Προς το περιεχόμενο

ioannisanastassakis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    235
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

ioannisanastassakis ήταν Μέλος της ημέρας 8 Απριλίου 2022

ioannisanastassakis είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

2.840 προβολές προφίλ

Συμμετοχή ioannisanastassakis

Artist

Artist (1/4)

19

Φήμη

  1. Χαιρετώ όλους τους φίλους! Ίσως ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα για να έναν κιθαρίστα είναι ότι στην προσπάθεια του να αυτοσχεδιάσει, εν τέλει καταλήγει να παίζει συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Ενώ μπορεί να μελεταει διαφορα πραγματα (τεχνικες, θεωρια, licks), οταν αρχιζει να σολάρει, καταλήγει σε επανάληψη αυτών που κάνει και ξέρει τόσα χρόνια… Γιατί συμβαίνει αυτό; Για οποιοδήποτε σχόλιο, μην διστάσετε να γράψετε από κάτω.
  2. Χαιρετώ όλους του φίλους! Τελικά, τι παίζει με το θέμα των licks; Είναι η εξέλιξη της μουσικής φρασεολογίας ένα απαραίτητο εργαλείο για την ανάπτυξη ενός μουσικού η απλά αντιγραφη που φτιαχνει κλώνους; Πάμε να ξεκαθαρίσουμε ένα σχετικά αμφιλεγόμενο θέμα! Για οποιοδήποτε σχόλιο, μην διστάσετε να γράψετε από κάτω. Για οποιοδήποτε σχόλιο, μην διστάσετε να γράψετε από κάτω.
  3. Χαιρετώ όλους τους φίλους! Το σημερινό θέμα αφορά όσους μελετάνε ηλεκτρική κιθάρα και θέλουν φτάσουν σε επίπεδο βιρτουόζου όσον αφορά το κομμάτι της ταχύτητας. Υπάρχει κάποια ταχύτητα (bpm) από την οποία και πάνω θεωρείται βιρτουόζικο το παίξιμο; Ελπίζω το σημερινό θέμα να βοηθήσει όσους αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα! Για οποιοδήποτε σχόλιο, μην διστάσετε να γράψετε από κάτω.
  4. Χαιρετώ όλους τους φίλους! Με τον πολύ μεγάλο όγκο ύλης που απαρτίζει την εκμάθηση της ηλεκτρικής κιθάρας δεν είναι περίεργο ώστε πολύς κόσμος να καταλήξει να μπερδευτεί και να χαθεί από το πολύ ψάξιμο. Προφανώς η διαχείριση όλου αυτού του όγκου πληροφορίας είναι ένα δύσκολο εγχείρημα και αυτό είναι απόλυτα λογικό. Σήμερα θα δούμε μερικούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να γίνει η κατάσταση πιο διαχειρίσιμη. Ελπίζω το σημερινό θέμα να βοηθήσει όσους αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα! Για οποιοδήποτε σχόλιο, μην διστάσετε να γράψετε από κάτω.
  5. Χαιρετώ όλους τους φίλους! Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει κανόνας του να μπορεί να επιλέξει κάποιος να παρακολουθήσει μαθήματα online γλιτώνοντας σημαντική απόσταση και χρόνο. Πως μπορεί όμως ένας καθηγητής να κρίνει και να αξιολογήσει σε τι επίπεδο ειναι ένας online μαθητής; Ελπίζω το σημερινό θέμα να βοηθήσει όσους ψάχονται σχετικά με αυτό το ζήτημα! Για οποιοδήποτε σχόλιο, μην διστάσετε να γράψετε από κάτω.
  6. Χαιρετώ όλους τους φίλους! Σήμερα θα δούμε τι εννοούμε όταν μιλάμε για το playability της ηλεκτρικής κιθάρας και ποιοι παράγοντες το επηρεάζουν. Ελπίζω το σημερινό θέμα να βοηθήσει όσους ψάχνονται σχετικά με αυτό το ζήτημα! Για οποιοδήποτε σχόλιο, μην διστάσετε να γράψετε από κάτω.
  7. Σήμερα θα δούμε πέντε tips τα οποία θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα σε όποιον ενδιαφέρεται να μάθει να χρησιμοποιεί καλύτερα τα modes (τρόπους). Ελπίζω το σημερινό θέμα να βοηθησει οσους ψάχνονται σχετικά με αυτό το ζήτημα! Για οποιοδήποτε σχόλιο, μην διστάσετε να γράψετε από κάτω.
  8. Χαιρετώ όλους τους φίλους! Σε παλιότερα βίντεο του Ask the Guitar Coach είχα κάνει αναφορά στο ότι είναι προτιμότερο οι κιθαρίστες να μην δινουν εμφαση στο να μαθαίνουν συνεχεια τραγούδια. Επειδή δεν είχα ξεκαθαρίσει πλήρως τι εννοούσα με αυτό, στο σημερινό βίντεο θα εμβαθύνω περισσότερο στο συγκεκριμένο θέμα δίνοντας σας την δική μου οπτική γωνία. Ελπίζω το σημερινό θέμα να βοηθήσει όσους ψάχνονται σχετικά με αυτό το ζήτημα! Για οποιοδήποτε σχόλιο, μην διστάσετε να γράψετε από κάτω.
  9. Χαιρετώ όλους τους φίλους! Σήμερα έχουμε βίντεο εκπαιδευτικού περιεχομένου πάνω στην θεωρία αυτοσχεδιασμού και συγκεκριμένα πανω στο ποια κλίμακα ταιριάζει πάνω από την συγχορδία Λα Μινόρε 9 (Am9). Ελπίζω το σημερινό θέμα να βοηθήσει όσους ψάχνονται σχετικά με αυτό το ζήτημα! Για οποιοδήποτε σχόλιο, μην διστάσετε να γράψετε από κάτω.
  10. Χαιρετώ όλους τους φίλους! Δεν λέω, ωραία και σημαντική η εξάσκηση αλλά είναι διαφορετική η μαγεία της δημιουργίας. Πόσες φορές, είτε στοχευμένα είτε αυθόρμητα πάνω στο τζαμάρισμα ή ακόμα και απλά όταν περπατάς στον δρόμο, σου έχουν έρθει ιδέες που σου κάνουν αυτό το κάτι και θέλεις να τις κρατήσεις για καβάντζα; Ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να κολλήσουν σε εκείνο το μισοτελειωμένο τραγούδι που δουλεύεις με την μπάντα σου. Οποιαδήποτε και να είναι η περίπτωση το σημαντικό είναι να βρεις ένα τρόπο να τις καταγράφεις και να τις διατηρείς σε ένα αρχείο έτσι ώστε να μην τις ξεχνάς. Γι’ αυτό ακριβώς θα μιλήσω στο σημερινό βίντεο, δίνοντας κάποια ωραία tips. Ελπίζω το σημερινό θέμα να βοηθήσει όσους ψάχνονται σχετικά με αυτό το ζήτημα! Για οποιοδήποτε σχόλιο, μην διστάσετε να γράψετε από κάτω.
  11. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Αν ανήκετε στην κατηγορία των κιθαριστών που τους αρέσει παίξιμο το οποίο απαιτεί ένα άλφα επίπεδο τεχνικής κατάρτισης, σήμερα σας έχω ετοιμάσει 5 πολύ ενδιαφέροντα tips που πιστεύω θα σας φανούν χρήσιμα! Για οποιοδήποτε σχόλιο, μην διστάσετε να γράψετε από κάτω.
  12. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Το σημερινό θέμα έχει να κάνει με τις χορηγίες καλλιτεχνών ή αλλιώς sponsorings. Θα δούμε πέντε tips τα οποία θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικά να ξέρει κάποιος που τον ενδιαφέρει είτε να το κάνει είτε απλά να ενημερωθεί για αυτό το θέμα. Ελπίζω το σημερινό θέμα να βοηθήσει όσους ψάχνονται σχετικά με αυτό το ζήτημα! Για οποιοδήποτε σχόλιο, μην διστάσετε να γράψετε από κάτω.
  13. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Το τρίξιμο των χορδών, ή αλλιώς string buzz είναι κάτι πολύ ενοχλητικό όταν παίζουμε κιθάρα. Τι μπορεί να φταίει και πως μπορούμε να το διορθώσουμε; Ελπίζω το σημερινό βιντεο να να βοηθήσει! Για οποιοδήποτε σχόλιο, μην διστάσετε να γράψετε από κάτω.
  14. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Θα έλεγα πως η κιθάρα είναι το μουσικό όργανο που έχει «μαζέψει» τους περισσότερους μύθους γύρω της. Από τα “μαγικά” ξύλα (μόνο mahogany για μέταλ!!!), μέχρι ό,τι μπορείς να φανταστείς. Συγκεντρώσα λοιπον, πέντε (5) από τους πιο χαρακτηριστικούς μύθους γύρω από την εκμάθηση και το παίξιμο της κιθάρας και τους παρουσιάζω στο παρακάτω βίντεο. Ελπίζω το σημερινό θέμα να βοηθήσει όσους ενδιαφέρονται με αυτό το ζήτημα και να γλιτώσουν χρόνο και χρήματα από άσκοπες αναζητήσεις σχετικά με αυτό! Για οποιοδήποτε σχόλιο, μην διστάσετε να γράψετε από κάτω.
  15. Χαιρετώ όλους τους φίλους! Έχετε φτάσει στο σημείο που είστε έτοιμοι να φτιάξετε την κιθάρα των ονείρων σας, όπως ακριβώς την έχετε φανταστεί, χωρίς κανέναν συμβιβασμό; Αν ναι, επιτρέψτε μου να σας δώσω πέντε πολύ χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τις custom κιθάρες. Ελπίζω το σημερινό θέμα να βοηθήσει όσους ψάχνονται σχετικά με αυτό το - πολύ ωραίο να έχει κανείς τετοιο «πρόβλημα». Για οποιοδήποτε σχόλιο, μην διστάσετε να γράψετε από κάτω.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου