Προς το περιεχόμενο

Doikos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    13
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Doikos

0

Φήμη

  1. Doikos

    Κτίρια τη νύχτα

    Δηλαδή, αν ηχογραφήσω έναν ήχο όπως μία μελωδία απο κιθάρα ή ένα τρίξιμο, πώς μπορώ να αλλαξω τόνο το βάθος ακόμα και τον ήχο. Να τον επεξεργαστώ, να κόψω και να ράψω. Τέτοια πράγματα.. Δέν εχω ασχοληθεί με το αντικείμενο καθόλου..
  2. Doikos

    Κτίρια τη νύχτα

    Χαχα, δέν ξέρω.. Εσένα περιμένω να μου πεις :lol: :D
  3. Doikos

    Κτίρια τη νύχτα

    Μπορείς να αναφέρεις κάποιο καλό πρόγραμμα για επεξεργασία ήχου?
  4. Χάνονται οι ήχοι μέσα στον χρόνο, όντως. Εγώ μεγάλωσα μ αυτους :lol: άρα για μένα είναι Ελληνικοί :lol: :lol:
  5. Doikos

    Allen Woody - Mr. Big - Bass Solo

    Το είδα το videaki αλλα είπα να μήν το βάλω εέιδή δέν βλέπεται... Είναι τέλειος, απίστευτος, μουσικός και άλλα τόσα.
  6. Ναι, έρχεσαι στα λόγια μου, αυτό εννοω.. Ο καθένας γνωρίζει αυτά που χρειάζεται απ την άλλη.. Παραπάνω δέν μπορώ να το εξηγήσω γιατί δέν είμαι ούτε καλός μουσικός ούτε DJ,:lol: :lol: :lol: . Συγγνώμη που σας χάλασα τον τζερτζελέ.. είμαι καινούριος στο site. :lol:
  7. Doikos

    Allen Woody - Mr. Big - Bass Solo

    Τον Κιουρτσόγλου τον ξέρετε? Ή μιλάμε για μπάσο η ***
  8. Doikos

    Κτίρια τη νύχτα

    Όμορφα τα κομματια σου. Θέλω να σε ρωτήσω: 1.Πού ακριβώς τα ανεβάζεις για να τα βάλεις μετά σ αυτό το player και 2. Όταν λές φίλτρα τί ακριβώς εννοείς? Γιατι είμαι και λίγο άσχετος...
  9. Doikos

    Elica on myspace

    Δέν έλω να προσβάλω κανέναν αλλα δέν μου άρεσε πολυ η μουσική.. Πολύ ατμοσφαιρική δεν είναι?
  10. Όχι φίλτατε, δέν είναι κρίμα. Οι ήχοι αυτοί μην νομίζεις οτι ξεκίνσαν πρίν απο 200 χρόνια βόρεια της Ελλάδας απο Σλάβους. Δέν ξέρω απο που είσαι αλλα για πληροφόρηση, η παραδοσιακη μουσικη Καστοριάς, Κοζάνης, Γρεβενών και γενικά της ευρύτερης Δ.Μακεδονίας είναι τα χάλκινα. Δέν υποτιμώ τους γείτονες φυσικά, έχουνε βγάλει μουσικάρες εμένα όμως δέν μου το βγάζει κανείς απ το μυαλό οτι η μουσική αυτή είναι καθαρότατα Ελληνική.
  11. Φαίνεται υπέροχος άνθρωπος αλλα η μουσική του δέν μ' άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ. Ειδα και μερικά ακόμα video και εχω γνώμη πλέον. Δέν είναι καλός κιθαρίστας όπως ο ίδιος είπε.. Απ ότι κατάλαβα 1. Κάνει πολύ καλό show και ξυπνάει τον κόσμο (κουλτουριάρης) 2. Δέν έχει ακούσει ακόμα ρεμπέτικα..
  12. Ας πουμε για παράδειγμα οτι ένας DJ βαθμολογείται με άριστα το 10, εάν αυτός δέν είναι μουσικός τότε το ανώτατο όριο βαθμολογίας του είναι μέχρι το 3 ή βαρια βαριά το 5. Θα είναι πάλι DJ αλλα οχι και τίποτα σποδαίο. Επειδή τυχαίνει να είμαι μουσικός και DJ πιστεύω οτι τοποθέτησα σωστά την απάντηση μου. Εν ολίγοις, ο καλός DJ είναι μουσικος, ακόμα και αν δέν ξέρει να παίζει κανένα όργανο. Γνωρίζει εκ πείρας τον ρυθμό αλλα και την σύνθεση ήχων και μελωδιών. Για παράδειγμα όλοι οι DJ λειτουργούν με οκτλαβες κτλ. πράγματα που κάποιος που παιζει μια ακουστική κιθάρα δέν γνωρίζει. Αυτά:) Ελπίζω να σας κάλυψα..
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου