Προς το περιεχόμενο

Μανώλης Χναράκης

Guru
 • Αναρτήσεις

  5.171
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  2

Μανώλης Χναράκης ήταν Μέλος της ημέρας 9 Ιανουαρίου

Μανώλης Χναράκης είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

283 Neutral

4 Followers

Σχετικά με τον Μανώλης Χναράκης

Bio

 • Mojo
  Πλήκτρα
 • Gear List
  Διάφορα, κυρίως πληκτροφόρα και φυσικά με MIDI.
 • Day job
  a
 • Τόπος
  Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

1.847 προβολές προφίλ
 1. Τότε πάρε το επόμενο (π.χ. PSR-SX700) που έχει κανονικές θύρες MIDI.
 2. Πήρες τηλέφωνο και σου είπανε πως δεν έχουνε; Πάρε πρώτα τηλέφωνο και αν δεν έχουνε τότε ψάχνεις.
 3. Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες  - στους εορτάζοντες, που είναι και πολλοί.

 4. Και τα δύο στην ίδια κατηγορία. Με ελάχιστα παραπάνω δυνατότητες το Roland και ελάχιστα πιό ακριβό. Εξαρτάται και για τι χρήση το θες.
 5. Ας κρατήσουμε και το παρακάτω link: https://www.protothema.gr/politics/article/1057770/vertis-kai-theodoridou-ta-eipan-se-georgiadi-kai-staikoura/
 6. Από τις 136 σελίδες του pdf, στη σελίδα 25 (51521), στο 15. Κέντρα διασκέδασης, στο πορτοκαλί αναφέρει: χωρίς ζωντανή μουσική. στη σελίδα 27 (51523), στο 16. Εστίαση, στο πορτοκαλί αναφέρει: πληρότητα 50% της οφέλιμης επιφάνειας. Και συνεχίζει στην σελίδα 27 & 28 αναφέροντας: Ειδικότερα, στους χώρους όπου προσφέρεται ζωντανή μουσική, η πληρότητα περιορίζεται στο 30% της ωφέλιμης επιφάνειας. Δεν αναφέρει κάπου ούτε για μικροφωνική ούτε για σύνολο μουσικών. Ας με διορθώσει κάποιος, μήπως κάτι δεν διάβασα καλά. Και να φανταστείς πως αυτό είναι το Β (δεύτερο τεύχος), διορθωμένη έκδοση. Το γράφει άλλωστε στην πρώτη σελίδα.
 7. Δεν διάβασα κάπου στο ΦΕΚ να λέει για μικροφωνική. Τι γίνεται; Άλλα λένε και άλλα γράφουνε; Τι ισχύει τελικά;
 8. Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Χωρίς μικρόφωνο είναι χειρότερα αφού θα φωνάζει περισσότερο ο τραγουδιστής. Ποιά η λογική;
 9. Σύμφωνοι, γιατί όχι. Να μας πούνε όμως με ποιό ρεπερτόριο και με ποιούς πελάτες. Άσε που ορισμένα (ελάχιστα) μαγαζιά τότε είχαν κάποια μικρή μικροφωνική.
 10. Ακριβώς αυτό. Τι θεωρεί μικροφωνική; Για παράδειγμα ένας ενισχυτής combo για κιθάρα ή για πλήκτρα δεν μπορεί να θεωρηθεί μικροφωνική. Επίσης, και από τη στιγμή που χρησιμοποιεί την λέξη μικροφωνική, δεν μπορεί να θεωρηθεί μικροφωνική ένα line mixer στο οποίο έχουν συνδεθεί για παράδειγμα ένα πλήκτρο μία κιθάρα ένα μπουζούκι και δεν έχει συνδεθεί κανένα μικρόφωνο.
 11. Πολλοί το πιστεύουν αυτό. Ξέρω. Έστω πως υπάρχει, αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο και δεν θέλω να καταλήξουμε σε "πολιτική" διαμάχη εδώ μέσα. Όπως έγραψα αρχικά, υπάρχουν πράγματα που δεν μας αφορούν και ένα που μας αφορά, και καθαρά από τεχνικής άποψης. Αυτό που ρωτώ - εξετάζω είναι καθαρά το θέμα της μικροφωνικής και πως το εννοεί. 'Εχω αναφέρει πιό πάνω παραδείγματα.
 12. Γιατί σε περίπτωση ελέγχου μπορεί να σου πούνε πως αυτό (το μόνιτορ δηλαδή) είναι μικροφωνική. Ενισχυτής το ένα ενισχυτής και το άλλο. Με ρεύμα το ένα με ρεύμα και το άλλο. Με ηχεία το ένα με ηχεία και το άλλο. Ξέρουν αυτοί ποιά είναι η διαφορά; Κι αν όντως βάλεις ενισχυτή - ηχεία - κονσόλα και συνδέσεις μόνο όργανα χωρίς μικρόφωνα και παίξεις μόνο instrumental, τι γίνεται; Ξέρει κάποιος να μας πει; Έστω πως θα παίξει ανάλογο ρεπερτόριο και το σχήμα θα τοποθετηθεί κάπου στο κέντρο. Δεν είναι αυτό το θέμα μας. Τι εννοεί ο νομοθέτης μικροφωνική και πως το εννοεί; Εάν σε μία κονσόλα δεν συνδέσεις μικρόφωνα αλλά μόνο όργανα, πως την εννοεί αυτός; Απόλυτο δίκιο έχεις. Αλλά έστω πως υπάρχει κάτι τέτοιο.
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.