Προς το περιεχόμενο

chrisgtr

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    106
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή chrisgtr

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. τετοιο? http://www.team-bhp.com/forum/attachments/gadgets-computers-software/112475d1237220421-how-use-s-video-output-laptop-connect-crt-tv-p3160109.jpg τετοιο? http://www.oaktreevintage.com/web_photos/microphones/Amphenol_4-Pin-1.25_Vintage_Microphone_Cable_web.jpg
  2. συμπηρωνω τον αστραχαν, εκτοσ του λοουν σταρ και στιλλετο
  3. ΛΕΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ειμαι Περιεργος
  4. και εγω νομιζω δεν εχει νοημα να συνεχισουμε. οποτε ας περιμενουμε καινουριες φωτογραφιες (αν υπαρξουν) και βλεπουμε. μην καει το θεμα. thnx :)
  5. Επισης εχει αλλαξει το πλαστικο στην πισω μερια με ενα αλλο πεαρλ. στη ρεπλικα που ειχα παρει(και επεστρεψα, ευτυχως ) τα πλαστικα ηταν της πυρκαγιας και ξεφλουδιζαν. ::)
  6. γενικα εγω δεν εχω καταλαβει γιατι εχει τρλαθει ο ο νικοσ 17μ και υπερασπιζεται σαν να ειναι δικια του. κανενας μοντερεητορ μπορει να διαλεφκανει το θεμα??? Με κατανοειται? 8)
  7. Μετα απο πμ απο τον πωλητη βγαζω το σχολειο απο την αγγελεια, αλλα θα αφησω λινκ με τη συζητηση. (Πως διορθωνουμε το σχολειο κατω απο την αγγελεια?) Επισης θα προτινω να βαλεις καμια πιο ανθρωπιση φωτο
  8. Εγραφα γρηγορα σορυ για την ορθωγραυεια
  9. Επειδη εγω ξεκινισα το θεμα, προσεξε οτι το ερωτημαικο στο τιτλο. Επισης συζητηση γινεται, γιαυτο ειναι και το φορουμ αλλοστε. Επισης εγω ακομα δεν εχω πιστει. αμα μια φωτο το σεριαλ ναμπερ και μια φοτο εκει που ειναι βιδομενη η ταστιερα και θα διεφκρινιστει. επισεις αυτο το ειναι απλο φλοηντ ροουζ στη φοτο. γενικα καλο ειναι να τα λεμε γιατι και εγω ετσι εκανα ανταλαγη με ενα παλικαρι και μετα τον εκανα το μαγκαηβερ για να παρω την κιθαρα και τα λευτα μου πισω.
  10. κατα 80% ναι απο μενα.εκτος και αν εχει αλαξει τρεμολο, και εχει σκαψει τα ταστα μονος του.(μπααα)
  11. Παρατηρισα οτι σε αυτη την αγγελεια enaw συνφορουμιτης εχει βαλει οτι δινει οριτζιναλ τζεμ ιμπανεζ αλλα η κιθαρα φοραει απλο τρεμολο. και επιδη την εχω πατισει με ρεπλικα μια φορα ενημερωνω!! επισης φενεται τα τελεφταια ταστα να ειναι σκαμενα κατι το οποιο νομιζω οτι δεν υπαρχει στη τζεμ η αγγελεια ειναι αυτη http://www.noiz.gr/index.php?action=classifieds;sa=view;id=22618
  12. http://en.wikipedia.org/wiki/Strings_(music) βρηκα και βιντεακι στο γιου τιουμπ. το ποσταρω εδω. (ειναι για το πως φτιαχνονται)
  13. Εχω παει ηδη και σε ΩΡΛ και στο νοσοκομειο. περνω αντισταμινικα χαπια και ειμαι αρκετα καλυτερα. απλα η διαγνωση δεν εγινε απο την αρχη.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου