Προς το περιεχόμενο

victor130

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    72
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Τύμπανα
  • Gear List
    Yyy
  • My Band(s)
    Yyy
  • Day job
    Hhh
  • Τόπος
    Gggh

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή victor130

-4

Φήμη

  1. Καλημέρα, γνωρίζουμε κάποιον ή κάποιο κατάστημα που να κάνει service σε διπεταλο. Ευχαριστώ.
  2. victor130

    Roland TD-6KW

    Δεν εχουν προβληματα τωρα πια τα πεταλια του HH στο πολυ παλιο td-3 που ειχα ειχε προβλημα οπως αυτο που ανεφερε ο belalik,οποτε σιγουρα δεν εχεις προβλημα στο πεταλι.Τωρα σε οτι εχει να κανει με τα μαθηματα τα drums δεν ειναι απλο κοπανημα οπως νομιζουμε οταν ειμαστε μικροι,γι αυτο αν θεν θες να βαρεθεις τον εαυτο σου γρηγορα και να παιζεις τα ιδια και τα ιδια βρες εναν καθηγητη να σου διδαξει τα μυστικα των drums ;)απο την αλλη αν θες μονο να κοπανας παρε κομματια απο το guitar pro δες τις αξιες απο τα drums και οτι βλεπεις κοπανα! ;)
  3. Έχω να πω ότι όποιος δε @##$% ασχολείται με το κάρμα του Νοιζ, συνεχίστε το έργο να δούμε...... Αρχηγέ Fatalk όπως βλέπεις κάνω τα πάντα για το -12 ;D Κι εγώ victor, κάνω ότι μπορώ για να γράφεις καλύτερα. -Harilatron
  4. Εγω ειμαι περηφανος για το καρμα μου παντως!
  5. Αν κρινω απο αυτο εδω http://vdrums.com/forum/showthread.php?t=31592 καποιοι αντιμετωπιζουν προβλημα γιατι ειναι κατασκευασμενα να συνεργαζονται με λαστιχενια Pads μονο εκτος αν θες να συνδεσεις τον εγκεφαλο μονο με λαστιχενια pads της Roland και οχι με mesh heads οτι ειπε και ο chembeast.
  6. +10000000 στον kultura και τον Λαμπρο που αποδεικνυουν με τα ποστ τους και τα επιχειρηματα τους οτι δε συμεριζονται τις αποψεις 2-3ων που παντα πεταγονται και εκφραζουν τι κλικα καθως και τον 17χρονων μυξιαρικων(Odis13,ελα το εγραψα σωστα,μα τι nick ειναι και αυτο).Αντε γεια τωρα..
  7. Odin εισαι ηλιθιος φιλε και δε χωρα αμφιβολια αλλα εγω θα απαντω σε οτι βλεπω και δεν μου αρεσει εν αντιθεση με σενα που τα κανεις γαργαρα και κανεις επιλεκτικη κριτη παπαγαλοτσιρακι!
  8. Kultura εχεις δικιο αλλα δε γουσταρω εκφρασεις αμα γουσταρεις και τετοιες απο ψευτομαγκες που αμα δε τους απαντησει κανεις στον αναλογο τονο νομιζουν οτι εχουν και δικιο,συνεχιζουμε λοιπον...
  9. xaxaxa ετσι μπαβο αγορι μου μαρεσει να σε βλεπω να τρελενεσαι να σε κολλαω στο τοιχο και να σου κανω τη μαπα κρεας παληκαρα του forum!
  10. Αν δεν το καταλαβες καλα Superfunk με τις εκφρασεις του τυπου "αμα γουσταρεις" δεν αναφερθηκε στον Yameth αλλα σε αυτους που την επεσαν στο παληκαρι απλα κατι τυποι σαν εσενα οπως παντα διαστρευλωνουν τα πραγματα παντα για να πυροδοτειται το κλιμα.Με λιγα λογια σου ζητησε ισοτητα οχι να τη πεσουμε στον Ιδιοκτητη,ξεστραβωσου και ξαναδιαβασε τα,αιντε μπραβο!
  11. Μενελαε κατι τετοιο εννοεις? http://forum.kithara.gr/index.php?topic=59427.0
  12. Ασε bloody και sky τα δωρεαν μαθηματα ηθικης δωστε τα καπου αλλου και οσο ποσταρετε αλλο τοσο μπορω να σας απανταω και την ηθικη του καθενος εκτος απο τα λογια του την χαρακτηριζουν και οι πραξεις του,αλλα επρεπε να μην ειχατε ιντερνετ και να τρωγατε 200 και 300 ευρω στο κεφαλι και μετα θα σας ελεγε"λαθος του ατομου που ασχολειται με το σαιτ".Αντε τα ιδια και τα ιδια λετε με διαφορετικο τροπο,ηθικολογοι.Τελος .- μπορειτε να το κλειδωσετε.
  13. Υποχρεωμενος δεν ειναι να πουλα στις τιμες που θελω εγω,δικαιωμα μου ομως ειναι να τον παρατηρησω οταν κερδοσκοπει εις βαρος μου και το οτι οι τιμες του παρεμεναν ετσι σημαινει η οτι δεν εξεδηλωνε κανεις ενδιαφερον για τα προιοντα του λογω υψηλου κοστους η οτι καταφερνε και τα πουλαγε σε αυτες τις τιμες.Συγνωμη αλλα το μπραβο θα το πω σε αυτον που ενημερωνει το σαιτ του ανα τακτα χρονια διαστηματα και παρακολουθει την κινηση των τιμων και οχι σε καποιον ο οποιος ισως απο φοβο μηπως γινουν ευριτερα γνωστες οι απαραδεκτες τιμες του εκατσε και τις διορθωσε.Και επισης απο λογακια τυπου"με τιμη,σας ευχαριστουμε" κτλ εγω δεν ψαρωνω αλλωστε κανεις δεν θελει να χαλασει την εικονα του οταν εχει ενα καταστημα και δεν ηταν και υβριστικο το μαιλ για να απαντησει αναλογα οπως μερικοι το παρουσιαζετε.Εγω τελιωσα αυτο το θεμα με κουρασε ;D
  14. Φιλε μου υπαρχουν καποια πραγματα που με εξοργιζουν και δεν σηκωνω κουβεντα σε αυτο,αναφερω ενα παραδειγμα: Εδω εχει το set της Yamaha DTXPRESS 4 SPECIAL SET ELECTRONIC DRUM 1962 ευρω http://www.musica.gr/pegasus/h002/list.php?pd300=&p9907=&timh_apo=&timh_eos=&omada0=108&omada1=431&omada2=480&omada3=0&p02=&pcode=H002_I29480&page=1 ξερεις ποσο εχει στο Νακα?? 1500 ευρω και το αλλο σετ της yamaha το εχει 1422 την ωρα που ο νακας το εχει 1150 ευρω Ε κατσε ρε φιλε! Δεν ριχνει στον ανυποψιαστο πελατη αυτη τι στιγμη 400 ευρω καπελο? και περιμενεις εγω να τον συγχωρεσω ακουγοντας τις δικαιολογιες τυπου"φταιει αυτος που ανελαβε το σαιτ"? Και γιατι τοσο καιρο δεν τις φτιαχνεις τις τιμες σου φιλε μου καταστηματαρχη?? Οταν λοιπον καποιος θα σε προσβαλει να μη σε πειραξει..
  15. Το συγκεκριμενο καταστημα το επισκεφτηκα μια φορα το καλοκαιρι οταν με ενδιεφερε ενα ηλεκτρονικο σετ.Το σετ που με ενδιεφερε το ειχε 500!! ευρω πανω απο την καλυτερη τιμη της αγορας.Μολις του ανεφερα την εξωπραγματικη τιμη που ειχε μου ειπε οτι ευθυνεται το ατομο που εχει αναλαβει το σαιτ και κατω απο 12% εκτωση δεν μου εκανε οταν οι αλλοι μου εκαναν 15%.Εκτωτε ποτε δεν διορθωσε τις απαραδεκτες τιμες του και στα αλλα προιοντα.Καποτε πριν χρονια πηρα το πεταλι DW 5000 κοντα στα 500 ευρω διοτι ουτε adsl υπηρχε, ουτε σαιτ καταστηματων ,ουτε μουσικα forums ουτε γνωριζα τα πολλα καταστηματα για να κανω ερευνα αγορας.Και μην νομιζετε οτι επειδη εσεις και εγω εχουμε την υπηρεσια του ιντερνετ στη διαθεση μας την εχουν και αλλοι η οτι ολοι γνωριζουν τα σαιτ τον καταστηματων για να συγκρινουν τιμες.Οφειλει λοιπον ο καθε καταστηματαρχης να παρακολουθει την αγορα και να προσαρμοζει τις τιμες του αλλιως γινεται εσκεμενα.Δεν εχω εμπαθεια με το συγκεριμενο καταστημα και επικροτω την κινηση του να αλλαξει τις τιμες και αν νομιζετε οτι τον προσεβαλα θα πω οτι ναι τον προσεβαλα γιατι δεν εκανε καλα τι δουλεια του και στη τελικη σε καλο θα του βγει και οχι σε κακο.Πολλες φορες μαθαινεις ισως και με καπως ακομψο τροπο τι να κανουμε τωρα... Παντα φιλικα ποσταρω ετσι, δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα. ;)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου