Προς το περιεχόμενο

ems

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    38
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    thessaloniki

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή ems

0

Φήμη

  1. φιλε εχω πτυχιο απο university οχι αυτα τα κολοχαρτα ποθ δινουν σε 3 μηνες σε ιεκ. στην ελλαδα τα πτυχια ειναι αχρηστα. γιατι οι στο εξωτερικο που κανουν πτυχια δεν ξερουν εμεις ξερουμε καλυτερα αυτοι εναι χαζοι ενω εμεισ ξερεισ.... οσο για την sae στην ελλαδα 3 ατομα που πηγαν να συνεχισουν το πτυχιο σε sae εξω την τριτη εβδομαδα γυρισαν πισω.
  2. moog 960 sequencers απο τους tangerine dream.το ενα εχει mods απο project elektronik(ex ppg employes).ta mods ειχαν γινει ειδικα για τους tangerine dream και μερικα απο αυτα εχουν βγει γιαυτο υπαρχουν καποιες τρυπες στα panel.εχω ενα κλιπ στο youtube. moog 960 sequencers.εχει κανενας τιποτα moog modules?
  3. synthex prototype. serial 0000. σχεδιασμενο απο τον mario maggi για τον μαεστρο gianni mazza.το πρωτο synthex ποθ ειχα ηταν με το midi.αυτο ειναι το πρωτο που εφτιαξε ο mario maggi γιαυτο δεν εχει serial h elka logo.τα band pass filters ειναι πολυ καλυτερα γιατι φοραει διαφορετικα oscilator boards και εχει αλλο software.
  4. οποια εκδοση μινι και να εχεισ απο τισ 3 οσο αναφορα τα osc boards. ειναι το ιδιο για τον τεχνικο το μονο ποθ αλλαζει ειναι τα trimmers gia to tunning. αν δεισ το μινι απο πανω εκει ποθ ειναι τα osc waveforms αμα στην κασα εχει 2 βιδες εχεισ το octave buffer kit (osc stability) αν δεν το εχεισ παρε ενα απο ebay και βαλτο. οσο για το polymoog αν αν ειναι το keyboard version h synthesizer version? το δεθτερο ωγαζει προβληματα στα φιλτρα. επισησ αν ειναι τα polycom cards dead...(problem).ενασ φιλοσ αγγλια εχει 20 αν θελεισ κανενα για spares στειλε email apo to site mou. www.synthorama.com
  5. υπαρχει ενα wave στην αγγλια 4000 λιρες. και ενα synton μαυρο 4000 euro. επισης ενα κοκκινο synton μπορει να παιξει 4000-4500 euro.
  6. to synton μου, εχει πουληθει. σσμ φιλτρα λιγο ωραιο αλλα προτιμω το mini μου
  7. o robin wood δεν φτιαχνει. ο rehberg οταν ημουν εκει μοθ ειπε οτι δεν φτιαχνει. ο λογος ειναι οτι τα matrix δεν υπαρχουν πια. kanei mods και φτιαχνει το logic synth που δεν ηταν ποτε ems product.
  8. ta ems δεν φτιαχνονται πια. ο robin wood της ems λεει οτι μπορει να φτιαξει αλλα υπαρχει μεγαλο waiting list. ενα synthi a που ειχα το ειχε κανει ο robin wood to 97 alla apo tote δεν εχω ακοθσει να εχει παρει αλλος. ο rehberg τον οποιο γνωριζω εχει κατα καιρους καποια αλλα οι τιμες τοθ ειναι τσουχτερες , στο site μου, www.synthorama.com στα πιο παλια posts μπορει οποιος θελει να δει ενα ems synthi 100 που ειδα στο studio του rehberg και με αφησε να το ανεβασω στο youtube. οσο για το eminent 310, υπαρχουν δυο για αγορα που ξερω αυτη τη στιγμη. αφου κατεβασει ο φιλος το σωβρακο του στην ομονοια και δοθμε το post sto noiz θα σασ πω που ειναι τα eminent 310. το ενα μαλλον θα το παρω το αλλο ειναι διαθεσιμο.
  9. ειχα yamaha cs80. το plug in δεν εχει καμια σχεση με το synth.καμια.
  10. μαλλον το τροφοδοτικο. στην καλυτερη... αν θελεισ να το ποθλησεις στειλε pm
  11. τετοιο synth που να κανει ολα αυτα δεν υπαρχει. το καθε αναλογικο εχει το δικο του χαρακτηρα. για το ειδος της μοθσικης που σε ενδιαφερει το synth ειναι το EMS VCS3 OR EMS AKS. η τιμη, αστο....
  12. το site ειναι για analog synthesizers only. εκανα αφτη τη σελιδα για αναλογικα synth και οποιος εχει ορεξει μπορει να ριξει μια ματια και αν θελει να αφησει και κανενα σχολιο, με καμια ιδεα.
  13. ο karlheinz stockhausen eixe ενα ems synthi 100 και συχνα ζητουσε να του φτιαξει ο rehberg διαφορα φιλτρα κλπ. ο χενακησ επισησ επαιξε με το ems synthi 100 τησ ιεμα στην ελλαδα.πολλα απο τα εργα τοθσ ηταν ηλεκτροακουστικα. οι μουσικη του stockhausen, xenaki, cage,boulez klπ στηριζεται σε μαθηματικα και δεν ενδιεφερε η μουσικοτητα. και ομωσ τισ επηροεσ τουσ τισ βλεπεισ απο miles davis kai beatles μεχρι hancock kai zappa. τον stockhausen μπορεισ ωα τον δεισ ακομη και σε ενα εξωφυλλο των beatles.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου