Προς το περιεχόμενο

fusiongtr

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  8.992
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  36

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από fusiongtr

 1. fusiongtr

  Μαμά

  1. Όχι ρε συ, εννοείται αυτό. Ακραία παραδείγματα ήταν. 2. Φυσικά και συμφωνώ.
 2. fusiongtr

  Μαμά

  Βρε μπλουζ είναι, όπως το βλέπουνε οι λευκοί βέβαια. Αλλά όποιος έχει παίξει και μπλουζ, δεν είναι αυτομάτως και μπλουζίστας. Μπλουζίστας είναι αυτός που παίζει μπλουζ, όχι αυτός που παίζει και μπλουζ, ανάμεσα στα άλλα. Και πχ ο Στίβης ο Ρέι, έπαιζε και μπλουζ, και ροκεντρόλ, και τεξανικά, και Χέντριξ, κλπ. Και τα έσκιζε βέβαια τα μπλουζ, όπως και ο Τζι ο Βουρ (αν και αυτός είναι και λίγο μαύρος). Και ο Γιώργος ο Κατσαρός έπαιζε τζαζ, και η Αλέξια, αλλά τζαζίστες δεν τους λες. Και η Έφη η Θώδη έπαιζε Πέρπλ, και ο Νότις, αλλά ροκάδες δεν τους λες. Και οι ΖΖ τοπ παίζανε μπλουζ αλλά δεν τους λες μπλουζίστες. Αυτό είναι το πνεύμα μου. Τώρα βέβαια, και η τζαζ και τα μπλουζ, έχουνε εξελιχθεί, δεν είναι όπως ήτανε κάποτες, τα παίζουνε όλοι όπως γουστάρουνε, άσπροι, μαύροι, ινδιάνοι και γιαπωνέζοι, καλό είναι αυτό. Αλλά άλλο αυτό, και άλλο το μπλουζίστας ρε παιδί μου.
 3. fusiongtr

  Μαμά

  Αυτοί είναι ροκάδες, δεν είναι μπλουζίστες. Μπλουζίστας ήτανε πχ ο Μάντυ ο Γουώτερς.
 4. ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΝΟΥΣ ΤΑΡΑΤΤΕ. Προσωπικά, και άσχετα με την ταλαιπωρία του να φτάσεις, με ενοχλούν οι παραλίες με πολύ κόσμο. Αν είμαι και μόνος μου .... το καλύτερο δυνατόν.
 5. Έγραψα δύο σερί ποστ και μου τα συγχώνευσε.

  Ωραίο αυτό.

  1. Προβολή προηγούμενων σχολίων  4 περισσότεροι
  2. Nikos Aravanis

   Nikos Aravanis

   Μιχάλης είναι λοιπόν,απλά μου αρέσει το Μιχαλιός σαν υποκοριστικο 🙂

    

    

  3. Tamtam

   Tamtam

   Εντάξει, είναι άλλο όνομα όμως Νίκο. Στην Κρήτη π.χ., ή στο χωριό μου. Το δικό μου κανονικά είναι "Μιχαήλ" (εβραϊκό). Και προέρχεται από τον αρχάγγελο του θανάτου (θα έχεις δει θρίλερ, ο Gabriel είναι ο καλός, με το λουλούδι που σε αφήνει έγκυο κιέτσι, ο Μιχ είναι ο κακός άγγελος, το τσιράκι του θεού), που ήταν λέει το δεξί χέρι του και τον έστελνε για να παίρνει ψυχές. Σίχαμα!
   Εδώ με φωνάζουν Mick ή Mich ή Michael ή Michalis.

  4. Nikos Aravanis

   Nikos Aravanis

   Α,είχα την εντύπωση οτι το Μιχαλιός=Μιχάλης.

   Οβερ!

    

 6. fusiongtr

  Μαμά

  And he is laughing all the way to the bank που λέει κι ο SF.
 7. fusiongtr

  Μαμά

  830 χιλιάδαι βγιούζ σε 1 μέρα και δεν σας λένε τίποτα? Δώσε Σπύρο μου, σε περιμένω. [Pre-Chorus] Νατάσα δε θέλω να σε ξέρω (ξέρω) Πουτάνα μη μου λες “siéntelo” Νατάσα δε θέλω να σε δω Όχι καριόλα, δε σ' αγαπώ Θα 'κονομίσουμε, το 'χα δει στον ύπνο (ύπνο) Τελικά τα 'χω και στον ξύπνιο Πουτάνα δε λέω "σ' αγαπώ" Όχι καριόλα, δε σ' αγαπώ [Chorus] Πουτάνα μη μου πεις πως σε θέλω (θέλω) Πουτάνα μη μου πεις "siéntelo" (siéntelo) Πουτάνα δε λέω "σ' αγαπώ" Όχι καριόλα, δε σ' αγαπώ Πουτάνα μη μου πεις πως σε θέλω (θέλω) Πουτάνα μη μου πεις "siéntelo" (siéntelo) Πουτάνα δε λέω "σ' αγαπώ" Όχι καριόλα, δε σ' αγαπώ [Verse 1] Ζαλίζομαι από τα drugια και τα ποτά Τώρα που πέτυχα όλοι μ' έχουνε από κοντά (από κοντά) Όλα μαύρα, σε τσουβάλια βάζω λεφτά International gangsters από τη γειτονιά, yeh Τέρμα το βέρι με βέρι (με βέρι) Τέρμα το χέρι σε χέρι (σε χέρι) Τέρμα, κομμένα όλα (όλα) Δεν έχω χρόνο καριόλα (καριόλα) Τέρμα το βέρι με βέρι (με βέρι) Τέρμα το χέρι σε χέρι (σε χέρι) Τέρμα, κομμένα όλα (όλα) Δεν έχω χρόνο καριόλα (καριόλα) [Pre-Chorus] Νατάσα δε θέλω να σε ξέρω Πουτάνα μη μου λες “siéntelo” Νατάσα δε θέλω να σε δω Όχι καριόλα, δε σ' αγαπώ Θα 'κονομίσουμε, το 'χα δει στον ύπνο (ύπνο) Τελικά τα 'χω και στον ξύπνιο Πουτάνα δε λέω "σ' αγαπώ" Όχι καριόλα, δε σ' αγαπώ [Chorus] Πουτάνα μη μου πεις πως σε θέλω (θέλω) Πουτάνα μη μου πεις "siéntelo" (siéntelo) Πουτάνα δε λέω "σ' αγαπώ" Όχι καριόλα, δε σ' αγαπώ Πουτάνα μη μου πεις πως σε θέλω (θέλω) Πουτάνα μη μου πεις "siéntelo" (siéntelo) Πουτάνα δε λέω "σ' αγαπώ" Όχι καριόλα, δε σ' αγαπώ [Verse 2] Με βάζουνε πάλι νυχτιάτικα, νυχτιάτικα στο τμήμα Μου βρήκανε την cocaina, βρήκαν πάνω μου coco Με βάζουνε πάλι νυχτιάτικα, νυχτιάτικα στο τμήμα Φέρε μου το δικηγόρο, να μιλήσω δεν μπορώ [Pre-Chorus] Νατάσα δε θέλω να σε ξέρω Πουτάνα μη μου λες “siéntelo” Νατάσα δε θέλω να σε δω Όχι καριόλα, δε σ' αγαπώ Θα 'κονομίσουμε, το 'χα δει στον ύπνο (ύπνο) Τελικά τα 'χω και στον ξύπνιο Πουτάνα δε λέω "σ' αγαπώ" Όχι καριόλα, δε σ' αγαπώ [Chorus] Πουτάνα μη μου πεις πως σε θέλω (θέλω) Πουτάνα μη μου πεις "siéntelo" (siéntelo) Πουτάνα δε λέω "σ' αγαπώ" Όχι καριόλα, δε σ' αγαπώ Πουτάνα μη μου πεις πως σε θέλω (θέλω) Πουτάνα μη μου πεις "siéntelo" (siéntelo) Πουτάνα δε λέω "σ' αγαπώ" Όχι καριόλα, δε σ' αγαπώ [Outro] Yah, yah-yah (πουτάνα μη μου πεις πως σε θέλω) Yah, yah-yah (πουτάνα μη μου πεις "siéntelo") Uh, yah, yah, yah-yah Yah, yah-yah (πουτάνα μη μου πεις πως σε θέλω) Yah, yah-yah (πουτάνα μη μου πεις "siéntelo") Uh, yah, yah, yah-yah Siéntelo
 8. Πες τα ρε Φάνη. Δίνεις Πέλκα κυρ Ιβάν μου, και παίρνεις Gilmour. Αλλά άμα έχεις τον Μίνο για σύμβουλο .... θα κάτσεις στο παγωτό. Αμ ο άλλος, ο Τίγρης ... Ήθελε ο γιός του μια κιθάρα, και ψάχνανε στα μετάχειρα για καμιά Cort. Κι αυτή δανεική. Έλεος.
 9. Ρε σεις, δεν έχετε πάρει χαμπάρι τίποτα τελικά έτσι? Όλοι μιλάτε για την Gibson, ενώ η "δουλειά" είναι της Dean. Ανάρπαστα θα γενούν τα pre-lawsuit models (σας θυμίζει κάτι?).
 10. Φίλως δεν μας τα λες καλά. Δύο (2) κομμάτια μόνο? Αυτή παίζει να είναι και πέντε (5) κομμάτια. Δεν υπολόγισες κλειδιά, γέφυρες, τάστα, κλπ. Αμ οι χορδές? Νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή επένδυση, σαν βάση για αναβάθμιση. Να την πάρεις δηλαδή, για να της αλλάξεις τα πάντα. Μπορεί να γίνει καλύτερη κι από Squier νομίζω. Πχ, θα μπορούσε κάποιος να της βάλει active διπλούς, floyd rose, να κάνει scalloped την ταστιέρα, να γίνει πραγματική κιθάρα τέλος πάντων.
 11. Α, ρε Λάκη, κι εσύ ασχολείσαι ακόμα με διαζύγια. Στις κιθάρες είναι τα φράγκα.
 12. "το Roland hp 103 δεν κουβαλιέται" Πόσο ζυγίζει? Αυτά που είδα παίζουν από 11 μέχρι 13 περίπου κιλά.
 13. fusiongtr

  Little Johnny

  Συμβαίνει καμιά φορά. Να σε βοηθήσω λοιπόν εγώ. Είσαι ένας τεράστιος μουσικός (και όχι απλά κιθαρίστας) που χωρίζει τα πάντα σε δύο κατηγορίες. Αυτά που τους μαμεί την μάνα, και αυτά που την μάνα τους μαμεί. Νομίζω επίσης ότι αρκετοί συνφορουμίτες έχουν ανάλογη άποψη.
 14. fusiongtr

  Η UnΧόλη

  Κάνε ένα μάθημα ρε συ στον sharpshooter σχετικά με τα της δομής ενός κομματιού. Έτσι ακριβώς όπως τα είπες είναι. Πολύ δυνατό!
 15. Δεν είναι 88άρια βέβαια. Εγώ το πήγα μέχρι 1000άρικο.
 16. Στην θέση σου θα κοιτούσα σε roland, casio, yamaha, υπάρχουν 3-4 μοντέλα (ανά μάρκα) από 500 ως 1000 €. Τσέκαρε προδιαγραφές, και οπωσδήποτε να δοκιμάσει πρώτα. Δεν είμαι κανένας ειδικός βέβαια.
 17. fusiongtr

  Portrait

  Ωραίο!
 18. Κλεφταράδες του κιαρατά όλοι εδώ μέσα.
 19. Ότι είναι "ολίγον" δεν μας πειράζει.
 20. Ω, ναι, αυτό είναι. Είσαι ρομαντικός έτσι?
 21. Πάρτε και μερικές σκηνές ... Είναι και Ο ΘΕΟΣ ο Πρέκας.
 22. fusiongtr

  Little Johnny

  Δεν ξέρω αν ο Γκουσγκούνης είναι cult, αλλά ο Γιώργαρος είναι classic. Σαν σφαλιάρα μου'ρθε τούτο, έμεινα αποσβολωμένος. Τι να πω τώρα, για σύνθεση, ριφφ, φωνή, στίχους, παίξιμο, ενορχήστρωση, χιούμορ ... Και γιατί χιούμορ? Για το κλείσιμο φυσικά. Wrong place, any time για σένα Γιώργαρε. Κάπου αλλού, πιστεύω θα ήσουν "όνομα" από τα μεγάλα του είδους. Αν γράψει τέτοιο κομμάτι πχ ο Μποναμάσας, εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε. Αλλά αμφιβάλλω.
 23. Από πότε αποτελεί κριτήριο για μια ταινία αυτό? Ίσα ίσα που αυτές που αναφέρεις δεν θα είχαν καν θέση στο σπίτι (αλλά αυτό είναι το δικό μου γούστο).
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε.