Προς το περιεχόμενο

iassael

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    212
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από iassael

  1. ~25 tracks (με αρκετα vst το καθένα) οκ θα κάνω κατι άλλο που θα μπορούσα να δοκιμάσω? Ευχαριστω!
  2. Καλησπερα! Εχω μια emu 0404 usb (τελευταιοι drivers σε Vista x64) και οταν φορτώνω πολλα tracks στο ableton 8.0.4 με compreσορες και vst μου κανει χρατσα-χρατσα και αργεί τραγικα πολυ το pc (dual core 2.33 μπλα μπλα 4gb ram) καταλήγοντας σε ενα c++ runtime error? Κανω κατι λαθος? Το buffer αν το ανεβάσω απο 10ms γινετε χειρότερη η κατάσταση. Τι μπορώ να κάνω?
  3. οχι μονο το βρήκα αλλα το βρίκα και 1500 ευρω... καινουργιο :) δες δεν τρελαινωμαι και στο slap... αλλα ενα ric δεν θα με καλυπτε ακομα και σε αυτο???
  4. Καλησπέρα :) Ειμαι έτοιμος να πάρω καινουργιο μπάσο.... Ποιο απο τα 2 να πάρω??? Το θέλω για rock αλλα και ~funk μουσικη.... Τα έχω βρεί με διαφορα τιμής 300....
  5. τελικα εχει αγορασει κανεις απο εκει? 8)
  6. οχι ακομα μια απο αυτες τις μερες θα κανω... οχι εμενα μου φανηκαν πολυ εξυπηρετικοι... ιδικα στο μαιλ μου σε 2 ωρες ειχαν αναπαντησει...
  7. το εχεις δοκιμασει? Δεν ξερω ρε συ τοσο μεγαλη διαφορα μου κανει εντύπωση :)
  8. τελικά το έχει δοκιμάσει κανεις το site? Θελω να πάρω ενα μπάσο που το εχει 1290 ευρώ.... Εκτώς από τα μεταφορικά θα επιβαρυνθώ τιποτα αλλο? Ευχαριστω!
  9. μένω θεσσαλονίκη γνωρίζει κανείς από που μπορώ να τις προμηθευτώ?
  10. ακουστικής υπάρχουν χορδές που έχουν το κλασικό τελείωμα? ή όλες έχουν την μπιλια?
  11. Γεια! Έχω μια κλασική παλία με την G B E να είναι nylon ξέρετε αν μπορώ να περάσω μεταλικές? ΓΙατι σιχαίνομαι τον ήχο του νυλον? Ευχαριστώ!
  12. (σχεδον όλους ναι) δες μου αρεσει ο ήχος RHCP, MUSE, OFFSPRING, ARCTIC MONKEYS, OASIS P ή J είναι πιο κοντά σε αυτά?
  13. γιατί ποιο ταιριαστό ήχο βγάζει το P?
  14. δηλαδή τι θα μου πρότεινες? Γιατί?
  15. χαχα.... στο ελλαδα που μπορω να τα ακουσω και τα 2? Θεσσαλονικη ειμαι...
  16. λοιπον πριν 6 μηνες εψαχνα και εγω για ενισχυτη ακουσα πολλούς... Για την τιμή αυτή οι καλύτεροι με την μεγαλύτερη ισχύ είναι οι ASHDOWN Εγώ πήρα αυτόν και είναι από τις καλύτερες αγορές ever http://www.thomann.de/gr/ashdown_t15180s.htm οσο ακούω και άλλους τον ερωτευομαι παραπάνω....... :) Και μην ξεχνάς ειναι 180 Watt RMS :)
  17. και το οτι ειναι πιο ακριβο δεν σημαινει κατι ε?
  18. μπορει να μου πει καποιος τις διαφορές τους? και γιατι βγαίνει διαφορετικο μοντελο?
  19. αρα προτιμας ASH ή ALDER? ποιο ειναι πιο βαρύ?
  20. και τα 2 ξύλα δεν έχουν περιπου ίδιο βάρος? Ακομα δεν καταλαβα τις διαφορές τους.... :)
  21. Καλησπέρα...... ψάχνω για ένα συγκεκριμένο fender μπασο και το βρήκα στο dv247.com το έχει δοκιμάσει κανεις? Τι γίνεται με τελωνείο? Ευχαριστώ!
  22. δηλαδη καλυτερα να παρω το απλο το deluxe? + σορρυ γτι ειμαι σιγουρος πως υπαρχουν πολλα thread αλλα εκτως απο thomann + musicstore για ευρωπη τι αλλο προτινεισ?
  23. Γιατι japan? Λογώ μπράτσου? Δες είναι άλλη ποσερια με το αμερικανικο... τι να κανω ειμαι κ λιγο ποσερος.... :)
  24. χεχε i like it ;) δες μου αρεσει και το Tobaco σε ASH οποτε η διαφορα τους θα με βοηθούσε να καταλήξω... :)
  25. Γεια! Λοιπον θελω να πάρω νεο bass.... και κατέληξα σε jazz bass της Fender. (αφού δυσκολεύομαι να βρω ενα RIC) Συγκεκριμένα σε 2 μοντέλα το J-Bass American Deluxe και το αντίστοιχο με ξύλο αντί alder να είναι ash. Ποιά η διαφορά εμενα μου αρεσει το ποζερικο Olympic White σε alder αλλα σκευτομαι μήπως το ash είναι καλύτερο... Παιζω κυρίως Ελληνικό Rock με την μπάντα μου... Αλλα μου αρεσει πολύ ο ήχος RHCP και γενικώς μόνος μου κυρίως ποιο punk στυλ... Τι προτείνετε? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου