Προς το περιεχόμενο

nektarios

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    271
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή nektarios

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. Σε ευχαριστώ. Είσαι δυναμίτης. ;)
  2. Καλησπέρα Έχω αγοράσει ένα keybed από Γερμανία και θα ήθελα να μου προτείνει κάποιος έναν τεχνικό εδώ στην Αθήνα για να αναλάβει την εργασία αντικατάστασης. Ευχαριστώ.
  3. npap τα KRK Rokit 10-3 G3 για τι διαστάσεις δωματίου τα προτείνεις; τα θεωρείς τόσο "κοντινά" και εφάμιλλα με τα yamaha; δεν το περίμενα ... :P για ένα μεγάλο δωμάτιο με "άπλα" θεωρείς ιδανικότερα τα "δεκάρια" από τα "οκτάρια";
  4. Digisilence ναι μίλησα για Ελλάδα μιας και δυστυχώς όλοι κατοικούμε εδώ, αν ήμασταν Σουηδία θα έλεγα άλλα πράματα και με περισσότερο ενδιαφέρον στοιχεία. Και για αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μην γίνει η κουβέντα πλυντήριο, δεν εξυμνώ την συγκεκριμένη δουλειά του npap. Είναι μια δουλειά αρκετά καλή θα μπορούσαμε να πούμε, λαμβάνοντας υπόψιν τον εξοπλισμό με τον οποίο εργάστηκε, και τις προσωπικές του επιλογές για το πως θα χειριστεί τις πηγές - wav, τα οποία ίσως και να μην ήταν στην καλύτερη δυνατή ποιοτικά κατάσταση. Προφανώς ο άνθρωπος με καλύτερο εξοπλισμό να παρουσίαζε και ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.
  5. Το 'χω πιάσει το σκεπτικό σου.Αλλά... Με αυτα τα ωραία που παρέθεσες δίνεις μελλοντικό άλλοθι στον Παναγιώτη από το Παγκράτι, (τυχαίο όνομα - τυχαία περιοχή) με το που θα ρωτήσει κάποιος αν αξίζει η αγορά μιας Motu 828x ή ενός ζευγαριού Dynaudio να πεταχτεί και με αυτοπεποίθηση να τοποθετηθεί και να πει "τι λες ρε φίλος, που ζεις, ένα παληκάρι από εδώ μέσα ο Npapas (ούτε το nick σου δεν θα θυμάται) έκανε δουλειά επαγγελματική με μια on-board κάρτα ήχου και ηχεία 4αρια από το καλάθι. Ναι δουλειά γίνεται με προιόντα κατώτερης τεχνολογικής αξίας και δυνατοτήτων, αρκεί να είσαι ο npapas και να έχεις τα αυτιά και τις γνώσεις του npapas. Όπως επίσης δουλειά αντάξια ΔΕΝ γίνεται με universal audio apollo και focal αν δεν έχεις τις ικανότητες του npap (καιρός να το γράψουμε σωστά το nick). Καταρχήν πριν από όλα αυτά πρέπει να ξεκαθαριστεί σε ποιους αναφερόμαστε και για ποιους μιλάμε. Για την παρέα του Παναγιώτη που θα μαζευτεί Παγκράτι να τζαμάρει και θα θελήσει όλο αυτό το πράμα να το ηχογραφήσει επειδή είναι της ΜΟΔΟΣ και το κάνουν όλοι, ή για μουσικούς που στοχεύουν συνειδητά εξαρχής σε official release ή τελοσπάντων σε μια αξιοπρεπή κυκλοφορία της δουλειάς και του κόπου τους; Κάτι που ΔΕΝ συμβαίνει δυστυχώς στην Ελλάδα είναι η συστηματική συνεργασία της μπάντας ή του παραγωγού με έναν μηχανικό ήχου ή με ένα επαγγελματικό στούντιο. Γιατί; Γιατί σχεδόν όλοι νομίζουν ότι έχουν στο home studio πολύ καλά μηχανήματα και αρκετές γνώσεις για να παράξουν και να κυκλοφορήσουν μόνοι τους το οτιδήποτε. Χώρια που μένουν φράγκα και για i-phone. Γιατί να μας τα φάει το στούντιο και ο ηχολήπτης; Νpap δεν βγαίνει άκρη, παλιά θλιβερή ιστορία.
  6. Για αυτό το θέμα έχω εκφραστεί στο παρελθόν πολλάκις και κάποιοι ημιμαθείς νεανίες με περίσσιο ενθουσιασμό και άγνοια βιαστήκανε να αντικρούσουν με γελοία όπως πάντα επιχειρήματα. Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι, το αυτί όσο πάει ζητάει περισότερα. Όταν παίρνει κανείς φτηνές κάρτες, φτηνά ηχεία, μόνο και μόνο επειδή είναι "καλές" για τα λεφτά τους, το σίγουρο είναι ότι σε 3 μήνες θα είναι πάλι στο ψάξιμο. Τα ηχεία που έχεις είναι πολύ μέτρια, και αυτός που το κατάλαβε πρώτος και καλύτερα από όλους είσαι εσύ. Μάζευε χρήματα και κοίτα κάτι σε Genelec, Dynaudio, Focal.
  7. Σε αυτό το σπορ δεν υπάρχει ταβάνι. Αυτό θα το διαπιστώσει ο κύριος που άνοιξε το thread όταν σε live performance προσπαθήσει να ανοίξει ... ας πούμε ... 6 κανάλια omnisphere με λαπτοπ των 700 ευρώ. Όπως καταλαβαίνεις το track λογικά δεν θα περιλαμβάνει μόνο τα κανάλια αυτα.Όποιος ασχολείται με μίξη και παραγωγή γνωρίζει.
  8. Δεν θα το έλεγα, για ενημερώσου καλύτερα.
  9. Και θες ένα μηχάνημα να τα κάνει όλα αυτά με 700 ευρώ. Αυτό που σου πρότεινε ο trolley είναι η εκκίνηση. Για κάρτα δεν είπες τίποτα, αν έχεις, τι έχεις. Λογικά - αν δεν έχεις κάρτα - θα προσανατολίζεσαι για αγορά κάρτας μέχρι 200 ευρώ. Σας είπε κανείς ρε παιδιά ότι αυτό το σπορ είναι φτηνό;
  10. Ήσουνα εκεί μπροστά όταν κατασκεύαζανε το voyager ? Ή το είδες κι αυτό στο youtube ? Τελικά είσαι παντογνώστης γίγαντας. Αναρωτιέσαι και τι θα μας πει ένα συγκριτικό τεστ ήχου ? Άστο, τσάμπα κόπος ... μείνε on line στο youtube.
  11. Είμαι άσχετος, αγόρασα ένα voyager το 2006, και σε ρωτάω είναι μοντέλο του 1969 ΑΥΤΟ που αγόρασα το 2006 ? Γιατί δεν απαντάς ? Οκ τα specs τα έφαγα στην μάπα, είπαμε στα specs είσαι ΕΙΔΙΚΟΣ. Από ΗΧΟ ΞΕΡΕΙΣ να μας παρουσιάσεις κανένα συγκριτικό τεστ στην μάπα? Για ψάξε στο youtube, μήπως το youtube KANEI συγκριτικά ΤΕΣΤ ΗΧΟΥ ? Περιμένω απαντήσεις σε ΟΤΙ σε ρωτάω.
  12. Ρε μεγάλε το έχουμε καταλάβει ότι ΑΚΟΥΣ και ΒΛΕΠΕΙΣ τα συνθς από το youtube, μην μας το λες και το ξαναλές, έχουμε καταλάβει καλά με τι φρούτο έχουμε να κάνουμε. KANEIΣ πως δεν καταλαβαίνεις αλλά δεν πειράζει. Σαφώς και έχεις καταλάβει ότι μιλάω για συγκριτικό τεστ ΗΧΟΥ, αλλά ο ΗΧΟΣ για σένα πέρα από το ότι είναι κάτι άγνωστο είναι και αφηρημένη έννοια. Επίσης το moog voyager είσαι σίγουρος ότι είναι μοντέλο του 1969 ? Μιλάμε για το moog voyager έτσι... Έλά τώρα, πίσω στο youtube να ΑΚΟΥΣΕΙΣ κανένα συνθάκι καινούριο.
  13. Tι είναι αυτό ? :o :o :o Ρε σε σηκώσαμε από το youtube για να μας παραθέσεις τα specs ? ΡΕ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΕΙΠΑΜΕ !!!!! - ΟΧΙ ΠΑΡΑΘΕΣΗ SPECS !!!! Και τι αποδεικνύει τώρα αυτό ? Ειλικρινά τώρα χωρίς πλάκα. ΡΕΕΕΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ , ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ !!!! 200 ευρώ πήγε το venom, ακρίβυνε, το είχα αφήσει 190. Waterfall πραγματικά με έκανες και γέλασα, χαλάλι σου.
  14. Γελάνε ήδη οι ιεροί βράχοι της ακρόπολης, το ακούσαμε κι αυτό, venom vs voyager. Σου είχε παραθέσει ένα pdf ο Ourdarkness κάποτε, αλλά έκανες τον Katsunori. Τέλος επειδή είναι χάσιμο χρόνου να ασχολείται κανείς μαζί σου ο ΗΧΟΣ δεν είναι αφηρημένη έννοια όπως λές, αφηρημένος είσαι μάλλον εσύ. Και βεβαίως ο ΗΧΟΣ δεν είναι μόνο specs και τεχνολογία, βρες να ακούσεις κανένα συνθετητή από την δεκαετία του 80 και κατόπιν σύγκρινε τον με τις πορδές που ακούς από το venom.
  15. Όντως δεν θεωρούνται αξιόλογοι συνθετητές με φίλτρα, κτλ κτλ κτλ κτλ, αλλά για κάποιον όπως είπες που θέλει ένα όργανο all around για live είναι μια χαρά. Έτερον εκάτερον, μην σε παραξενεύει. Άρα μην απογοητεύεσαι με τα όσα "μη ρεαλιστικά" διαβάζεις, γιατί είναι και παραείναι ρεαλιστικά.Εξαρτάται πως θες να τα δεις τα πράματα και ποια οπτική γωνία "διαλέγεις". Να απογοητεύεσαι κατά πρώτον με όσους δεν δύνανται να εκφραστούν σωστά και να δώσουν στους υπολοίπους να καταλάβουν τι ακριβώς ψάχνουν και αναζητούν, και κατά δεύτερον να απογοητεύεσαι με όσους "προτείνουν" συνεχώς και αδιακρίτως τα ίδια και τα ίδια yamaha. Και εν τέλει το " αγνοώντας τι προσφέρουν στον μέσο χρήστη" μήπως είναι μια γενικολογία που αιωρείται επικίνδυνα και χαιδεύει αυτάκια ? Ποιος είναι ο μέσος χρήστης ? Tι θέλει ο μέσος χρήστης ? Σε ποια μεριά είναι η περισσότερη άγνοια ? Άγνοια ως προς τι τελικά ? Θα μιλήσουμε επιτέλους καμιά φορά για ΗΧΟ ? Αν δεν μπορείς να αξιολογήσεις τον ήχο ενός moog (ΆΣΧΕΤΑ από το πόσο κοστίζει) τότε τα casio τα m-audio venom και οι φυσαρμόνικες είναι μονόδρομος.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου