Προς το περιεχόμενο

spy

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2.941
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από spy

  1. Η αλήθεια είναι ότι μιλάω περισσότερο για εμάς τους Έλληνες.

     

    Πάντως και το Βερολίνο δεν είναι ο ευρωπαϊκός ΜΟ, και επίσης ο μέσος Ευρωπαίος μπορεί να μην ενοχλείται από το gay pride αλλά δεν σημαίνει ότι πήγε και ότι είδε κιόλας. Για τους μέινστριμ Ευρωπαίους είναι μια εικόνα ας πούμε προβοκατόρικη.

     

    Ναι, η απάντησή μου ήταν "άσε το Βερολίνο και κοίτα προς Ελλάδα και Ρωσία μεριά".

     

     

    Σε αυτή την κουβέντα αποδίδεται (στρεβλά κατ' εμέ) τεράστια σημασία στο "γούστο", γιατί ακριβώς δεν μπορούμε να βγάλουμε τον εαυτό μας και το τσίγκλισμα έξω από την εξίσωση.

     

    Τα τελευταία χρόνια, όταν διαβάζω κάτι για "γούστο" ή "αισθητική" σε θέματα που έχουν και κοινωνικό περιεχόμενο είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός με τις προθέσεις αυτού που το γράφει. Συνήθως οι επιφυλάξεις μου αποδεικνύονται βάσιμες.

  2. Γενικό σχόλιο:το ρεζουμέ πάντως αυτής της συζήτησης είναι ότι το εν λόγω θέαμα σοκάρει.

     

    Οι διαχωρισμοί περί αισθητικής, καλλιτεχνίας κλπ μοιάζουν να προσπαθούν να καλύψουν την αμηχανία μας απέναντι σε αυτό που μας σοκάρει και έρχεται σε κόντρα με τις εν γένει φιλελεύθερες ιδέες μας. Κοινώς η Θέκλα έπαιξε με τα όριά μας (και κέρδισε κιόλας).

     

    Σήμερα μιλούσα με μία φίλη από το ΒΕΡΟΛΙΝΟ για το θέμα. Το σχόλιό της ήταν ότι η σκηνική παρουσία της Κοντσίτα ήταν εντελώς ανούσια και αδιάφορη, γιατί άτομα με τέτοια εμφάνιση έχει δει σε πολλά gay pride στο Βερολίνο, στην Κολωνία και αλλού. Στο τέλος είπε "αν ήθελε να σοκάρει, έπρεπε να προσπαθήσει περισσότερο".

     

    Τράβα βρες άκρη... ;D

  3. Εγώ πιστεύω πως "ναι, μπορεί να γίνει". Με τον κατάλληλο διαπραγματευτή, τον οποίο μπορούμε να στείλουμε στη Γερμανία, όλα γίνονται.

     

    Θα μπει στα γραφεία του Τόμαν και θα τους πει "βάλτε κάτω ρε 'σεις τα μολύβια, πίσω από τους αριθμούς υπάρχουν άνθρωποι". Εκείνοι, με δέος θα τον κοιτάξουν στα μάτια, θα καταλάβουν το σφάλμα τους και θα δεχτούν τις όποιες προτάσεις του.

     

    Α, περίμενε, τώρα το έπιασα. Σπόντα για Αλέξη, ε; LOL, πρωτότυπο. Το κλέβω και το ποστάρω στο FB. LOL.

  4. Το Wurst πρέπει να καταναλώνεται με προσοχή, γιατί μπορεί να προκαλέσει στομαχικές διαταραχές. Σε όσους έχουν πρόβλημα, προτείνω χαμομήλι και λίγο γιαουρτάκι.

     

     

    ΥΓ. Πολύ HD αυτή η ΝΕΡΙΤ. Μιλάμε τα 'παιξα, δικέ μου.

  5. Απλώς όσοι επιχειρηματολογούν όπως ο συνάδελφός σου, βρίσκουν πάτημα στην παρερμηνεία του πολυπολιτισμικού λόγου, ισχυριζόμενοι ότι πολυπολιτισμός σημαίνει την πλήρη απάρνηση της ταυτότητας (και εκεί βρίσκουν ευήκοα ώτα και εκτός στρατοπέδου τους).

    Επιεικής είσαι. Συνήθως πιστεύουν πολύ χειρότερες παρερμηνείες της έννοιας της πολυπολιτισμικότητας από αυτήν που αναφέρεις.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου