Προς το περιεχόμενο

apost

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    271
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    κόσμος της γκοφρέτας

Συμμετοχή apost

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. Καλό και αυτό...αν και νομίζω πως πολλοί φίλοι θα είναι επιφυλακτικοί... Είδωμεν... Πιστεύω ότι κάπου θα τα πετύχουμε να τα δοκιμάσουμε και εμείς...στην περίπτωση που κυκλοφορήσουν.
  2. Οι ωτοασπίδες είναι απαραίτητες!!! Μια λύση diy, όπως είπε και ο φίλος fenderikos, είναι το βαμβάκι. Και αυτό κάνει δουλειά. Σίγουρα όχι όσο οι ωτοασπίδες αλλά είναι αποτελεσματικό.
  3. θα μπορουσε να γινει μια λιστα με τα στουντιο...χωρις φυσικα να φαινονται οι τιμες... αλλα και σε περιπτωση που δεν γινει αυτο συντομα στο νοιζ, δεν υπαρχει λογος να γινεται συνεχως αυτη η κουβεντα... υπαρχει και το google...ολο και κατι θα βρειτε....
  4. γενικα τσεκαρε τα βιντεακια στο youtube. Να δεις και τις ασκησεις στην πραξη.
  5. έτσι ναι, συμφωνω κ εγω, επειδη ομως δεν εδωσε το σαιτ ο φιλος που ποσταρε το συγκεκριμενο θεμα, δεν μπορω να κρινω. περιμενουμε νεα.
  6. ναι, αλλα 175 ευρω, δηλαδη περιπου 60000 δρχ πριν 17 χρονια ηταν πολλα λεφτα. καμια σχεση με την αξια των 175 ευρω σημερα. αυτο ειπα.
  7. εγω προτιμω της pearl το p-122tw, για το οποιο εχω προσωπικη εμπειρια. βεβαια εξαρταται γιατι το θες.
  8. chem, ειπε οτι το αγορασε 350 μαρκα πριν 17 χρονια, οποτε ισως να μην προκειται για την συγκεκριμενη σειρα. οταν ερθουν οι φωτογραφιες τα λεμε.
  9. apost

    MAC vs PC

    εγω εχω και απο τα δυο και εχω μεινει ικανοποιημενος και απο τα δυο. παντως απο τα δυο, μαλλον θα προτιμησω μακ. τωρα το γιατι, το εχουμε αναλυσει αρκετα νομιζω.
  10. καλό αλλα ποιος ξέρει πως θα ακουγεται... εξαλλου για οπλο φτιαχτηκε, όχι για να βγαζει μουσικους ηχους...
  11. εγω που εχω μια τετοια καρτα και το εχς δοκιμασει δεν ειχα κανενα προβλημα. δεχτηκα κανονικα τα λεφτα.
  12. απλα φοβεροι! εχουν γραψει κομματαρες....
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου