Προς το περιεχόμενο

Igore

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Igore

0

Φήμη

  1. Παίδες εχώ και γω μεγάλο ζήτημα... έκανα upgrade το n firmware της, σε v 1.0.3 και δεν ξέρω πως να το κάνω downgrade... (γιατί το μετάνιωσα) ..... Μπορεί να μου πει κανείς αν γίνεται και πως??????
  2. Συμφωνώ με αρκετούς απο τους παραπάνω..! To myspace πλέον είναι μια απο τις μεγαλύτερες σελίδες επίσκεψης στον κόσμο.. 2η παρακαλώ.. Αλλα εξαρτάται απο τον καθένα πως θα την χρησημοποιήσει.. Όσον αφορά πάντως τα αρκετά καλά και μεγάλα group ή και μικρότερους καλλιτέχνες θα πρέπει να προσέχουν διότι είναι ο καλύτερος στόχος εξάσκησης νέων haker όπως επίσης στόχος μη κατοχυρωμένων κομματιών... :wink: Για μένα είναι απλά μια απλή κατάσταση στην οποία μπορείς να διαμορφώσεις το "ψηφιακό"- πραγματικό περιβάλλον σου.... Κατα τα άλλα.. έχει πήξει ψωνάρες που νομίζουν οτι παίζουν μουσική... και "όμορφους" :lol: (μην χέσω)..
  3. Γειά σας κ απο 'μένα.. εγώ ξεκίνησα με κλασική απο το δημοτικό. 3η νομίζω... και παιδεύομαι με τις ανωτέρες τώρα είμαι 20.. Τα ψιλοπαράτησα για κάποιο διάστημα για την ηλ, κιθάρα και μπάντες.. Μετά ακολούθησαν studios ηχογραφίσεις και συνθέσεις και έπρεπε να διαλέξω πολλούς δρόμους...! Επίσης ασχολούμαι και μαθαίνω οτι μουσικό πρόγραμμα παιρνάει απο τα χέρια μου...απο Cubase μέχρι το Reason το magix και το FL... ktl. ktl. Τώρα προσπαθώ να τελειώνω με το πτυχίο κλασικής και το πτυχίο αρμονίας.. κάνω συνθέσης ηλεκτρονικής και ροκ κυρίως μουσικής. Παίζω σε 2 μπάντες 1 έντεχνη και 1 Hard rock... Προσπαθώ να περνάω καλά και στα άκρα.. γιατί η ζωή είναι rock.. (Θέλω βοήθεια σχετικά με αγορά νέας ηλ. κιθάρας και εξοπλισμού γιατί απ'οτι φαίνεται στν Ελλαδίτσα μας ψιλοκλέβουν)! Καλημέρα :)
  4. Βασικα είμαι απο Θεσσαλονίκη αυτο είναι το πρόβλημα... Τωρα οσο για τα οικονομικά δν με καιει και πολύ 1600 θα έδινα άνετα για τέτοια κιθάρα! Thnx για το link :)
  5. Δεν νομίζω φίλε.. πρεπει να είναι απο την εξάσκηση (εντός πλάκας) :D Εγώ πάντως κατέβηκα στο υπόγειο για practice.. Στον πιο πάνω όροφο δν έπαιζε καλή γείωση και ακουμπώντας τις χορδές μου σηκώνονταν λίγο οι τρίχες και καιγόμουν.... Και στούντιο που δν ξέρουν τι παίζει απο ρεύματα και ήμεθα ολίγον τι εκτεθιμένοι στην οργή του Δια για μενα δν ειναι studio...
  6. Βασικά με την σειρά μου θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση... (και για να μπω κ στο θέμα)! Θέλω κ εγώ μια Ibanez όχι απαραίτητα custom model αν είναι... Είναι να πάρω μια... 1) Πόσα έσκασες...? 2) Προμηθεφτής.... κτλ. κτλ. 3) Μου έπεσε το σαγόνι οταν την είδα.....
  7. Τώρα με το τι παίζουμε είναι σχετικό ΚΙΘΑΡΕΣ 1 Yamaha με 'καψες (κλασική) Αntonio Sanchez Handcrafted Και Υamaha Pacifica (modified) (και ψάχνω να αγοάσω μια Ibanez καλή) ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ 1 Crate 15w :roll: έτσι για την φάση ρε παιδί μου!! ΠΕΝΤΑΛ Super cry baby -Dunlop Ubder Metal - line 6 Echo Pack -line 6 (Σε γενικές γραμμές λίγος και απλός εξοπλισμός μόνο για μελέτη και πρόβες.....) 1ο post :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου