Προς το περιεχόμενο

ioannisanastassakis

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  133
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

12 Neutral

Σχετικά με τον ioannisanastassakis

 • Rank
  Musician

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Στο σημερινό επεισόδιο Ask The Guitar Coach μιλάω για ένα θέμα ψυχολογίας και νοοτροπίας. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που μου στείλανε είναι η εξής: "5 συμβουλές για αρχάριους ηλεκτρικούς κιθαρίστες" Αν έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να την γράψετε από κάτω.
 2. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Στο σημερινό επεισόδιο Ask The Guitar Coach μιλάω για ένα θέμα εξωπλισμού. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που μου στείλανε είναι η εξής: "Πως γίνεται μία κιθάρα των 200 ευρώ να ακούγεται σαν κιθάρα των 2000 ευρώ?" Αν έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να την γράψετε από κάτω.
 3. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Στο σημερινό επεισόδιο Ask The Guitar Coach μιλάω για ένα θέμα εξέλιξης κιθαριστικού παιξίματος. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που μου στείλανε είναι η εξής: "Θέλω να δουλέψω επαγγελματικά με την μουσική, αλλά όχι ως δάσκαλος ή σε λαϊκά σχήματα" Αν έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να την γράψετε από κάτω.
 4. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Στο σημερινό επεισόδιο Ask The Guitar Coach μιλάω για ένα θέμα εξέλιξης κιθαριστικού παιξίματος. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που μου στείλανε είναι η εξής: "Θέλω να δουλέψω επαγγελματικά με την μουσική, αλλά όχι ως δάσκαλος ή σε λαϊκά σχήματα" Αν έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να την γράψετε από κάτω.
 5. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Στο σημερινό επεισόδιο Ask The Guitar Coach μιλάω για ένα θέμα εξέλιξης κιθαριστικού παιξίματος. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που μου στείλανε είναι η εξής: "5 λόγοι για τους οποίους ΔΕΝ μπορείς να μάθεις κιθάρα από το Youtube" Αν έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να την γράψετε από κάτω.
 6. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Στο σημερινό επεισόδιο Ask The Guitar Coach μιλάω για ένα θέμα εξέλιξης κιθαριστικού παιξίματος. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που μου στείλανε είναι η εξής: "5 λόγοι για τους οποίους ΔΕΝ μπορείς να μάθεις κιθάρα από το Youtube" Αν έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να την γράψετε από κάτω.
 7. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Στο σημερινό επεισόδιο Ask The Guitar Coach μιλάω για ένα θέμα εξέλιξης κιθαριστικού παιξίματος. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που μου στείλανε είναι η εξής: "Πόσες θέσεις πρέπει να ξέρω για κάθε κλίμακα?" Αν έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να την γράψετε από κάτω.
 8. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Στο σημερινό επεισόδιο Ask The Guitar Coach μιλάω για ένα θέμα εξέλιξης κιθαριστικού παιξίματος. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που μου στείλανε είναι η εξής: "Πως να χρησιμοποιήσω το Youtube για να εξελίξω το κιθαριστικό μου παίξιμο?" Αν έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να την γράψετε από κάτω.
 9. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Στο σημερινό επεισόδιο Ask The Guitar Coach μιλάω για ένα θέμα εξοπλισμού, το οποίο πιστέυω πως ταλαιπωρεί πολλούς από εμάς. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που μου στείλανε είναι η εξής: "Κάθε πότε πρέπει να αλλάζω τάστα στην κιθάρα μου?" Αν έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να την γράψετε από κάτω.
 10. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Στο σημερινό επεισόδιο Ask The Guitar Coach μιλάω για ένα θέμα εξοπλισμού, το οποίο πιστέυω πως ταλαιπωρεί πολλούς από εμάς. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που μου στείλανε είναι η εξής: Αν έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να την γράψετε από κάτω.
 11. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Στο σημερινό επεισόδιο Ask The Guitar Coach μιλάω για ένα θέμα εξοπλισμού, το οποίο πιστέυω πως ταλαιπωρεί πολλούς από εμάς. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που μου στείλανε είναι η εξής: Αν έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να την γράψετε από κάτω.
 12. Φυσικα - ειτε με email στο [email protected] ειτε ακομα καλυτερα με μηνυμα στο facebook fan page Ioannis Anastassakis
 13. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Στο σημερινό επεισόδιο Ask The Guitar Coach μιλάω για ένα θέμα εξοπλισμού, το οποίο πιστέυω πως ταλαιπωρεί πολλούς από εμάς. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που μου στείλανε είναι η εξής: Αν έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να την γράψετε από κάτω.
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.