Προς το περιεχόμενο

george4peris

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    157
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Πλήκτρα
  • Gear List
    Korg Kronos, Nord Electro 5D, Mininova, alesis VL49
  • My Band(s)
    Are&Be
  • Day job
    Ιδιωτικός Υπάλληλος
  • Τόπος
    Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή george4peris

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. Γεια σας! Έχει ακούσει κανείς από κοντά το organimation για το m3? Σκέφτομαι να το αγοράσω γιατί μου ακούγεται ενδιαφέρον...
  2. Χρησιμοποιώ EMU 0404 σε windows 7 64bit με Cubase και δουλεύει απροβλημάτιστα. Για την κατηγορία της (για μένα) είναι η καλύτερη μιας και αγόρασα και μια us144mkII και μια m-audio αλλά καμία δεν με καλυψε όσο αυτή. Απλώς για να δουλέψει να έχεις στο νου σου ότι χρειάζεται ρεύμα (το λέω γιατί περιορίζει στο laptop) αλλά και τις άλλες να χρησιμοποιείς που τροφοδοτούνται από θύρα usb καλά είναι να τις χρησιμοποιείς με δικό τους τροφοδοτικό. ΕΝΑ TIP - Είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα στην αρχή στο laptop με windows 7 και όταν την έβαζα έκανα τσικ τσικ και κόλλαγε. Το πρόβλημα λύθηκε ως εξής: ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩ κάθε φορά που την χρησιμοποιώ το wifi και όλα δουλεύουν τέλεια και χωρίς κολλήματα! ;)
  3. κάτι ήρεμο για να ταιριάξει με τη νυχτερινή ησυχία στο σπίτι μου...
  4. Ωραιος και ολοκληρωμενος...Σ'εω δει και σε live(φτου και παιζω) και προσφατα ακουσα κι ενα demo λιγο πιο μεταλλικο με Λυγγιαρη κτλ... Καλή συνέχεια...
  5. Λυπάμαι που σου του λέω αλλά η προσωπική μου άποψη είναι ότι την πάτησες λιγάκι... :-\ Το έχω κι εγώ το όργανο και προσωπικά δεν μου πολυαρέσει το κλαβιέ του. Αν τα δοκίμαζες και τα δύο και μόνο από αυτό θα πρέπει να επέλεγες το Μ50. Τώρα όσον αφορά τους ήχους ο φίλος σου προφανώς παίζει λαικά κι επειδή έχει βρει έτοιμους ήχους και έχει ακούσει ότι για την μηχανή σύνθεσης του Μ50 δεν έχει κυκλοφορήσει ελεύθερα (δωρεάν&ποικιλία) κάτι ακόμα (γιατί για TR έχει βρωμήσει ο τόπος) σου πρότεινε αυτό. Δεν ξέρω τι είδος μουσικής παίζεις αλλά το Μ50 έχει να σου προσφέρει πολύ περισσοτέρα πράγματα απ'ότι το TR και από ήχους αλλά και από ευκολία χειρισμού κυρίως την ώρα του LIVE αν σε ενδιαφέρει να το χρησιμοποιήσεις γι'αυτό τον σκοπό. Η δική μου άποψη είναι να το αλλάξεις ΑΝ μπορείς όσο είναι ώρα. Αν όχι μην αγχώνεσαι αφού και αυτό για την κατηγορία του είναι μια χαρά απλώς στα ίδια χρήματα το Μ50 είναι value for money. Όσον αφορά τις μνήμες πήγαινε στουρνάρη που έχει κάτι μαγαζιά με ανταλλακτικά Η/Υ(παλιά) ψάξε για μνήμες από αρχαίους υπολογιστές, πάρε μία μνήμη δείγμα από το φίλο σου και αν βρεις κάτι αγόρασε το. Εγώ βρήκα από ένα μαγαζί και τη χρησιμοποίησα και δούλεψε κανονικότατα...(βέβαια βρήκα μόνο 2x16MB αλλά πήρα κι άλλο όργανο και δεν χρειάστηκε να ψάξω κάτι παραπάνω γι'αυτό αφού το χρησιμοποιώ για δεύτερο πλέον). Καλή Συνέχεια!
  6. Με κάλυψες απόλυτα. Μου απάντησες ακριβώς σε αυτό που έψαχνα... θα πάω σπίτι του το απόγευμα να το ρυθμίσουμε όσο γίνεται.. Ευχαριστώ για τον κόπο και τον χρόνο σου.
  7. Δηλαδή Μανώλη τι εννοείς? Αν χρησιμοποιήσω δικά μου patterns που θα ηχογραφήσω δεν γίνεται? Και αν ναι τι διαδικασία ρύθμισης πρέπει να ακολουθήσω? (αν δεν είναι εύκολη η απάντηση μέσω μηνύματος θα εκτιμούσα έστω ένα link που πιθανότατα γνωρίζεις για να καταλάβω πως θα λειτουργήσει η όλη διαδικασία) Ευχαριστώ.
  8. Βασικά σκεφτόμουν μήπως με κάποιο τρόπο δεχόταν είσοδο από ντραμς σαν tap tempo ας πούμε και επειδή το rppr της korg είναι στην ουσία midi αποθηκευμένα κομμάτια αν άλλαζε το tempo κατα τη διάρκεια του κομματιού έστω και λίγο τότε τα κομμάτια να προσαρμόζονταν στις αλλαγές αυτες. Το rppr εξηγεί τι είναι και πως προγραμματίζεται στο επόμενο βίντεο
  9. Εννοείς δηλαδή ότι ο ντραμμερ θα πρέπει απλώς να ακούει και να ακολουθεί το tempo των ηχογραφημένων? Ευχαριστώ κιόλας για την απάντηση...
  10. Γεια σας! Θέλω να παίξω σε ένα live και να χρησιμοποιήσω προηχογραφημένα tracks μέσω της λειτουργίας rppr που έχει το m3 (και όχι μόνο) σε sequenser mode. Το θέμα είναι ότι θέλω να συγχρονίζονται με το tempo που θα δίνει ο drummer(χρησιμοποιεί ηλεκτρονικά τύμπανα ROLAND TD-20..πως μπορώ να το κάνω αυτό?
  11. Φίλε μου δεν έχουμε την ίδια κάρτα, εγώ έχω την 0404 και δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις το asio4all. Μέσα από τις ρυθμίσεις του προγράμματος που χρησιμοποιείς επέλεξε τους drivers ASIO της EMU και λογικά θα λυθούν τα προβλήματά σου(υποθέτω). Όταν ηχογραφείς θα κρατάς το latency χαμηλά, δοκίμασε να κατεβάσειςτο bitrate για να μην μπερδεύεσαι στο παίξιμο. Μετά στην επεξεργασία του κομματιού σου ανέβασε το bitrate ξανά για να ακούς καθαρά και χωρίς διακοπές αυτά που έχεις γράψει. Για παραπάνω λεπτομέρειες από όλους γράψε μας τι ακριβώς μηχάνημα έχεις (RAM, CPU κτλ.) και όλο και κάποιος θα βοηθήσει αν δεν λυθεί το πρόβλημά σου.. καλή συνέχεια..
  12. To power plan είναι στο high performance και όλα τα γραφικά απενεργοποιημένα. Είναι σαν να έχω και πάλι περιβάλλον windows 98! Κατά την ηχογράφηση έχω πάντα τροφοδοτικό συνδεδεμένο. Αυτό με το usb δεν το ήξερα αλλά θα το δοκιμάσω το απόγευμα! Όσον αφορά το format θεωρώ ότι όλα πήγαν καλά αφού τα πάντα δείχνουν να δουλεύουν σωστά και χωρίς πρόβλημα.Ιους δεν έχω(τσεκαρισμένο με Panda και Avira). Όταν κάνω ηχογράφηση τα αντιβιοτικα είναι απενεργοποιημένα. Μήπως να πετάξω το laptop ή να ξεκινήσω από την κάρτα?
  13. Ναι...Ειναι laptop και δοκίμασα και στις 4.
  14. Και με μετασχηματιστή κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα....τι να κάνω? Καμια πρόταση?
  15. Χρησιμοποιώ cubase 4 le, το buffer το έχω πειράξει και το κάνει από το πιο μικρό μέχρι και το μεσσαίο που έχω δοκιμάσει(1024 αν θυμάμαι καλά). Κάπου στο forum διάβασα ότι πρέπει να βάλω μετασχηματιστή και θα λυθοί το θέμα(post σχετικά με ανάλογα προβλήματα μιας m-audio usb ultra). Θα πάω να αγοράσω Μ/Τ και θα δω τι θα γίνει... Την onboard δεν την έχω απενεργοποιήσει μόνιμα αλλά την απενεργοποιεί αυτόματα, το κοίταξα. Στο πρόγραμμα την έχω δηλώσει στο device manager κανονικά..
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου