Προς το περιεχόμενο

Marillion

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    708
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Marillion

  1. Οταν πρωτοακουσα το παιξιμο του...δυσκολευομουν να πιστεψω πως ηταν κιθαρα αυτο που ακουγα... Ηχος μοναδικος...πρωτογνωρος... Αγοραζα τους δισκους μονο για να ακουω την κιθαρα...τα υπολοιπα δεν τα θυμαμαι καν! Μας σημαδεψε ολους.. RIP
  2. Vartanis ......σσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!! Υπερβολες!!!!!! Παλιε καλε μου φιλε!!!! Ειχες strat οταν εμεις παιζαμε με sanox!!!!
  3. Treloagori πολυ χαιρομαι που σε ξαναβρισκω εδω μετα απο τοσα χρονια!!! Ολα τα "καλα" τα αγοραζα απο σενα...τα δοκιμαζα...και μετα τα πουλαγα και εγω!! Να θυμηθω τον Dual Rec? Την φοβερη clasic player 60 sonic blue αν θυμαμαι καλα ? Κατι american strats parts...κλπ κλπ!!! Ειχα φτασει να εχω καμμια δεκαρια λαμπατους...και περισσοτερες κιθαρες! Οντας μετριος ...κουλος μαλλον ...μουσικος...ερασιτεχνης...εψαχνα τον τελειο τονο μεσα απο τα μηχανηματα που μου γυαλιζαν!!! Μετα στο modeling...Axe FX ...Kemper...και τωρα τελευταια Helix (το μικρο το Stomp)... Δεν γιατρευεται αυτο....και εφτασα 56 χρονων....και ακομα που και που ριχνω ματιες... Τα τελευταια χρονια βεβαια απλα μελεταω...και ειδα πως εκει ειναι ολο το ζουμι!!! Οταν μαθαινεις πραγματα...εξελισεις τεχνικες...και βλεπεις πως εστω και λιγακι βελτιωνεσαι..τοτε κρατιεται ζωντανο το ενδιαφερον για το οργανο και την μουσικη γενικοτερα! Το φορουμ το διαβαζω τακτικα και μαθαινω πραγματα απο τους φιλους που εχουν πολυ περισσοτερες γνωσεις...αλλα παντα κραταω και την δικια μου γνωμη απο την μικρη εμπειρια που εχω και εγω. Αυτο που με εχει βολεψει λοιπον εμενα ειναι ο πολυ καλος ενισχυτης ...και ολο το prossesing ...πεταλακια...modeling κλπ...οτι ο καθενας προτιμαει...και απο κιθαρες μια τιμια...στον μεσο ορο...αλλα καλοσεταρισμενη. Ειτε λαμπατος για τους φιλους του αναλογικου ηχου....ειτε solidstate με αναλογη καμπινα frfr...για μια πολυ καλη αναπαραγωγη του εκαστοτε modeler. Το ενισχυτικο κομματι δλδ εχω καταληξει πως ειναι το πιο σημαντικο! (μετα απο τα δαχτυλα του παιχτη)!!! Να εισαι καλα φιλε Παναγιωτη....και να ροκαρεις παντα!!!!
  4. Η πρωτη μου ηλεκτρικη κιθαρα...SANOX made in japan...αγορασμενη απο Αρμαο εκει γυρω στο 1980-1981... Την εχω ακομα ...αλλα εχω να παιξω χρονια με αυτην...μαλλον καπως ετσι θα ειναι και η δικια μου!! Τι μας θυμισες τωρα....... Ευγε...φοβερη παρουσιαση!!!
  5. Κατι σαν το HX stomp της line6. Αλλα πιο powered!!! Η τιμη στην ευρωπη 1200-1300 ευρω...νομιζω λογικη. Και οι διακοπτες παρολο που μπορει να φαινονται λιγοι κανουν πολλες δουλειες...hold..tap .. κλπ Μαζι με την FC6 βεβαια ειναι πιο ολοκληρωμενη προταση. waiting...(list)...!!!!!
  6. Πολυ καλο παιδια!!! Ωραιο ηχοχρωμα...υφος...μελωδια!! Ευγε!!
  7. Marillion

    Rip Audiokostas

    Αντιο φιλε και αδελφε Κωστα....
  8. Ωχ!!!! Αυτα ειναι!!! Καιρος ηταν βεβαια.... new GAS is coming....after a long time....
  9. Marillion

    Απ: Geo & John

    χαχα!!!! Κωστα μη με δινεις ετσι στεγνα!!!! Ακομα το παλευω....αλλα οπως ειπε και πιο πανω ο καλος φιλος...δεν πιανεται ο Μαρκος!!!
  10. Marillion

    5e3 deluxe diy

    Ναι βρε Γιωργη , δεν εθεσα θεμα συγκρισης!!!! Αλλωστε ο υπευθυνος ειναι ο audiokostas. Eγω καποιες μικρες πινελιες εριξα!! Οσο για τις λαμπες...εμενα προενισχυτρια δεν μου εχει καει ποτε. Εκτος και αν ειναι καμμια πολυ hot υπολοιηση! Γαι τις τελικες δεν θα ελεγα πως πρεπει να τις μετραμε με τις ωρες λειτουργιας αλλα με τις συνθηκες-μεταχειριση -voltage κλπ. Eγω παντως καθε δυο χρονακια αλλαζα τελικες (με νορμαλ χρηση) για max tonality!
  11. και απο IR αν επιτρεπεται??? 8)
  12. Super παιξιμο και ηχος!!! Ωραιο presetaki στο axe by the way!!! Ευγε!!!
  13. Marillion

    5e3 deluxe diy

    Πω πω ρε Γιωργη μας ανοιξες την ορεξη!!! Ευγε φιλε, μας τρεξανε ...οι σολντερινες (που ειχε πει καποτε ο alderbody και ακομα το θυμαμαι!!! :) ). Σημειο αναφορας βεβαια για το 5Ε3 ειναι ο "τσιφτης" του audiokosta!!!! ;) Φοβερος ηχος και ζεστασια που αναπολω μιας και εχω μετατοπιστει τα τελευταια χρονια στα ψηφιακα fractals!!! Mε την δουλεια που βλεπω πρεπει να ειναι χαρμα ωτων!!! Νηματα...τασεις και δωσε κλιπακια στον λαο!!!
  14. Thanks φιλε freerock1974!!!!! Πολλα καλα πραγματα βλεπω γινονται στην Καβαλα!!! Ειχε ερθει καποτε και ο "δικος" μου Steve Rothery!!!! ( αυτα τα legata :) του Tom ειναι θανατος!!!)
  15. Marillion

    Rockafone

    Βρε αρχηγε μου σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια!!! Οντως...πολυ μοναξια ...πως να το γεμισεις με μια κιθαρα!!!!! Ολοι θελουμε δουλεια αλλα πλεον ειμαστε μεγαλοι...οτι δωσαμε δωσαμε... :D Τοπο στα νιατα!!!! :)
  16. Ναι τον εχω παρει και ειναι super και πολυ δυνατος!!!! Δεν ξερω βεβαια την αξιοπιστια του...εγω τον εχω για το σπιτι, στο case του KPA δεν χωραει, μαλλον θα τον βαλω σε κουτι ξεχωριστο. Το stealth της ISP φαινεται κορυφαιο αλλα...350 ευρωπουλα και ισως τα 2χ80 ειναι λιγα....
  17. Το powerhead εχει εναν mono τελικο class D και κοστιζει κανα 500αρικο αν θυμαμαι καλα παραπανω!!!! Eγω τσιμπησα απο ebay με 60 ευρω εναν 2χ300 class D ετσι για δοκιμη και νομιζω πως θα γινει μονιμος!!!! Για τσεκαρε εδω http://www.ebay.com/itm/2-X-300W-Class-D-Audio-Amplifier-Combo-Kit-w-36V-350W-Power-Supply-TAS5630-/110961646448?pt=US_Home_Audio_Amplifiers_Preamps&hash=item19d5d45b70
  18. Φιλε metalmike εχει 4 slots πριν το amp block και 4 μετα απο τα οποια τα 2 τελευταια ειναι με delay και reverb. Profile μπορεις να κανεις με distortion η overdrive πεταλι μπροστα απο τον ενισχυτη οχι ομως με μια αλυσιδα modulation και οτι αλλο!!! Η λογικη ειναι να κανεις οσο πιο raw το profile γινεται!
  19. Εσυ ησουν λοιπον ο ενοχος? Φυσικα θα καταλαβες ποσο το εχω μετανιωσει!!!!! :) (βρε αθεοφοβε EMG εβαλες? :) μην μου πεις πως την εδωσες σε κανα marathon να την βαψει κιολας?)
  20. Oταν πειραζεις το EQ φυσικα και δεν ακολουθει την καμπυλη του ενισχυτη, οχι ομως πως χαλαει ο ηχος απλα ειναι διαφορετικος και 100% usuful. Tα εμπορικα profile εχουν πολλες ενδιαμεσες ρυθμισεις του ενισχυτη που καλυπτουν ολο το φασμα. Τreloagori ( που εισαι ρε Παναγιωτη?) η λογικη του Axe και του Kemper ειναι κυριως η FRFR αναπαραγωγη του ηχογραφημενου ηχου κατι που προσωπικα δεν μπορεσα να συνηθισω με τιποτα. Γιαυτο οι καμπινες ειναι μονιμα off (εκτος απο τις ηχογραφησεις φυσικα) και για να εχω amp in the room ηχο χρησιμοποιω εναν τελικο (οχι λαμπατο) και μια κιθαροκαμπινα με πολυ καλα αποτελεσματα!!! Το ποσο κοντα ειναι τωρα στο real thing και τι ειναι τελικα το real thing σηκωνει πολυ κουβεντα!! Εγω ειλικρινα ενα profile που εκανα στον koch studiotone με ενα ταπεινο μικροφωνο μου εδωσε αριστα αποτελεσματα στην Α/Β συγκριση.Η διαφορα απο το ενα profile στο αλλο μπορει να ειναι τεραστια!!! Και φυσικα οπως προειπα τα εμπορικα profile ειναι αρκετα κλικ πιο πανω απο τα υπολοιπα. Δυσκολα θα γυριζα πισω...παρολο που εχω αρκετους λαμπατους και τα μαστορεματα καλα κρατουν δεν συγκρινω τις ευκολιες της ψηφιακης επαναστασης!!!!! Η εξελιξη ειναι ραγδαια...ακομα και το μικρο zoom G3 κανει θαυματα!!!!
  21. Super η CP!!!!! Την χαρηκα και εγω για 4 χρονακια!!!! Καλοπαιχτη φιλε!!!!
  22. Ολο το rig exchange στο support της kemper εχει φοβερα profiles!! Βεβαια τα εμπορικα που εχουν φτειαχτει πολυ προσεκτικα σε επαγγελματικα στουντιο ειναι τις περισσοτερες φορες καποια κλικ πιο πανω στην ποιοτητα και την αισθηση!! χαρακτηριστικα : http://www.theampfactory.com/ http://www.soundside.de/shop/Profiles.htm Το βασικο σε αυτο το κιθαροκουτι ειναι το profile που θα φορτωσεις!!!
  23. Marillion

    H Telecaster των ονείρων μου.

    Mπραβο αρχηγε μου!!!! Πολυ ωραια προσπαθεια!!! Περιμενουμε την συνεχεια!!!!!
  24. zappa ,ωρα να αρχιζεις να πουλας τιποτα!! :D
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου