Προς το περιεχόμενο

krknow

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    523
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από krknow

  1. Ημ/νία: 01:00 - 02/12/11 Εισαγωγή: Οδηγίες για να μετατρέψετε έναν humbucker από 2 wire σε 4 wire για να μπορείτε να τον σπλιτάρετε ή οτιδήποτε άλλο. Περνούμε έναν μαγνήτη με 2 καλώδια, στην περίπτωση μας είναι ο 59αρης seymour duncan. http://i916.photobucket.com/albums/ad8/krknow/humbucker 2 to 4 wire mod/sm001.jpg Βγάζουμε την μονωτική ταινία http://i916.photobucket.com/albums/ad8/krknow/humbucker 2 to 4 wire mod/sm002.jpg Μετά ξεβιδώνουμε τις τέσσερις βίδες που συγκρατούν τα πηνία http://i916.photobucket.com/albums/ad8/krknow/humbucker 2 to 4 wire mod/sm003.jpg και τα βγάζουμε απο τη βάση http://i916.photobucket.com/albums/ad8/krknow/humbucker 2 to 4 wire mod/sm004.jpg κόβουμε το καλώδιο από τα πηνία http://i916.photobucket.com/albums/ad8/krknow/humbucker 2 to 4 wire mod/sm005.jpg http://i916.photobucket.com/albums/ad8/krknow/humbucker 2 to 4 wire mod/sm006.jpg και με το κολλητήρι ξεκολλάμε τη γείωση απο τη βάση http://i916.photobucket.com/albums/ad8/krknow/humbucker 2 to 4 wire mod/sm007.jpg Ακολουθώντας τον κώδικα χρωμάτων της seymour duncan (το οποίο δεν ειναι υποχρεωτικό, απλά επειδή στη περίπτωση μας ο μαγνήτης είναι SD το κάνουμε για ευκολία και για να ξέρουμε μελλοντικά τι μας γίνεται) κολλάμε το καινούργιο καλώδιο. http://i916.photobucket.com/albums/ad8/krknow/humbucker 2 to 4 wire mod/seymour.jpg http://i916.photobucket.com/albums/ad8/krknow/humbucker 2 to 4 wire mod/wire.jpg http://i916.photobucket.com/albums/ad8/krknow/humbucker 2 to 4 wire mod/sm008.jpg και μετά με θερμοσυστελλόμενο καλύπτουμε τις κολλήσεις http://i916.photobucket.com/albums/ad8/krknow/humbucker 2 to 4 wire mod/sm009.jpg Μέτα κολλάμε τη γείωση στη βάση http://i916.photobucket.com/albums/ad8/krknow/humbucker 2 to 4 wire mod/sm010.jpg Βιδώνουμε τα πηνία στη βάση http://i916.photobucket.com/albums/ad8/krknow/humbucker 2 to 4 wire mod/sm011.jpg και είμαστε έτοιμοι http://i916.photobucket.com/albums/ad8/krknow/humbucker 2 to 4 wire mod/sm012.jpg Χρονος περιπου 15-20 λεπτα σε χαλαρους ρυθμους
  2. Οτι ειπε ο Alter. Εχω μια και ειναι η αγαπημενη μου. Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης. Ειχε ο Νακας καποτε, δεν ξερω αμα εχει ακομα, αλλα νομιζω οτι απ ευθειας απο το site της εταιρειας ειχε καλυτερη τιμη απο Νακα.
  3. krknow

    Ηχος για γυμναστηριο

    Εχεις δικιο οτι οντως ειναι πιο βολικο να τα ανοιγεις ολα απο ενα σημειο. Θα γινει εγκατασταση ηλεκτρολογικη και δεν θα υπαρχει θεμα για τις πριζες λογικα. Τωρα για ανοιξε κλεισε θα ειναι σε σημειο που θα υπαρχει ευκολη προσβαση και οχι πανω σε σταντ. Οταν λες βουη και ανακλασεις, φανταζομαι οτι αυτο δεν ισχυει μονο στα αυτοενισχυομενα ετσι? και αν ναι για πιο λογο?
  4. krknow

    Ηχος για γυμναστηριο

    Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις, νομιζω οτι η λυση των active ισως ειναι καλυτερη για τον λογο οτι προεσθετεις οσα χρειαζεσαι χωρις να εξαρτασε απο τον ενισχυτη. Οι λυσεις που σκεφτομαστε για καθαρα οικονομικους λογους ειναι για αρχη 2 ενεργα και βλεπουμε και εχουμε ψιλοκαταληξει σε κανα δυο περιπτωσεις https://www.athensproaudio.gr/el/mackie-thump12.html https://www.thomann.de/gb/behringer_b112mp3.htm http://www.djshop.gr/pd/skytec-spj-1500a-15495.htm?lang=el&path=-43210594 Εχει κανεις αποψη?
  5. Καλησπερα Ενας φιλος ανοιγει γυμναστηριο crossfit και θα χρειαστει καποιο τροπο να παιζει μουσικη απο PC. Ο χωρος ειναι 22,5μΧ11,5μ δηλαδη 260τμ με υψος 7μ. Δεν τον ενδιαφερει προφανως να πιασει εντασεις λαιβ, αλλα να μπορει να καλυψει καπως αξιοπρεπως τον χωρο χωρις υπερβολες. Η μια σκεψη ηταν για 2 ή 4 αυτοενισχυομενα μονιτορ, αλλα δεν ξερουμε τι προδιαγραφες πρεπει να εχουν για να καλυψουν τις αναγκες του χωρου και να μην ειναι τελειως ψοφια κατασταση. Οποιος εχει καποια προταση για καποια μονιτορ ή κατι αλλο ας την κανει μηπως και βοηθησει να αποφασισουμε. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  6. krknow

    DIY-Πυκνωτικό μικρόφωνο

    Μονο και μονο για την κατασκευη και την παρουσιαση στο booklet χιλια μπραβο. Δειχνει ανθρωπο με μερακι. Σου ευχομαι καλες κατασκευες. Πολυ καλη δουλεια.
  7. Καλημερα Νοικιαζουμε ενα υπογειο τα τελευταια 10 χρονια που το εχουμε διαμορφωσει σε στουντιο (room in room, ηχομονωσεις, ηλ. εγκατασταση, ψευτοcontrol room κλπ). Για μενα το κυριοτερο ειναι να μην ενοχλεις τους γυρω σου για να μην εχεις προβληματα. Εμεις ειμαστε τυχεροι γιατι απο πανω εχει φουρνο και διπλα γενικα δεν εχει σπιτια κολλητα. Επισης εχουμε πολυ καλο σπιτονοικοκυρη (πολυ σημαντικο). Απο εκει και περα λεφτα να εχεις να χαλας ;D.
  8. Καλησπερα και συγχαρητηρια για την προσπαθεια. Μηπως πρεπει αν βαλετε ενα link για το fb?
  9. βαλτε ρε παιδια ενα κουμπι Like σε αυτο το νοιζ ναουμ
  10. krknow

    Les Paul 1959 replica

    πολυ καλη. Δεν βαζεις και καμια φωτο απο την διαδικασια της κατασκευης?
  11. http://www.nakas.gr/NakasMusic/default.aspx?id=19&cId=1192&pId=33626
  12. Με μια απλη γρηγορη παρατηρηση Οι διαφορες που βλεπω ειναι. 1. στο headstock βλεπω διαφορετικα κλειδια, το les paul ειναι σε διαφορετικη θεση γραμμενο απο το ενα headstock στο αλλο. Ακομα και το headstock ειναι διαφορετικο απο την μια κιθαρα στην αλλη αμα το προσεξεις απο το nut μεχρι το πρωτο κλειδι. 2. Η μια εχει ασημι hardware και η αλλη μαυρο. 3. Στη μια το καπακι ειναι Quilted Maple και στην αλλη flame maple. Αμα ηταν το ιδιο μοντελο θα ειχαν σιγουρα και το ιδιο ξυλο. Σου βαζω και δυο φωτο για να βλεπεις τις διαφορες διπλα διπλα. Ετσι με μια πρωτη ματια λογικα δεν ειναι η 2001 Epiphone Les Paul Limited Edition. Για ψαξτο λιγο πιο καλα.
  13. σε γραψαν στα Αρ.....δια τους κλασικα σε γραψαν στα Αρ.....δια τους ξανα κλασικα ;)
  14. Δες εδω http://pages.ebay.com/help/buy/bid-increments.html
  15. Παρομοιες ναι, ιδιες οχι, ομορφες και οι δυο.
  16. krknow

    SiXforNinE NEW VIDEO/SONG

    Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice
  17. krknow

    Let's build a Stratocaster

    Απο τι ειναι? Απο τιμιο ξυλο?
  18. Μιλαμε για τρελη αναλυση της κατασκευης, χαρας στο κουραγιο σου να τραβας φωτο ολα τα βηματα. Πολυ γαματη. Για το καπακι να μη μιλησω, τα πα στη αρχη.
  19. krknow

    Let's build a Stratocaster

    Ωραιος, μπραβο ρε. Αντε λιγο εμεινε.
  20. krknow

    V Guitar Project

    Και μια φωτο με το ετερον ημισυ, τον ενισχυτακο μου, μετα τις διακοπες και την πρωτη δοκιμη στο στουντιακι μας. Ολα Οκ ;D
  21. krknow

    Thanoszin DIY Les Paul

    Καλημερα Για πες το κολπο με το γυαλοχαρτο, τι παιζει?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου