Προς το περιεχόμενο

freerock1974

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3.271
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή freerock1974

Noizholic

Noizholic (4/4)

5

Φήμη

  1. Εισαγωγή: O γνωστός master shredder απαντάει σε 9 ερωτήσεις του freerock1974 αποκλειστικά για το noiz.gr. Ο Guthrie Govan βρέθηκε χθες στην Καβάλα για κάποια private master classes στην σχολή κιθάρας του Κώστα Παρασκευά (Νemesis Guitar School). Μπόρεσα, χάρη στον φίλο μου τον Κώστα τον οποίο ευχαριστώ θερμά, να δεσμεύσω λίγο από το χρόνο του καλλιτέχνη για να απαντήσει αποκλειστικά για το www.noiz.gr σε 9 ερωτήσεις σχετικά με κιθαριστικά θέματα που αφορούν στην τεχνική και τον εξοπλισμό. Οι ερωτήσεις συντάχθηκαν με βάση κάποια βασανιστικά ερωτήματα που συναντάμε καθημερινά στο φόρουμ από όσους αρχίζουν τώρα την ενασχόληση τους με την ηλεκτρική κιθάρα αλλά και από εμπειρότερους. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά ακόμα που θα θέλανε κάποιοι να ρωτήσουν αλλά ας αρκεστούμε σε αυτά,τα οποία ίσως δίνουν μια γενική εικόνα για τον τρόπο που σκέφτεται ο μεγάλος Guthrie Govan ώστε ο καθένας να κάνει τις δικές του γόνιμες προεκτάσεις. Enjoy! http://www.youtube.com/watch?v=1au85pRteek Ημ/νία: 20:08 - 27/11/11
  2. freerock1974

    Rip Audiokostas

    Το εμαθα εμμεσα απο το Λακη. Ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που νιωθω συγκλονισμενος απο το θανατο καποιου που δε γνωρισα ποτε απο κοντα. Το προσωπικο του στιγμα ηταν εντονο. Επισης νιωθω και θυμωμενος. Που δεν εχει βρει η επιστημη θεραπεια γι αυτο το κακο. Και που ανθρωποι με χαμογελο,ενεργεια και προσφορα,φευγουν μ αυτο τον τροπο. Ειχαμε μιλησει με μνμ προσφατα και η εντυπωση που μου εδωσε ηταν εντελως διαφορετικη. Προφανως εφυγε με συγκλονιστικη αξιοπρεπεια και οι ''μεγαλοι'' ανθρωποι φαινονται στα δυσκολα. Αντιο,Φιλε Κωστα
  3. Καλησπερα στην τρελοπαρεα! Ενα promo video απο τον 2ο δισκο των Freerock Saints που θα κυκλοφορησει απο την Grooveyard Records USA στις 24 Νοεμβριου σε φυσικη (CD) και download μορφη. Να ειστε ολοι καλα και να παιζετε πολλη μουσικη!
  4. Kαλησπερα σε ολους! Οσοι ενδιαφερονται να αποκτησουν μια κοπια του καινουριου μς αλμπουμ μπορουν να στειλουν ενα μνμ με τα ταχυδρομικα τους στοιχεια στη σελιδα της μπαντας στο fb https://www.facebook.com/supervintagerock/ Το συνολικο κοστος για αντικαταβολη ΕΛΤΑ ειναι 10 ευρω. Επισης με 15 ευρω συνολο μπορειτε να προμηθευτειτε και το αλμπουμ των FREEROCK SAINTS. Oσοι εχουν PAYPAL(που ειναι και και πιο βολικο για ολους μας) μπορουν να βαλουν το ποσο σε mail που θα τους δωσουμε και θα τους σταλει στη διευθυνση που θα μας δωσουν. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND GROOVEYARD RECORDS - FREEROCK SAINTS - BLUE PEARL UNION Tα ιδια ισχυουν και για τις παλιοτερες κυκλοφοριες μας με την GROOVEYARD RECORDS: GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - SALVATION ROAD GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - ROCK N' ROLL FOR YOUR SOUL ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!
  5. Φιλιά. :-* Θα μιλησουμε τηλεφωνικως. ;)
  6. Ευχαριστουμε Γιαννη! Κατα τη διαρκεια επιλογης κομματιων για το καινουριο Super Vintage,εστειλα στην εταιρεια απο τα παλια μου.Αυτα που ειχα ανεβασει και εδω για να τα επανηχογραφησουμε αν τους αρεσει καποιο. Αναμεσα σ αυτα υπηρχαν καποια με την φωνη της Αρετης backin'. Τελικα κανενα απο κεινα δεν συμπεριληφθη αλλα...μου ζητησαν να γραψω τραγουδια για την Αρετη και να κανω ενα recording project band με υφος που να ταιριαζει στο προφιλ της εταιρειας και να βγει ενα αλμπουμ.(Old school blues rock/hard rock). Θα ηταν η πρωτη γυναικα που βγαζει αλμπουμ με την εταιρεια και δεν ηθελα να χαθει αυτη η πρωτια.Οπως και η πρωτια της πρωτης Ελληνιδας που βγαζει blues rock αλμπουμ στην Ελλαδα με πρωτοτυπο υλικο. Ειχα 2 μηνες καιρο (για να προλαβω ημερομηνια παραδοσης υλικου)για να γραψω τραγουδια,στιχους,να ηχογραφησουμε τα παντα,να ''διδαξω'' τα τραγουδια στην Αρετη.(Ευτυχως ειναι γατονι και εγραφε ΠΟΛΥ γρηγορα). Οπως καταλαβαινει καποιος που ασχολειται,μιλαμε για πολλες ωρες δουλεια καθημερινα... Δεν πληρωνεται τοση δουλεια αλλα εξαργυρωνεται με την ψυχη που γεμιζει δημιουργικοτητα ακι την καλη παρεα των υπολοιπων μουσικων. Επομενως εδω μιλαμε για ενα side project. Το θεμα περιοδεια και live ειναι μια πονεμενη ιστορια. Εχουμε λαβει προσκλησεις απο διαφορες χωρες για μικρα tour σε μικρα live stages και φεστιβαλ στην Αγγλια αλλα ειναι πραγματικα δυσκολο να βρεθει η χρυση χρονικη τομη λογω υποχρεωσεων.Οικογενειακων και επαγγελματικων. Η εταιρεια παντως εστιαζει αποκλειστικα στην προωθηση-πωληση τετοιας μουσικης σε πιστους ακολουθους της και οχι στο management και κλεισιμο περιοδειων. Aν υπηρχε τετοια ρητρα στο συμβολαιο,οπως ειχα ξαναπει,πιθανον να μην συνεργαζομασταν γιατι δε θα μπορουσαμε να ανταπεξελθουμε. Καποια πραγματα πρεπει να γινονται στον καιρο τους,γι αυτο οι νεοι και ωραιοι κ ελευθεροι,τραβατε μπροστα τωρα που μπορειτε... Εμεις ειμαστε απλα νεοι και ωραιοι... :P Να ειστε ολοι καλα!
  7. Νικολα.. Εισαι αναμεσα σ αυτους που εχουν υποστηριξει με το παραπανω τις δουλειες της μπαντας αλλα και προσωπικες μου. Νομιζω οτι πρεπει να στο ανταποδωσουμε. Στειλε στο σαιτ (CONTACT)τα ταχυδρομικα στοιχεια σου στο εξωτερικο και θα λαβεις τα δεοντα ταχυδρομικως οταν παραλαβουμε τις κοπιες που μας αναλογουν απο την εταιρεια. Αν παλι νιωθεις την αναγκη να μας ξανα-τιμησεις,ΑΦΟΥ παραλαβεις τις φυσικες κοπιες,αγορασε με download το αλμπουμ απο CDBABY-AMAZON. Επειδη ειμαι ακομα δασκαλος,εχω το χρονο να δουλευω ΠΟΛΥ το καλοκαιρι γραφοντας τραγουδια και ηχογραφωντας χαρη στην υπομονη των ανθρωπων που ζουν μαζι μου αλλα και αυτων των μουσικων που αγαπουν αυτο που κανουν ανιδιοτελως. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ,Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! PS.Το ονομα στη μπαντα το εδωσε η εταιρεια απο το ονομα του προσωπικου μου στουντιο.
  8. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ των FREEROCK SAINTS από την GROOVEYARD RECORDS USA! Oι FREEROCK SAINTS είναι η μοναδική female fronted blues rock project band στη χώρα μας που τυγχάνει παγκόσμιας κυκλοφορίας απο την GROOVEYARD RECORDS USA. Η αγορά του άλμπουμ θα είναι σε λίγο καιρό διαθέσιμη σε όλα τα ιντερνετικά μαγαζιά CDBABY-AMAZON κτλ σε φυσική ή digital μορφή (download). Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μια κόπια μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω του site της μπάντας.(Δεύτερο Link παρακάτω) ΙΝFO: GROOVEYARD RECORDS - FREEROCK SAINTS - BLUE PEARL UNION freerocksaints SPREAD THE WORD,ROCK & SUPPORT! https://www.youtube.com/watch?v=AccJdZa_X0w
  9. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την κυκλοφορία του 3ου άλμπουμ ως SUPER VINTAGE από την GROOVEYARD RECORDS USA! Η αγορά του άλμπουμ θα είναι σε λίγο καιρό διαθέσιμη σε όλα τα ιντερνετικά μαγαζιά CDBABY-AMAZON κτλ σε φυσική ή digital μορφή (download). Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μια κόπια από εμάς μπορουν να επικοινωνήσουν μέσω του site της μπάντας.(Δεύτερο Link παρακάτω) SPREAD THE WORD,ROCK & SUPPORT! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND www.supervintage.gr
  10. Tα αλμπουμ της μπαντας με την GROOVEYARD RECORDS USA ειναι διαθεσιμα στο ιντερνετ! http://www.cdbaby.com/cd/supervintage (DIGITAL DOWNLOAD) http://www.amazon.com/Salvation-Road-Super-Vintage/dp/B0195QPB58 http://www.ebay.com/itm/SUPER-VINTAGE-SALVATION-ROAD-CD-EXCELLENT-BLUES-BASED-CLASSIC-HARD-ROCKER-/391342475433?hash=item5b1dd448a9%3Ag%3AvQMAAOSwhkRWbxPk Οσοι θελετε να προμηθευτειτε καποιο απο τα 2 καινουρια αλμπουμ ή και τα δυο, σε φυσικη μορφη (4 PANEL WALLET)μπορειτε να στειλετε ενα μηνυμα με τα ταχυδρομικα σας στοιχεια στη σελιδα της μπαντας (CONTACT) http://supervintage.wix.com/supervintage και θα σας ερθει αντικαταβολη ΕΛΤΑ με το που παραλαβουμε τις κοπιες που δικαιουμαστε απο την εταιρεια. Το συνολικο κοστος (cd+μεταφορικα) ειναι 10 ευρω/cd. Η στηριξη σας ειναι πολυ σημαντικη και σας ευχαριστουμε εκ των προτερων! ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!
  11. Φιλοι μου σας ευχαριστουμε πολυ! Για τις αναφορες στο προσωπο μου αισθανομαι οτι ειναι μεγαλη τιμη και σας ευχαριστω εκ βαθεων. Θεωρω οτι χρωσταω πολλα στο φορουμ,σε ολους εσας τους συνομιλητες μου και θελω με πληρη ειλικρινεια να πω οτι η ανιδιοτελης εκτιμηση που εχω εισπραξει,η κριτικη αλλα και γενικοτερα το βημα αυτο που μου δοθηκε να μοιραστω τα ''ροκ'' μου, ηταν καθοριστικοι παραγοντες της οποιας επιτυχιας γιατι γεμιζαν τις μηχανες με καυσιμο και την ψυχη με χαρα και ορεξη για δημιουργια. Οπως εχω ξαναπει,εγω και οι υπολοιποι της μπαντας καναμε την πλακα μας με απολυτη σοβαροτητα και φτασαμε εδω που φτασαμε. Απο δω και περα,θα ειναι εξαιρετικα δυσκολο να διαχειριστουμε τη...σοβαροτητα κανοντας την πλακα μας και ο νοων νοειτω... Το σιγουρο ειναι,οτι θα συνεχισουμε να γραφουμε τη μουσικη που αγαπαμε χωρις συμβιβασμους και περιορισμους. Γι αυτη την πολυτελεια,ευχαριστουμε και στα...ελληνικα την εταιρεια μας http://www.grooveyardrecords.com/ που μας εχει δωσει την ελευθερια να γραφουμε αυτο που θελουμε θετοντας ΜΟΝΟ ενα στοχο: Την επιβιωση της μουσικης που σου ερχεται στο μυαλο οταν ξεστομιζεις τη φραση CLASSIC/HARD ROCK. Δε θα ευχαριστησω ιδιαιτερως καποιους,ξερουν ποιοι ειναι και θα επικοινωνησουμε κατ' ιδιαν. Σ αυτο το ποστ,σας ευχαριστω ολους και εναν εναν ξεχωριστα. Να ειστε ολοι καλα! ΥΓ:Οσοι θελετε να προμηθευτειτε καποιο απο τα 2 καινουρια αλμπουμ ή και τα δυο, σε φυσικη μορφη (DIGIPACK) μπορειτε να μου στειλετε ενα π.μ. με τα ταχυδρομικα σας στοιχεια και θα σας ερθει αντικαταβολη ΕΛΤΑ με το που παραλαβουμε τις κοπιες που δικαιουμαστε απο την εταιρεια. Eπισης μπορειτε να στειλετε τα στοιχεια σας στη φορμα επικοινωνιας(CONTACT) της επισημης σελιδας του συγκροτηματος: http://supervintage.wix.com/supervintage Το συνολικο κοστος (cd+μεταφορικα) ειναι 10 ευρω/cd. Η στηριξη σας ειναι πολυ σημαντικη και σας ευχαριστουμε εκ των προτερων!
  12. freerock1974

    What Thoughts-pipityri

    To καλυτερο ακουστικο δημιουργημα που εχω ακουσει στο νοιζ. Απ τα καλυτερα παντου. Δυναμικες... Υπαρχει ελπιδα. Respect.
  13. Eδω βγαινει ο αρχηγος της αστυνομιας και λεει ΜΗΝ ανεβαζετε φωτο των παιδιων σας στο ιντερνετ και οι αλλοι τα ανεβαζουν για ενα λαικ και ενα.. ''κουκλι,ειστε υπεροχοι γονεις,τι ωραια γονιδια..'' τα κοκκινα γραμματα θα σωσουν την αγοραπωλησια της μπεταλιερας και της τιμης σκοτωμα να φευγει? Οποιαδηποτε συναλλαγη εχει ενα ρισκο και ο καθενας πορευεται με τη λογικη που διαθετει για να το εκτιμησει. Σαιτ αγγελιων ειναι,οχι νομικος συμβουλος. ΩΣΤΟΣΟ: Δε θα λειτουργουσε αποτρεπτικα για μενα το κοκκινο γραμμα που λεει προσοχη στους απατεωνες. Αυτο το αναφερω θετοντας τον εαυτο μου ως στατιστικο δειγμα και οχι ως αναγκαιοτητα. Προτεινω(για να μην πουλαμε μονο επεα πτεροεντα) την εξαλειψη της λεξεως ''απατεων'' απο το σαιτ αλλα την αναγραφη συμβουλων ασφαλειας με κοκκινα ευκρινη,γραμματα. Επισης Καταχωρηθηκε και οχι Καταχωριστηκε. και ενα ακομα που μου διαφευγει τωρα.. ;)
  14. freerock1974

    Sunday afternoon

    Oυτε εγω.Μου το παν κατι αμερικανοι και το βαζω παντου να πουλαω μουρη... :P Για ενα downloadable digital album ομιλω και ουχι το Sg Peppers... ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D Λαλα το.
  15. freerock1974

    Sunday afternoon

    Γεια σου ρε Τζιμπουρ πολυπλευρε,αισθηματια και γλυκοδαχτυλε! Πολυ ωραιο το πονημα,εξαιρετικος ηχος,ωραια ντιλέγια.Εχεις γινει αργοπορημενα μονδερνος,τελος. Σε καταλαβα απ τη φωνιη. :P Το κομματι εχει ωριμοτητα και φρεσκαδα.Δυσκολον να επιτευχθει απο κιθαρωδους λαικιας κοπης και μεσο ορου μουσικιας αντιληψεως. Επειδη ομως ειμαι αυστηρος με οσους αγαπω :-* νομιζω οτι στην αλλαγη mode ησουνα βιαστικος και δεν ηρθαν οι μελωδικες πινελιες που θα το πηγαιναν σε ενα αλλο επιπεδο. (βλ. Chris Rea-On the beach/elec. piano arrangement) Ησουνα λιγο ''πρεπει να βγαλω το κολοκυθακι απ το τηγανι μην αρπαξει,οτι επαιξα,επαιξα'' :D Τα σεβη μου ΥΓ Οργανωσου και κανε αλμπουμ,ασε τα απο δω κι απο κει,και καλα να περναμε,και εχασα το λεφωρειο. Καλα περναμε ηδη. :-*
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου