα
  2. gregory

    DIY tremolo ερωτηση

    Σ ευχαριστω για την απαντηση. Ναι δεν νομιζω να εχει γινει λαθος γιατι το τυπωσα το κυκλωμα, δεν το εκανα με το χερι. Απο κολησεις ηλεκτρονικων κτλ ασχολουμαι αρκετα χρονια. Στην πρωτη περιπτωση εχει σημα κανονικα ,ομως δεν ακουω το εφε. Το μονο σημειο πιθανου λαθους ειναι οτι δεν εχω βαλει τις σωστες τιμες στα ποτενσιομετρα,αλλα πιστευω οτι θα δουλευε ετσι κι αλλιως. Στην αλλη περιπτωση του δευτερου λινκ το εφε ακουγετε αλλα εχει παρα πολυ boost και δεν μπορω να το βγαλω.Παιζει σχεδον σαν να εχεις drive.
  3. gregory

    DIY tremolo ερωτηση

    Χρονια πολλα κατ αρχην. Μηπως εχει φτιαξει κανεις καποιο απο αυτα τα πεταλια? Modified EA Tremolo http://www.generalguitargadgets.com/pdf/ggg_eat_lo.pdf Τα εφτιαξα και δεν λειτουργουν σωστα. Ηθελα να ρωτησω αν σε καποιον δουλεψαν ωστε να καταλαβω αν ειναι δικο μου το λαθος ή του κυκλωματος. Ευχαριστω
  4. gregory

    σχεδιο για tube spring reverb

    Παιδια καλησπερα. Μηπως γνωριζετε καποιο ηλεκτρονικο σχεδιο για λαμπατο reverb με ελατηρια? Τυπου παλιου fender ηχο, θα ηθελα.
  5. Ενω ειμαι συνδεδεμενος και συμετεχω σε συζητησεις του φορουμ δεν μπορω να δω τα στοιχεια της αγγελιας,Επισης μου γραφει οτι δεν υπαρχει χρηστης με αυτο το mail
  6. Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις. Εχω μια Ovation και μια Tanglewood απο ακουστικες. Πιστευω οτι και αλλο πιεζο να βαλω θα ειναι μια απο τα ιδια. Οποτε να δοκιμασω με τον SD Woody καλυτερα.,γιατι για ακριβοτερους παει πολυ.
  7. Θα μπορουσα να βαλω εναν μαγνητη ηλεκτρικης στην ακουστικη μου? Τι αποτελεσμα θα εχει ,σαν clean ηλεκτρικη? Ρωταω επειδη το piezo που εχει η κιθαρα δεν μου αρεσει,εχω δει βιντεακια με μαγνητες για ακουστικη που ειναι αρκετα καλυτερος ο ηχος. Εχει διαφορες ο μαγνητης για ακουστικη απο της ηλεκτρικης?
  8. Παιδια κατ αρχην σας ευχαριστω ολους ΠΑΡΑ πολυ για το χρονο σας και το οτι μοιραστηκατε τις γνωσεις σας μαζι μου. Ειμαστε σε συνενοηση με τα υπολοιπα μελη για να αποφασισουμε τι θα παρουμε τελικα Φιλε belzrebuth θα ψαχτω τωρα ειτε σε καινουργιο ειτε σε μεταχειρισμενο αλλα δεν ξερω τι γινετε σχετικα με τα capital και αν μπορουμε να ψωνισουμε απο εξωτερικο.
  9. Τα οργανα ειναι 2 ακουστικες κιθαρες ,3 φωνες και ισως καποιο κρουστο ειτε φυσικο με μικροφωνο, ειτε ηλεκτρονικο τυπου roland. Τι εννοεις να δωσω ηχο?Δεν ξερω αν καταλαβα καλα,Στις κιθαρες μεσω DI,στις φωνες απ ευθειας μονο με μικροφωνο-καλωδιο.Θα υπαρχει προβλημα?
  10. Σ ευχαριστω πολυ,το ξεκαθαρισα.Επεσε το ματι μου τωρα που εψαχνα σε κατι φθηνο αλλα νομιζω με καλυπτει καθως εχει 4 μικροφωνα 4 οργανα και ενα εφεδακι. οκ δεν εχει κομπρεσορες, usb εξοδο xlr, αλλα οπως ειχα πει στην αρχη τη θελω για μικρους χωρους και χωρις πολλες απαιτησεις.Ειναι κατι που δεν βλεπω στη συγκεκριμενη και δεν μου κανει? http://www.odes.gr/shop/epaggelmatika-dj/epaggelmatikos-eksoplismos/konsoles/konsoles-analogikes/behringer-xenyx-1202fx-timi.html το καταστημα ειναι τυχαιο ,δεν θελω να κανω διαφημιση
  11. Ναι οκ με τα μικροφωνα, αλλα συμφωνα με το Δευτερο παραδειγμα στις 2 stereo εισοδους αν βαλω 4 οργανα δεν θα ακουγονται και left kai right θα ειναι μονο λεφτ ή μονο right. ετσι δεν ειναι?Επισης τα stereo θα εχουν κοινες ρυθμισεις και volume svsta?
  12. Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις,νομιζω ξεκαθαρισα αυτο που ηθελα. Μπορει δηλαδη η περιγραφη να λεει 12 καναλια,αλλα ουσιαστικα εγω θα μπορω να χρησιμοποιησω μονο 4 αν καταλαβα καλα (πχ 2 μικροφωνα και 2 οργανα). Αυτη που μου εστειλες φιλε gio5aMG η http://www.thomann.de/gr/behringer_xenyx_x1222_usb.htm χρησιμοποιεις 6 για μικροφωνο ή κατι αλλο και 2 επιλπεον για οργανα? ετσι δεν ειναι?
  13. Χαιρετω. Χρειαζομαι μια κονσολα για να συνδεω 2-3 ακουστικα οργανα και 3-4 μικροφωνα. Θελω να εχει ενα εφε τυπου reverb.Σκοπος ειναι τα live σε μικρους χωρους. Θα ηθελα να με καθοδηγησετε αν υπαρχει καπου στο forum ενα link να διαβασω τις βασικες λειτουργιες και τι σημαινουν τα 8 καναλια πχ ενω βλεπω μονο 4 εισοδους,γενικα τη λειτουργια και τις βασικες αρχες της Επισης αν εχετε να μου προτινεται κατι οικονομικο μεχρι 200 ευρω περιπου. Ευχαριστω.
  14. Παιδια οκ ο ενισχυτης. Ειχα αλλαξει την 12ΑΤ7 (ξαναεβαλα την παλια και δεν αναβουν ουτε τα νηματα). Οποτε με την πιο καινουργια λαμπα και αφου ειδα οτι αναβουν τα νηματα,συνεχισα. Ειχε χαλασει το γκρι RCA. εκοψα το καλωδιο,δεν το αντικατεστησα δηλαδη ολο και εβαλα ενα καινουγιο βισμα.Δουλευε για κανα δυο ωρες χωρις προβλημα. Οποτε μαλλον αυτο ηταν. Ευχαριστω ολα τα παιδια για το ενδιαφερον κι ελπιζω να μην ξανασυμβει κατι αλλο.
  15. Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις. Πεταλακι δεν ειναι συνδεδεμενο,τα RCA τα ειχα κοιταξει την πρωτη φορα και οντως το γκρι φαινοταν λιγο να χανει λιγο την επαφη(το τσεκαρα με πολυμετρο),αλλα δουλευε με την καινουργια λαμπα οποτε το αφησα.Θα το τσεκαρω το μεσημερι παλι και θα σας ενημερωσω. Μου εκανε εντυπωση οτι και στα δυο καλωδια η μια πλευρα καταληγει σε γκρι και η αλλη σε κοκκινο(αντιθετα δηλαδη).Ειναι τα original νιμιζω,δεν φαινεται να εχει αλλαχτει κατι.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου