Προς το περιεχόμενο

kofi

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    46
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από kofi

  1. Καλησπέρα και απο εμένα, χωρίς να είναι ιδιαίτερες οι γνώσεις μου αλλα νομίζω κάτι τετοίο μπορεί να προκληθει και απο το την κακή τροφοδοσία ρεύματος!!
  2. Σε ευχαρίστω για την απάντηση... αλλα το πρόβλημα μου είναι ότι πρεπει και θέλω να χρησημοποιησω και το υπολοιπα εξαρτηματα που εχω...axiom pro , Mac, vst.
  3. Καλημέρα σε όλους!! Πρόσφτατα έκανα την αγορά του korg m50 καθώσ και της κάρτας ήχου της Motu ultralite mk3.Παράλληλα έχω ενα Macbook pro και ενα mothrer keyboard της m-audio το axiom pro 61. Θέλω να τα χρησημοπιοισω για live. Η απορία μου είναι η εξης πως πρέπει να κάνω την συνδεσμολογία των καλωδίων πρώτον για να βγαίνει ο ήχος μονο απο την κάρτα ήχου ( και αυτο το λέω γιατι δουλέυω παράλληλα και με vst και θέλω το korg οταν δεν χρειάζομαι τους ήχους του να το έχω σαν ενα απλο mother keyboard )και δέυτερον για τον πλήρη ελεγχο του απο το Mac.Δουλευω με το Logic και πιο συγκεκριμένα με το Main Stage 2.
  4. Ναι αλλα οι καταστασεις ανακυκλώνονται,απλα με διαφορετικο φόντο καθε εποχη...η ουσια μενει ΠΑΝΤΑ η ιδια
  5. Είπε κάποιος που δυστυχως δεν θυμαμαι ποιος...οτι οι στιχοι υπάρχουν για να θυμήζουν την μελωδια.
  6. δεν συμφωνω.. εγω πίστευω οτι ήταν η μουσικη... η μουσικη εχει απιστευτη δυναμη. με την μουσικη και μονο το 300-500 μ.χ. ειχαν γίνει πολλες αιρεσεις σχετικες με τον χριστινισμο και ο κόσμος αλλαζε συνεχεια θρησκεια και ο λόγος δεν ηταν αυτα που έλεγε η κάθε θρησκεια αλλα η μουσικη τους.
  7. kofi

    Logic studio 9 out!!!!

    Apple Logic Studio 9 Audio Content Apple Logic Studio 9 Jam Pack Content αυτα τα δυο εχουν ηχους και στα αλλα δυο ειναι το προγραμμα και οι samplers
  8. Την εχω δει την apogee αλλα δεν έχει συνδεση για midi. Εχω το τελευταιο μοντελο τις με τα 2gb μνημη και τον 2,4 επεξεργαστη
  9. γυρω τα 200-300 ευρω σκεφτομαι.Τωρα αν κατι αξιζει και παει κατι παραπανω θα τα δωσω. Οσο αναφορα της εξοδους ενα line out L/R και midi out θα ηταν αρκετα πιστευω καθως και τα αντιστοιχα in Δεν πιστευω να χρειαζομαι κατι παραπανω γιατι θα ειναι κατα κυριο λογο για live. Τωρα μπορει να διαφευγει τιποτα λογο μηδενικης εμπειριας πανω θέμα.
  10. Καλημέρα έχω ενα MacBook Pro και με ενδιαφέρει η αγορα μιας καρτας ηχου με συνδεση firewire. Η χρήση κατα κυριο λόγο θα είναι για live. Ο εξοπλισμος που έχω μεχρι στιγμης είναι ο εξης : MacBook Pro M-Audio Axiom Pro 61 Και ετοιμαζομαι για την αγορα καποιου Korg M50 73 ή Korg M3 (rack ή 61)
  11. kofi

    Logic studio 9 out!!!!

    Το mainstage 2 ειναι μέσα στο Logic studio 9. για εμένα είναι φοβερο και πολύ καλυτερο απο το να έχεις το cubase αν έχεις το Η/Υ για να παίζεις. έχει κάποιες σημαντικες αλλαγές για να παίζεις λουπες. και γενικότερα σε μια οθόνη μπορεις να το φτίαξεις οπως θες εσυ και να το ελεγχεις πλήρως. Το μόνο δύσκολο είναι οτι δεν βρίσκει και πολυ ευκολα AU(Audio Units) για να πάιξεις. Αλλα προσωπικη γνώμη είναι οτι καλύτερο μεχρι στιγμής
  12. Να σου πώ...Για έμενα δεν είναι κάλο, ειναι σκληρό σαν πλήκτρολογιο δεν έχει ωραία αισθηση εχω παίξει με αλλα που ειναι πολυ πιο αξιόλογα...Αυτο που περίμενω να δω είναι η καινούρια σείρα που εβγαλε τωρα,λένε ότι έχει κλαβίε της fatar.Εχω ενα πάλιο midi keyboard της evolution(m-audio) τουλάχιστον 8 χρονια το έχω και μπορω να πω οτι έχει λίγο καλύτερη αίσθηση... Εγώ ψάχνω να έχει καλή αισθηση επειδη τοσο καίρο παίζω σε πίανο καί θέλω να εχω την ίδια αίσθηση , την ίδια άνεση γιατι με κάτι τέτοιο θα καταστρέψω τα δακτυλα μου, θα κουράζονται πολυ γρήγορα.Αυτο βέβαια είναι κάθαρα προσωπική αποψη , δεν σημαίνει οτι δεν είναι καλο κλαβίε για κάποιους.
  13. Απο ότι πρόσεξα το Mk IΙ έχει κλάβιε της Fatar. Κάτι που δεν είδα να αναφέρεται για το προηγούμενο μοντέλο.Επομένως μήπως έχει καλύτερο κλαβιε το καινούργιο γιατι το προηγούμενο δεν ήταν οτι καλύτερο...
  14. Τι έκανα την αγορα τελικα αλλα δεν πήρα το Novation 61SL πηρα απλα τον controller...επειδη δεν με βόλευε το keyboard του. Το πρόβλημα μου είναι το πως μπορω να τα συνδέσω ολα αυτα (Korg m3-m, Novation Sl & Mac) Το Mac το έχω κατα κύριο λόγο να διαχειρίζομαι το Korg και κατ'επεκταση το logic,b4 ...Etc.
  15. Η Ελπίδα πέθαινει τελευταια λένε...αλλα το πρόβλημα ειναι οτι πεθαινει η που.....α
  16. ακριβως επειδη δεν μου κολλαει ειπα να παρω και μια δευτερη γνωμη...κάποιος μπορει να είχε παρομοια εμπειρια...
  17. http://greekads.com/classifieds/showproduct.php/product/13862/cat/all Στην παραπάνω σελίδα στο ιντερνετ βρήκα κάποια πράγματα που με ενδιαφέρουν...οι τίμες ειναι γέλοιες και αυτο ειναι που μου κάνει εντυπωση και θα ήθέλα να μου πείτε την γνώμη σας αν αξίζει να ρισκάρω μια τέτοια αγόρα.
  18. Ρε παιδια σας ακούω ενθουσιασμενους και σας χαιρομαι αλλα εγω το μοτιφ θελω να το πεταξω απο το μπαλκόνι....εδω και πόσο καιρο προσπαθώ να το συνδέσω με το Pc & Mac και δεν μπορω....Πιο πολυ με ενδιαφέρει το Mac..Καμια ίδεα??
  19. Ευχαριστω!!!Δλδ λετε οτι δεν θα έχω πρόβλημα να το χρησημοπιοισω σαν Daw του Korg το Novation!!!
  20. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτα τα δύο (Novation 61SL & Korg m3-m )Αλλα αυτό που με προβληματίζει οσο αναφορά την αγορα είναι αν θα μπορέσω να εκμεταλευτώ πλήρως της δυνατότητες του Novation 61SL, πάνω στο Korg m3-m ή θα ήταν καλύτερο να πάρω εξαρχής το Korg m3-61?? Και κάτι άλλο πολυ βασικό,πόσο έυκολη ειναι η σύνδεση του (ρυθμίσης) με το PC (πλέον εχω Mac επομένως μίλαμε για Mac).Γιατι με το Motif Es είναι σκέτος θάνατος ι κατάσταση...
  21. Λοιπόν... το midi keyboard-controller το θέλω για να μπόρω να διαχειρήστω πλήρως το proteus fx.Τα πάντα δλδ. Επείσης με το midi keyboard-controller θέλω να επεκτείνω το κλαβίε το motif es.
  22. Το κάνω ήδη αυτο αλλα τα 61 πλήκτρα δεν μου αρκουν επομένως με τα πλήκτρα του motif ελεγχω το motif και θα το επεκτεινω και στο midi keyboard και με midi keyboard θα ελεγχω το Proteus fx φιλε γίαννη το εχω δει αυτο και ειναι πολυ ενδιαφερον αλλα θέλω να εχει και κλαβιε παραλληλα
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου