Προς το περιεχόμενο

fusiongtr

Solist
 • Αναρτήσεις

  16.967
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  296

Ότι δημοσιεύτηκε από fusiongtr

 1. fusiongtr

  Κατι διαφορετικο

  Οφείλω να πω όμως Σπύρο μου, ότι φαίνεσαι αρκετά πιο αδύνατος. Μπράβο σου. Για τις κιθαριστικές σου ικανότητες είμαι μάλλον ανάξιος να μιλήσω.
 2. fusiongtr

  Κατι διαφορετικο

  Αρκεί να φαίνεται το κοντομάνικο ασούμε.
 3. fusiongtr

  Κατι διαφορετικο

  Ναι βρε, πλάκα έκανα. Αλλά έτσι όπως το έχεις γράψει, και πριν δω το βίντεο, περίμενα κανένα review κιθάρας. Και λέω τι στο καλό, ούτε καν την δείχνει στην κάμερα.
 4. fusiongtr

  Κατι διαφορετικο

  Η chandelier που γράφεις στον τίτλο.
 5. fusiongtr

  Κατι διαφορετικο

  Καλά αυτό εννοείται γι' αυτό δεν το έγραψα.
 6. fusiongtr

  Κατι διαφορετικο

  Νομίζω ότι ήχος και εικόνα δεν συγχρονίζονται καλά. Για λέγε τώρα πώς είναι η κιθάρα. Μήπως το έχει βάλει για πλύσιμο?
 7. Που είναι το χρυσό ψαλίδι? Εεε, το χρυσό που είναι? Όλο υποσχέσεις είσαστε όλοι προεκλογικά?
 8. Και να ανοίξουμε φλέγοντα θέματα να υπάρχουν προς χρήσιν. Συντάξεις, δημόσιοι υπάλληλοι, το δημοψήφισμα του 15, το ΑΕΠ της Ελλάδας, οι τράπεζες, το ΠΑΣΟΚ και τα λουκάνικα στα σκυλιά, ο Αλ6ς, ο Ανδρέας, τα μνημόνια, τα γκουλάγκ και οι κονσέρβες, κλπ.
 9. Πάλι ακομβίωτος, αξούριστος και αγυάλιστος είσαι στην αναφορά cos_dr. 10 μέρες αγγαρεία μαγειρεία πάραυτα.
 10. ... για την ήττα με 4-0 από τον ουραγό της βαθμολογίας. Μετά υπέβαλλε την παραίτησή του, και ο πρόεδρος είναι πάλι σε αναζήτηση προπονητή.
 11. Φτιάξτε βρε ρεμάλια ένα club για πολιτικά να ξεχαρμανιάζετε εκεί μέσα, και να στέλνονται εκεί τα πετσοκομμένα θέματα που το γυρίζουν στο πολιτικό. Φτιάξτε και ένα άλλο ξεχωριστό club "παιδική χαρά" που τόσο μας έχει λείψει, να λέμε τις π@π@ριές μας κάθε Παρασκεβή. Αφού τα club δεν φαίνονται στην πρώτη σελίδα δεν υπάρχει θέμα ασούμε. Άντε μπράβο λαίμαι .... Μα όλα εγώ πρέπει να σκέφτομαι εδώ μέσα ασούμε?
 12. Νομίζω ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν οι επαγγελματικές υποδομές για μουσικούς με πανεπιστημιακή/μεταπτυχιακή/διδακτορική εκπαίδευση. Τι θα κάνουν δηλαδή όλοι αυτοί οι άνθρωποι εδώ επαγγελματικά? Που θα απασχοληθούν? Ελάχιστες είναι οι θέσεις που πραγματικά ζητάνε/θέλουν/χρειάζονται τέτοια προσόντα. Έξω είναι αλλιώς, υπάρχουν πάρα πολλές μεγάλες και σπουδαίες κλασσικές ορχήστρες με έργο, υπάρχει κοινό, υπάρχει αγορά. Εδώ ή σε κανένα "μαγαζί" θα πάνε, ή θα γράφουνε για κανέναν τραγουδιάρη, ή θα γράφουνε μουσική για τους τίτλους τηλεοπτικών σειρών, ή θα φεύγουν πάλι έξω. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στους μουσικούς και τα φράγκα vs τέχνη, έχω να πω τα εξής. Ξεκινάνε όλοι αγνοί, γουστάρουν αυτό που κάνουν ακόμα και σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Όταν (και αν) όμως έρθει η επιτυχία, αυτή έτσι κι αλλιώς κεφαλαιοποιείται (μιλάω για ποπ, ροκ, και όλα τα δημοφιλή είδη λαϊκής μουσικής). Ο μουσικός/η μπάντα, μετά γίνεται brand, και πουλάει με βάση το brand name του, είτε βγάζει καλή είτε κακή μουσική. Οι Maiden ή οι Metallica πχ, μπορεί να έχουν ακόμα τις αγνότερες προθέσεις, αλλά είτε το θέλουν είτε όχι, πουλάει το όνομα πια, και όχι τόσο η μουσική. Αν πχ συνεργαστούν με κάποιον, αυτός αυτόματα παίρνει δημοσιότητα και μόνο από το γεγονός της συνεργασίας μαζί τους, το κεφαλαιοποιεί κατά κάποιον τρόπο. Αν θέλεις να φέρεις εδώ τον Hetfield για να τα πείτε, όχι για να παίξει, πρέπει να τα σκάσεις χοντρά, και δεν μιλάω για τα έξοδά του. Όσοι λοιπόν πουλάνε δικαιώματα, στην ουσία πουλάνε κάτι που έχουν κεφαλαιοποιήσει οι ίδιοι και εκτός από την μουσική του αξία, έχει και την υπεραξία του ότι το έφτιαξαν αυτοί. Σκέφτονται λοιπόν. Στα επόμενα πχ 10 (20 ή 30) χρόνια, το brand name μου από εμπορικής άποψης θα πέφτει. Πόσα θα βγάλω λοιπόν από τις πωλήσεις μουσικής? Τόσα. Ε και δεν τα παίρνω από τώρα στο χέρι, να τα φχαριστηθεί η ψυχή μου μέχρι να φύγω από τον μάταιο τούτο κόσμο, αντί να περιμένω 10/20/30 χρόνια? Όποιος μπορεί λοιπόν να monetize (χρηματοποιήσει) το μουσικό του κεφάλαιο με συμφέροντες όρους το κάνει. Και βέβαια κρατάει πάντα το κεφάλαιο του brand name του. Που ξέρεις? Ίσως στο μέλλον του χρειαστεί. EDIT: Προσέξτε την διαφορά εδώ. Δεν πουλάει το μουσικό του έργο, πουλάει την εμπορική του εκμετάλλευση, της οποίας έτσι κι αλλιώς, μόνο ένα μέρος του ανήκε. Ποσοστά έπαιρνε, όχι το 100%.
 13. Δεν γίνεται να κάνεις σε όλους λάθος. Και βάση στατιστικής να το πάρεις, ε κάποιος π@$#στης θα έχει γρίπη τελικά και θα τον κάνεις καλά.
 14. fusiongtr

  Μέρες-Superfunk & Roberto

  Τόλης = Αποστόλης ασούμε.
 15. Δεν συμφωνώ. Αν δηλαδή δεν τα καταφέρει να σε κάνει καλά (είτε γιατί δεν έκανε σωστή διάγνωση, είτε γιατί το φάρμακο που σου έδωσε δεν σε βοήθησε) τι κάνεις? Πας πίσω και του ζητάς το 50άρικο? Αν σου πει ότι θέλει γνώμη και από άλλο γιατρό του λες "50 θα σου δώσω για να με κάνεις καλά, μοιράσου τα με τον άλλο που με στέλνεις"? Αν πάρεις και δεύτερη και τρίτη γνώμη από γιατρούς, θα πλερώσεις μόνο αυτούς που είχαν δίκιο στην διάγνωση και θεραπεία? Την επίσκεψη πλερώνεις τελικά.
 16. Αααα, συγγνώμη. Ο Λουτσέσκου λοιπόν παίρνει 1.800.000 € τον χρόνο. Εντάξει τώρα?
 17. fusiongtr

  Rig Rundown: Julian Lage

  Ξυρίστηκε βρε, αλλά αυτά τα άτιμα τα γένια ξαναμεγάλωσαν από προχθές.
 18. Κι ο Λουτσέσκου πιστεύει. Αλλά πρωτάθλημα δεν παίρνει, και μετά θα λέει "για μένα φέτος ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής, αλλά μου το κλέψανε κι αυτό".
 19. Όπου δούνε νεκρούς και δυστυχία τρέχουνε όλοι αυτοί, και τα κανάλια μαζί. Αλλά την πατήσανε, δεν ξέρανε ότι ο νεκρός θα αναστηθεί.
 20. Δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ θέλει να μας ελευθερώσει από τον βραχνά των αυτοκινήτων. Γι' αυτό ανεβάζει το κόστος τους (καύσιμα, τέλη, ασφάλειες, κλπ). Για να μην αντέξουμε και να τα πουλήσουμε όλοι τα αυτοκίνητα. Και μετά θα έχουμε υγεία, και μια Ελλάδα πράσινη.
 21. fusiongtr

  Rig Rundown: Julian Lage

  Μην μου πεις ότι δεν θυμάσαι ότι είχε ανοίξει θέμα στο noiz πριν καμιά 20αριά χρόνια και ρωτούσε τι κιθάρα να αγοράσει ... Ο Νέστορας του είπε Strat, εγώ του είχα πει SG, ο Jazzjocker του είχε πει να πάρει ένα custom shop μοντέλο κοντά στα 10 χιλιάρικα, και οι ινφλουένσερς ... κάνανε την δουλειά τους και του πήρε τέλε ο πατέρας του. Από τότενες τον θυμάμαι, ήταν φοβερός. Δεν παίζω με τελεκάστερ για να μην μας μπερδεύουν.
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου