Προς το περιεχόμενο

ioannisanastassakis

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  139
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

13 Neutral

Σχετικά με τον ioannisanastassakis

 • Rank
  Artist

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Στο σημερινό επεισόδιο Ask The Guitar Coach μιλάω για ένα θέμα ψυχολογίας. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που μου στείλανε είναι η εξής: "Δεν έχω όρεξη για μελέτη τις τελευταίες εβδομάδες... Μήπως να το αφήσω το όλο θέμα?" Αν έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να την γράψετε από κάτω.
 2. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Στο σημερινό επεισόδιο Ask The Guitar Coach μιλάω για ένα θέμα εξοπλισμού. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που μου στείλανε είναι η εξής: "Τα 5 πιο συνηθισμένα λάθη των κιθαριστών σε θέματα αγοράς κιθαριστικού εξοπλισμού" Αν έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να την γράψετε από κάτω.
 3. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Στο σημερινό επεισόδιο Ask The Guitar Coach μιλάω για ένα θέμα εξοπλισμού. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που μου στείλανε είναι η εξής: "Γιατί σπάνε οι χορδές της κιθάρας μου?" Αν έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να την γράψετε από κάτω.
 4. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Στο σημερινό επεισόδιο Ask The Guitar Coach μιλάω για ένα θέμα μουσικής προσανατόλισης. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που μου στείλανε είναι η εξής: "Ποιοί είναι οι ουσιαστικοί λόγοι για να αγοράσουμε μία πιο ακριβή/ποιοτική κιθάρα?" Αν έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να την γράψετε από κάτω.
 5. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Στο σημερινό επεισόδιο Ask The Guitar Coach μιλάω για ένα θέμα εξοπλισμού. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που μου στείλανε είναι η εξής: "Ποιοί είναι οι ουσιαστικοί λόγοι για να αγοράσουμε μία πιο ακριβή/ποιοτική κιθάρα?" Αν έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να την γράψετε από κάτω.
 6. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Στο σημερινό επεισόδιο Ask The Guitar Coach μιλάω για ένα θέμα ψυχολογίας και νοοτροπίας. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που μου στείλανε είναι η εξής: "Οι συμβουλές του Ask the guitar coach αφορούν και τους μπασίστες?" Αν έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να την γράψετε από κάτω.
 7. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Στο σημερινό επεισόδιο Ask The Guitar Coach μιλάω για ένα θέμα ψυχολογίας και νοοτροπίας. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που μου στείλανε είναι η εξής: "5 συμβουλές για αρχάριους ηλεκτρικούς κιθαρίστες" Αν έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να την γράψετε από κάτω.
 8. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Στο σημερινό επεισόδιο Ask The Guitar Coach μιλάω για ένα θέμα εξωπλισμού. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που μου στείλανε είναι η εξής: "Πως γίνεται μία κιθάρα των 200 ευρώ να ακούγεται σαν κιθάρα των 2000 ευρώ?" Αν έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να την γράψετε από κάτω.
 9. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Στο σημερινό επεισόδιο Ask The Guitar Coach μιλάω για ένα θέμα εξέλιξης κιθαριστικού παιξίματος. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που μου στείλανε είναι η εξής: "Θέλω να δουλέψω επαγγελματικά με την μουσική, αλλά όχι ως δάσκαλος ή σε λαϊκά σχήματα" Αν έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να την γράψετε από κάτω.
 10. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Στο σημερινό επεισόδιο Ask The Guitar Coach μιλάω για ένα θέμα εξέλιξης κιθαριστικού παιξίματος. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που μου στείλανε είναι η εξής: "Θέλω να δουλέψω επαγγελματικά με την μουσική, αλλά όχι ως δάσκαλος ή σε λαϊκά σχήματα" Αν έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να την γράψετε από κάτω.
 11. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Στο σημερινό επεισόδιο Ask The Guitar Coach μιλάω για ένα θέμα εξέλιξης κιθαριστικού παιξίματος. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που μου στείλανε είναι η εξής: "5 λόγοι για τους οποίους ΔΕΝ μπορείς να μάθεις κιθάρα από το Youtube" Αν έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να την γράψετε από κάτω.
 12. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Στο σημερινό επεισόδιο Ask The Guitar Coach μιλάω για ένα θέμα εξέλιξης κιθαριστικού παιξίματος. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που μου στείλανε είναι η εξής: "5 λόγοι για τους οποίους ΔΕΝ μπορείς να μάθεις κιθάρα από το Youtube" Αν έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να την γράψετε από κάτω.
 13. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Στο σημερινό επεισόδιο Ask The Guitar Coach μιλάω για ένα θέμα εξέλιξης κιθαριστικού παιξίματος. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που μου στείλανε είναι η εξής: "Πόσες θέσεις πρέπει να ξέρω για κάθε κλίμακα?" Αν έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να την γράψετε από κάτω.
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.