Προς το περιεχόμενο

frogman

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    13
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή frogman

0

Φήμη

  1. Εννοώ DVD που να υπάρχουν δωρεάν σε κάποια σελίδα, και κάποιο site για τραγούδια διαφόρων ειδών.
  2. Μήπως γνωρίζεται πως μπορούμε να κατεβάσουμε ταινίες αν ξέρεται κάποιο site και τραγούδια απο κάποια σελίδα :?:
  3. Καλησπέρα, μήπως υπάρχει κάποιο site η κάποιο πρόγραμμα που να γράφουμε τους τίτλους των τραγουδιών η το όνομα του τραγουδιστή και να μας βγάζει τους στίχους :?:
  4. Σε ευχαριστώ πολλύ θα κάνω μια καλή έρευνα και ελπίζω να βρω καλά εξαρτήματα, μήπως μπορείς να μου πεις τι σημαίνει sequencers :?:
  5. Για χρήματα γύρω στα 1700-2000... αλλά όσον αφορά για υπολογιστή ρώτησα εσάς να μου πείτε, ποιό πιστεύεται ότι θα είναι το κατάλληλο για να γίνεται τέλεια η ηχογράφηση, τώρα για εγγραφέα τι να σου πω θα το ψάξω.
  6. Δεν ξέρω τι είναι αυτά τα thread που λες, έψαξα όμως και σε παραπλήσια θέματα τα διάβασα αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω αρκετά πράγματα που λένε τα υπόλοιπα μέλοι. Στο θέμα μας τώρα..... Θέλω να κάνω ηχογράφηση φωνής, κιθάρας, πιάνο και άλλα, αλλά γενικά και για την παραγωγή ενός ολόκληρου κομματιού, όμως τώρα είμαι σε δίλημα δεν ξέρω τι να αγοράσω, να πάρω κανονικό εγγραφέα (εννοώ τις ψηφιακές κονσόλες) που είναι αποκλειστικά για ηχογράφηση :?: η να πάρω υπολογιστή και κάρτα ήχου :?: Βασικά εγώ σκέφτομαι για υπολογιστή αλλά την ποιότητα της κάρτας ήχου που έχει μέσα ο εγγραφέας δεν θα την βρεις σε υπολογισή, εξάλλου ο εγγραφέας είναι έτοιμος δηλαδή τον παίρνεις και κατευθείαν κάνεις την ηχογράφηση, ενώ με τον υπολογιστή πρέπει να αγοράσεις την κάρτα ήχου, να έχεις πολύ καλό υπολογιστή, και μετά να τρέχεις να ψάχνεις προγράμματα για να μπορείς να κάνεις τις ηχογραφήσεις σου τις μίξεις, επεξεργασία σήματος κτλ. Αν μπορείτε βοηθήστεμε σχετικά με το τι να πάρω, και αν μπορείτε πείτε μου χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο υπολογιστής, αν καταλήξω σε υπολογιστή.
  7. Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω κάρτα ήχου, και θα ήθελα να μου προτείνεται τι κάρτα ήχου να αγοράσω, θα ήθελα να είναι ειδική για ηχογράφηση, μίξη και διάφορα άλλα. Ειχα δει μια κάρτα ήχου σε έναν υπολογιστή η οποία ήτανε βαλμένη μπροστά στο κουτί δηλαδή εκεί που μπαίνουν τα cd-rom, αλλά απόρησα, για το πως συνδέεται στην μητρική, πάντως αν ξέρεται για τέτοιες κάρτες ήχου θα με βόλευε πολλύ.
  8. Μπορεί να μου δείξει κάποιος που ακριβώς βρίσκονται αυτά τα θέματα γιατί δεν μπορώ να τα βρω.
  9. Παιδιά ζητώ συγνώμη για τα άσκοπα post που έκανα πιο πάνω, δεν το ήθελα πατούσα νέο θέμα αντί για απάντηση γι`αυτό έγινε έτσι, αν γίνεται να διαγραφούν.
  10. Γειά σας, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Παράθεση: Γεια σου frogman καλώς ήρθες. Cubase λέγεται το πρόγραμμα που αναφέρεσαι. Και φυσικά θα πρέπει να το αγοράσεις. Υπάρχουν διάφορες εκδόσεις. Σου συνιστώ να πάρεις την πιο μικρή, (και φτηνή), μιας και από ότι καταλαβαίνω θα ασχοληθείς πρώτη φορά με αυτό το αντικείμενο. Δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς με την τελευταία σου ερώτηση. Ένα μηχάνημα ειδικό για ηχογράφηση μπορεί να είναι και ένα φορητό κασετόφωνο με μικρόφωνο. Εξαρτάται από το τι θέλεις να ηχογραφήσεις, με τι ποιότητα, και για ποιόν σκοπό. Όταν λέω ειδικό μηχάνημα εννοώ κάτι σαν αυτό: http://press.yamaha.co.jp/press/download/photo/jpg/2006/0609120102.jpg Δηλαδή κάποιο ψηφιακό μηχάνημα που να έχει πολύ καλή ποιότητα ήχου και να είναι ειδικό για ηχογράφηση, αυτό ρωτάω τι είναι ποιό σωστό, με μηχάνημα η με πρόγραμμα Το cubase απο που μπορώ να το αγοράσω
  11. Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω μήπως έχετε ακουστά κάποιο πρόγραμμα που λέγεται q-base, μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να το βρω :?: Επίσης ο πιό σωστός τρόπος για ηχογράφηση τι είναι, να ηχογραφούμε σε ένα μηχάνημα το οποίο είναι ειδικό για ηχογράφηση, η σε πρόγραμμα του υπολογιστή :?:
  12. Καλησπέρα σας, είμαι καινούργιος στο site και θα ήθελα να ασχοληθώ με το ήχο δηλαδή ηχογραφήσεις, μίξεις κτλ, οι ερωτήσεις που έχω είναι: 1) Τι είναι ένας μίκτης (Τι δουλειά κάνει) :?: 2) Τι διαφορά έχει ο μίκτης με την κονσόλα :?: 3) Τι εννούμε με τον όρο μίξη του ήχου :?: 4) Τι εξαρτήματα και τι μηχανήματα χρειάζομαι ώστε να κανω ηχογραφήσεις, μίξεις να μπορώ αλλάζω την κυματομορφή του ήχου, για παράδειγμα να μπορώ να διορθώνω τα φάλτσα απο μία φωνή ώστε να ακούγεται ομοιόμορφα, και να ρυθμίζω τον ήχο ώστε να ακούγεται ωραία :?: 6) Γενικά τι πρέπει να κάνω για να μάθω τα πάντα για τον ήχο :?: 5) Τι πρέπει να κάνουμε ώστε στην ηχογράφηση να μην υπάρχουν παράσιτα, θόρυβος κτλ :?: Ευχαριστώ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου