Προς το περιεχόμενο

leftshreder

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    65
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    ΑΘΗΝΑ

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή leftshreder

0

Φήμη

  1. σουπερ ,και φωνητικα ο φωταρας σκιζει :)
  2. Τσεκαρε και αυτες...ειναι πολυ καλες για τα λεφτα τους και για το ειδος που θες να παιξεις http://www.thomann.de/gr/fender_cd320as_natural.htm http://www.thomann.de/gr/yamaha_fgx_720sc_bsb.htm
  3. παιδιά χθές πήρα το πρώτο μου Mooer, Black Secret, και άμεσα χρησιμοποιήθηκε στην πρόβα.Σκοτώνει!!!Το πηρα απο Ζοζεφ, ενα ευρω φθηνότερα απο Θωμά, και μου εδωσαν ενα χρόνο εγγυηση.Όταν ειπα στο παλλικάρι οτι άλλοι δίνουν 2 χρόνια, μου είπε ότι σε όλα τα ηλεκτρονικά αυτοί δίνουν σαν κατάστημα, ένα χρόνο... ???
  4. Εγω σου προτινω οπως και οι περισοτεροι, την Line 6 HD500.Ειναι εξαιρετικη στις προσομειωσεις,εχει οτι θελεις απο εφφε και εισαι εξασφαλισμενος οτι σε καθε live θα εχεις τον ηχο σου(αν φυσικα τη χρησιμοποιησεις με το σωστο τροπο),και σε ηχογραφησεις γράφει σουπερ.ασε τα κολληματα ανευ λογου και κοιτα να παρεις το καλυτερο που υπαρχει στο μπατζετ που διαθετεις.
  5. όμορφες και ενδιαφέρουσες.ειδικά η '75 έχει μαγευτική εμφάνιση.αλλά αν δεν ακούσουμε πρώτα μένουμε μονο στην κριτική του αισθητικού κομματιού ;)
  6. επειδη σίγουρα θα χρειαστούν μετατροπές στο nut και στον καβαλάρη σχετικά με το ύψος των χορδών και τα αυλάκια μου περνάνε οι χορδές στο nut,αν δεν το έχεις ξανακάνει πήγαινε την σε ένα μάστορα να στη φτιάξει.και να σου προσέξει ιδιαίτερα να μην φαλτσάρει μετά την μετατροπή.πρέπει να τσεκάρεις τις νότες μια μια.
  7. πολυ καλοι ενισχυτές και οι 2.ο 6505 με περισσότερα μεσαία θα έχει καλύτερη παρουσία σε live.ο fireball γράφει πολύ καλα και το ξέρω απο προσωπική εμπειρία,αλλά δεν τον εχω χρησιμοποιήσει σε live ποτε.πάντως για 2 κιθαρίστες στην ιδια μπάντα θα λειτουργούσαν πολύ καλα μαζί.
  8. ψηφιζω 6505.πιο αληθινος και περισσοτερο low end σε σχεση με τον bugera.
  9. Εξαιρετικος κιθαρίστας και χαρακτήρας.Φίλε Επικούρη ευχαριστώ που το μοιράστηκες μαζί μας. :)
  10. Οι Maple fretboards σχεδόν πάντα καλύπτονται με ένα βερνίκι ή λάκα επικάλυψης και απαιτούν πολύ λίγη προσοχή, εκτός από τον καθαρισμό.Σε αντίθεση με τις rosewood και τις ebony ταστιέρες,το maple δεν χρειάζεται τα λεγόμενα freatboard conditioners, αλλά ένα απλό καθάρισμα με ένα πανάκι.Υπάρχουν και περιπτώσεις όπου αν το υπάρχει βερνίκι,μπορείς εάν έχει αρκετή μαυρίλα απο τον ιδρώτα,να χρησιμοποιήσεις και ένα απλό γυαλιστικό σώματος(σε πολύ λίγη ποσότητσ) με ένα βαμβάκι για να καθαρίσεις πιο εύκολα τη βρωμιά.
  11. τακη την εχω παξει προσφατα και ειναι παρα πολυ καλη.δεν ξερω τι προβληματα μπορει να βγαλει στο μελλον με κλειδια κλπ αλλα απο ηχο και μπρατσο ειναι εξαιρετικη για τα λεφτα της.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου