Προς το περιεχόμενο

Μανώλης Χναράκης

Guru
 • Αναρτήσεις

  4.791
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  1

Μανώλης Χναράκης ήταν Μέλος της ημέρας 20 Δεκεμβρίου 2018

Μανώλης Χναράκης είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

93 Excellent

Σχετικά με τον Μανώλης Χναράκης

 • Rank
  Noizholic

Bio

 • Mojo
  Πλήκτρα
 • Gear List
  Διάφορα, κυρίως πληκτροφόρα και φυσικά με MIDI.
 • Επάγγελμα
  a
 • Τόπος
  Αθήνα
 1. Ήδη η Ketron ξεκίνησε λίγες ημέρες πριν, με την ανακοίνωση των αναβαθμίσεων στη σειρά SD7/9/40/60/90 και MidjPRO. Επίσης τις προηγούμενες ημέρες η Roland ανακοίνωσε τα νέα RC-10R και SY-1, καθώς αναβαθμίσεις για τα DJ-202/505, LX705/706/708, NEX-ARTIST/STAGE. Επίσης η Yamaha ανακοίνωσε την αναβάθμιση 1.4 του Genos.
 2. Σε δύο ημέρες ξεκινάει. Ήδη ξεκίνησαν κάποιες ανακοινώσεις νέων προϊόντων αλλά και φήμες για προϊόντα που δεν παρουσιάστηκαν στην προηγούμενη έκθεση Φρανκφούτης. Ελπίζω να ανακοινωθούν επίσημα.
 3. Εξ'αρχής έπρεπε να επικοινωνήσεις με το κατάστημα αγοράς. Τώρα ότι έγινε έγινε. Είναι ξεκάθαρο πως το προϊόν μετά από τόσους μήνες, ασχέτως χρήσης, δεν μπορεί να θεωρηθεί DOA. Από κει και πέρα το τεχνικό τμήμα ακολουθεί τις προβλεπόμενες για κάθε κατασκευαστή οδηγίες - διαδικασίες του service. Ανάλογα την περίπτωση και το προϊόν, η αποστολή προϊόντος στα κεντρικά (στο εξωτερικό), για έλεγχο ή επισκευή, δεν απαιτεί την έγκριση του πελάτη.Από τη στιγμή που το προϊόν το παραλαμβάνει το τοπικό τεχνικό τμήμα, αυτό αποφασίζει. Αν διαβάσεις τους όρους της εγγύησης κάπου πρέπει να το αναφέρει. Πολύ βασικό, το όποιο κατάστημα για το οποίο συζητάς είναι απών από την παρούσα συζήτηση, οπότε κακώς το συζητάς δημόσια και ανώνυμα. Γνώμη μου να περιμένεις. Κανένα κατάστημα δεν έχει να κερδίσει κάτι αν δεν σε εξυπηρετήσει, το αντίθετο. Απλά είναι θέμα χρόνου.
 4. Ο τρόπος λειτουργίας υπάρχει στο εγχειρίδιο χρήσης του εκάστοτε μηχανήματος. Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο χρήσης είναι εδώ.
 5. Δες μήπως σε βολεύουν κάποια από τα παρακάτω. 1 2 3
 6. Από τις ειδήσεις που δεν θες να πιστέψεις. Είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του τις καλές εποχές. Εκτός από πολύ καλός μουσικός ήταν και πολύ καλό παιδί, ένα από τα πολύ καλά παιδιά του χώρου. Καλό σου ταξίδι Γιάννη.
 7. Δείχνει τον παρακάτω τίτλο. Andreas Varady, Dave Grusin & Lee Ritenour - Stolen Moments
 8. Το J7 είναι combo με drawbars και πλήκτρα waterfall.
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε.