Προς το περιεχόμενο

fusiongtr

Solist
 • Αναρτήσεις

  12.365
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  148

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από fusiongtr

 1. Έχει αρκετά καλά σημεία το ποστ σου, αν με μερικά διαφωνώ. Πάντως now you are talking Alex.
 2. 1. Όθωνά μου καταλαβαίνεις ότι το "καλή μουσική" όταν μάλιστα το "μουσική" είναι ανοιχτό σε όλα τα είδη, είναι λίγο "αμφιλεγόμενος" όρος. 2. Ακριβώς επειδή έχω μαύρα μεσάνυχτα από το είδος, δεν μπορώ ούτε θετικά αλλά ούτε και αρνητικά να βρώ, αφορίζοντας τους πάντες. Κάποιοι που το ακούνε, θα μπορούσαν να σου πουν περισσότερα. Το θέμα που έθεσες όμως, είναι άλλο, όχι η trap. Αν λοιπόν απαντήσετε (ο καθένας για τον εαυτό του) ορισμένα "απλά" ερωτήματα, τότε ίσως μπορεί να γίνει κάτι. - Ποια είναι τα κριτήρια με τα οποία αξιολογεί ο κόσμος τι του αρέ
 3. 1. Αναφέρομαι σε αφορισμούς τύπου "αυτός είναι σκουπίδι", "πλέον ο κόσμος θέλει σκουπίδια", "Σίγουρα στην Trap δε θα βρεις ταλέντα", "Ψωνάρες ...", κλπ. Δεν ακούω trap και δεν ξέρω, αλλά η αλήθεια είναι ότι αν ξεκινάς έτσι να αναλύσεις κάτι δεν πας πουθενά. 2. Δεν είπα ότι είπες κάτι τέτοιο. Αλλά είπαμε, αυτή η ανάλυση είναι τεράστια, και πρωτίστως κοινωνικοψυχολογική. Δεν είναι εύκολο να την βάλεις κάτω για ανάλυση, και οι επιδερμικές προσπάθειες θα έλεγα ότι είναι μάλλον αποπροσανατολιστικές. Δεν τα λέω αυτά για κανέναν συγκεκριμένα, μη παρεξηγηθώ.
 4. Είναι που είναι τεράστια αυτή η κουβέντα και δεν λύνεται με γραπτό λόγο εύκολα, την γεμίσατε και αφορισμούς εκ προοιμίου. Αυτό που ψάχνετε, είναι κοινωνιολογική ανάλυση, κανονικά, και με τέτοιου είδους "από πριν" χαρακτηρισμούς δεν γίνεται δουλειά. Σωστά, ενώ τα "άσπρα, κόκκινα κίτρινα μπλέ καραβάκια στο Αιγαίο δεν με παίρνετε καλέ" ήταν υψηλή ραπτική ...
 5. Βρε Όθωνα, μου αρέσει που ρωτάς για Ελλάδα. Για πες μου εσύ που είσαι στα εξωτερικά, υπάρχει κάτι έξω, που θα επιζήσει σε 10 - 20 χρόνια? Αλλάξανε τα κόζα φίλε μου.
 6. Πάρτα χρονολογικά βρε Bill, όπως κάναμε όλοι που έχουμε την δισκογραφία του. Κάθε άλμπυμ που θα ακούς, συσχέτιζέ το με την εποχή που βγήκε. Επίσης κοίταζε τους μουσικούς με τους οποίους έπαιζε, είχαν μεγάλη επίδραση στο έργο του. Θα ακούσεις της Παναγιάς the eyes. Από καθαρή τζαζ, ποπ, ηλεκτρονική, φολκ, αμερικάνα, φιούζιον, ότι τραβάει η όρεξή σου. Άλλα θα σου αρέσουν, με άλλα θα τρελαθείς, άλλα δεν θα σου αρέσουν, κλπ. Αλλά σιγά σιγά, μην το τρέξεις το πράγμα. Ευχαριστήσου το.
 7. Αυτό που είπε ο Σπύρος ήταν. Νομίζω ότι το είχε ο Πέτρος ο Σκούταρης
 8. Εγώ θα έλεγα ... τι ωραία παιγνίδια με τις τονικότητες (και όχι μόνο)! Είναι όντως καταπληκτικό.
 9. 1. Αυτό ακριβώς 2. Μόνο σε Ebay και Reverb στα μετάχειρα έβρισκα κάποιες φορές καλές τιμές. Αλλά τώρα .... καλύτερα κοινούρια, θα είναι φθηνότερα.
 10. Να, αυτά φοβάμαι βρε Νίκο. Κοινώς, ότι γουστάρει ο καθένας θα χρεώνει.
 11. Σωστά. Εγώ όμως θα περιμένω τα δω τι θα γίνει με τα τέλη εκτελωνισμού. EDIT: Να τι λένε οι Andertons. https://help.andertons.co.uk/hc/en-gb/articles/360018482240 EDIT 2: Το πρόβλημα σε αυτού του είδους τις συναλλαγές, είναι μεγαλύτερο όταν η συναλλαγή είναι μεταξύ ιδιωτών για μεταχειρισμένο αντικείμενο αγοραπωλησίας (πχ από EBAY ή Reverb). Κι αυτό γιατί ενώ το κατάστημα (όπως πχ οι Andertons) αφαιρεί τον Αγγλικό ΦΠΑ και πληρώνεις ως πελάτης τον ελληνικό ΦΠΑ εδώ, ο ιδιώτης δεν μπορεί να το κάνει. Άρα σε συναλλαγές με
 12. fusiongtr

  Ζεχρά

  Τι, δεν τους είπες να το φέρουν κατευθείαν στην βίλα σου?
 13. fusiongtr

  Ζεχρά

  You changed it's lights. Bravo pal. Και κλασσικά περνάς και το latin-άκι σου μέσα, και τα πάντα όλα, και τα κέρατά μου περνάς. Αυτό είναι δημιουργία Λουκά μου, ακριβώς αυτό. Πηγαία δημιουργία. Υποκλίνομαι.
 14. Εσύ κοίτα να βάλεις και κανέναν λουλά στους στίχοι φίλως. Πολύ τσιγάρο, μπάφιασα.
 15. Ναι, τεχνολογία του μέλλοντος. Σιγά μην ξέρουν οι αρχαιολόγοι από το μέλλον τι είναι το βινύλιο. Θα νομίζουν ότι ήτανε σουβέρ για μεγάλα ποτήρια μπύρας. Εγώ προτείνω να τα περάσει σε ένα laptop με όλες τις υπόλοιπες απαραίτητες πληροφορίες (φωτό, κλπ), και να τα στείλει στο διάστημα με δορυφόρο. Όταν δηλαδή καταστρέψουμε τον πλανήτη, να τα βρουν οι εξωγήινοι που θα έρθουν να αποικήσουν την γη. Κι ας βάλει μέσα στον δορυφόρο και κανένα μπουκάλι ουίσκυ, κανένα πακέτο τσιγάρα και κανένα τασάκι. Γιατί και οι εξωγήινοι έχουν ψυχή.
 16. Ναι, αλλά εσύ τα λες, ταυτίζεσαι θέλεις δεν θέλεις.
 17. Σωστός! Εγώ ας πούμε, θα έλεγα για ατμοποιητές και υγρά. Βέβαια, υπάρχει και ο λουλάς. Ε, Φώτη, τι λες? Που είναι ο λουλάς ασούμε?
 18. Φώτη (ή Φάνη), κάτι σου ξέφυγε στο reverb στην φωνή. Παραείναι ...
 19. Διηπηρωτικές δηλαδή. Για πες τώρα ποια κιθάρα από ποια ήπειρο ..... Κάνω μαντεψιά Ibanez - Ευρώπη Strat - Αμερική Les Paul - Ασία
 20. 1. Τι να τον κάνεις τον εξαποδώ? 2. Ασία, Ευρώπη, η τρίτη ήπειρος? Μπας και την αγόρασες στην Άρτα (που είναι στην 'Ηπειρο) την τρίτη?
 21. Ααα, έχεις και Ibanez, έχεις και strat, έχεις και Les Paul .... μια χαρά σε κόβω.
 22. Πάντως ρε παιδιά, εμένα μου ακούγονται λίγο περίεργα όλα αυτά. Πας δηλαδή σε μέρος που λειτουργεί (μάλλον, γιατί δεν ξέρω σίγουρα) παράνομα, και σε νοιάζει η αιτιολογία για να φτάσεις μέχρι εκεί και να φύγεις? Σαν να λέμε δηλαδή, ότι θέλω εγώ να πάω στην μπαρμπουτιέρα του Μήτσου του κολλητού, που έχει και κάτι drugs στην καβάτζα να πίνουμε όσο ζεσταίνεται το κόκκαλο στην χούφτα πριν την γυροβολιά, και με νοιάζει με τι κωδικό να πάω και με τι να φύγω. Εγώ παλικάρι μου πάντως δεν θα το ρίσκαρα. Και για τον νόμο, αλλά φυσικά πρωτίστως για την υγεία μου (που ξέρει
 23. Πάμε απ' την αρχή. Ποιο/α ήταν αυτό/αυτά το χαρακτηριστικό/ά που δεν σου άρεσαν σ΄αυτούς τους μαγνήτες? Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που σου άρεσαν στην κιθάρα που δοκίμασες? Την κιθάρα την δοκίμασες σε δικό σου ενισχυτή, ή σε κάποιον άλλο?
 24. Άμα βλέπεις made in Japan ...... καμιά squier πάνω από το 2χίλιαρο τις κόβω.
 25. 1. Η δεύτερη παράγραφος, είναι αυτά που ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ακόμα. Εσείς είστε το κοινό (οι πελάτες) στην προκειμένη περίπτωση. 2. Κάνει λάθος. Αν δηλαδή είναι γυμναστής ελεύθερος επαγγελματίας, μπορεί να ανοίξει το γυμναστήριο με ραντεβού?
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.