Προς το περιεχόμενο

marili

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    17
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Αθηνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή marili

0

Φήμη

  1. ρε αυτες δεν ειναι οι ιδιες κιθαρες!! ειναι διαφορετικες!! εγω μιλαω για περιπου ιδιες κιθαρες αλλα αλλο χρωμα!! ευχαριστω παντως!!
  2. ok thanks ρε παιδια!!! ξερετε ποτε πρωτοβγηκαν στην αγορα>? :?:
  3. ρε παιδια ξερει κανεις ποια ειναι η διαφορα σε αυτες τις δυο κιθαρες? οποιος ξερει ας μου πει παρακαλω!!! και αν γνωριζει διαφορα στην τιμη τους,αν υπαρχει!! ευχαριστω :D
  4. πωπω με σωζεις τωρα!!!!! ευχαριστω παρα πολυ ρε basstar5!!!! :D :D :D :D
  5. ξερω που λες!!! να παω εκει να ζητησω την πιο φτηνη που εχει? με ξερει!εχω παει πολλες φορες να παρω διαφορα!! και απο εκει εχω παρει και την αλλη!! παντως δν το συζητω!!αν ειναι να παρω μια θα παρω κατω απο 100 ευρω!! μην σου πω και κατω απο 80 γιατι δν εχει νοημα αλλιως!! οταν λεμε φτηνη εννοουμε οσο πιο φτηνη γινεται!! κ δν με νοιαζει να εχει και γλυκο ηχο!!! απλως δν θελω να χαλασω την αλλη!!
  6. γεια σε ολους!!! θελω να ρωτησω το εξης!!(ελπιζω να μην υπαρχει αντιστοιχο θεμα!!εψαξα αλλα δν βρηκα!!) λοιπον!! το καλοκαιρι που θα παω διακοπες θελω να παρω και την ακουστικη μαζι μου αλλα δεν εχω θηκη βαλιτσα!! σκεφτομαι να παω να παρω!!θα μου χρησιμευσει?θα ειναι πιο βολικη απο την αλλη που μπαινει στην πλατη? το μονο προβλημα που εχω,το οποιο ειναι λιγο σοβαρο ειναι οτι θα μεινουμε σε σκηνες και οχι σε δωματιο!! αυτο σημαινει οτι η κιθαρα θα ειναι μεσα στην ζεστη!!! μπορειτε παρακαλω να με συμβουλεψετε τι να κανω? αξιζει να την παρω μαζι?(δν μπορω να με φανταστω σε διακοπες χωρις κιθαρουλα!!) υπαρχει περιπτωση να χαλασει αν την αφησω μεσα στην θηκη και μεσα στην σκηνη οπου πιθανοτατα θα βραζει απο την ζεστη?
  7. αυτο λεω ρε RoPe!!αξιζαν ολα τα συγκροτηματα!!γιαυτο λεω οτι τα ισοπεδωνουμε ολα!!γιατι πολλοι ειπαν παραπανω οτι μπηκαν με βισμα και τετοια!! anyway!!ο καθενας πιστευει οτι θελει!!! και ευχαριστω για το καλωσορισμα!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου