Προς το περιεχόμενο

Μανώλης Χναράκης

Guru
  • Αναρτήσεις

    6.201
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    14

Μανώλης Χναράκης ήταν Μέλος της ημέρας 2 Φεβρουαρίου

Μανώλης Χναράκης είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

4 Followers

Bio

  • Mojo
    Πλήκτρα
  • Style
    Acoustic
  • Gear List
    Διάφορα, κυρίως πληκτροφόρα και φυσικά με MIDI.
  • Day job
    a
  • Τόπος
    Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

7.543 προβολές προφίλ

Συμμετοχή Μανώλης Χναράκης

  1. Σε αυτό το εύρος χρημάτων και μεταξύ των πιό πάνω, το KAWAI DG30. https://www.thomann.de/gr/kawai_dg_30.htm
  2. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια αλλά είναι εντυπωσιακό να ακούς Smooth Criminal από κόρνα και μάλιστα τρακτέρ!!! Παλιά θυμάμαι υπήρχε κόρνα με το ρεφραίν από τα παιδιά του πειραιά. Έξυπνο, αν και λείπει η πρώτη φωνή, μάλλον για λόγους copyright, ποιός ξέρει... Πηγή
  3. @fasma88 Για να μην ψάχνεις άδικα, αν θες καινούργιο και με τρία χρόνια εγγύηση υπάρχουν τρία μοντέλα: Korg Nautilus 61 στα €1855 Yamaha MODX6+ στα €1290 Roland Fantom-06 στα €1299 σε τυχαία σειρά και με σημερινές τιμές όπως θα δεις και στα link. Και τα τρία πιό πάνω είναι 5 οκτάβες. Σαφώς υπάρχουν και με μεγαλύτερα κλαβιέ 76 & 88 βαρυκεντρισμένα πλήκτρα και φυσικά τα μεγαλύτερά τους, όπως π.χ. Montage M6 & Fantom-6 (το 6 και όχι το 06), τα οποία είναι αισθητά πιό ακριβά που όμως είναι σε καλύτερη ποιότητα κατασκευής αλλά και σε δυνατότητες. Ανάλογα βλέπεις τις ανάγκες, τα οικονομικά σου και αποφασίζεις. Σχετικά με τους ήχους... ρωτάς τους εδώ εισαγωγείς (και όχι αντιπροσώπους) εάν διαθέτουν κάτι σε λαϊκούς ήχους. Τους ακούς ο ίδιος τους ήχους και τότε επιλέγεις. Διαφορετικά θα πρέπει να δουλέψεις / κατασκευάσεις μόνος σου τους ήχους που θέλεις.
  4. Σε πολλές περιπτώσεις η εξωτερική εμφάνιση είναι λιγότερο από το 50%.
  5. Δύσκολο. Στην καλύτερη περίπτωση θα πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στον πωλητή. Στην χειρότερη να το τσεκάρει τεχνικός. Δηλαδή να λυθεί.
  6. Και τα Fantom-6/7/8 και 06/07/08 και Montage και MODX και Nautilus και Wavestate ανάλογα τα οικονομικά και ανάλογα τι θα φορτώσει και πόσο θα ασχοληθεί.
  7. Το πρόβλημα (για τα Extreme και όχι μόνο) δεν είναι ότι παίζουν σε πίστες. Το πρόβλημα είναι πως δεν είναι σωστά συντηρημένα. Αν ψάξεις όμως μπορείς να βρείς μεταχειρισμένο που να είναι και σε καλή κατάσταση και σωστά συντηρημένο. Επίσης, υπάρχουν νεότερης τεχνολογίας μηχανήματα που μπορούν να καλύψουν ανάγκες, αρκεί να ασχοληθείς.
  8. Πάλι έκανε αποσύνδεση χωρίς να κάνω τίποτα. Ούτε τον browser δεν έκλεισα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου