Προς το περιεχόμενο

ioannisanastassakis

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  107
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

4 Neutral

Σχετικά με τον ioannisanastassakis

 • Rank
  Musician

Bio

 1. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Στο σημερινό επεισόδιο Ask The Guitar Coach μιλάω για ένα θέμα εξοπλισμού, το οποίο πιστέυω πως ταλαιπωρεί πολλούς από εμάς. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που μου στείλανε είναι η εξής:
 2. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Στο σημερινό επεισόδιο Ask The Guitar Coach μιλάω για ένα θέμα εξοπλισμού, το οποίο πιστέυω πως ταλαιπωρεί πολλούς από εμάς. Αν έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να την γράψετε από κάτω.
 3. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Στο σημερινό επεισόδιο Ask The Guitar Coach μιλάω για ένα θέμα τεχνικής, το οποίο πιστέυω πως ταλαιπωρεί πολλούς από εμάς. Αν έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να την γράψετε από κάτω.
 4. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Στο σημερινό επεισόδιο Ask The Guitar Coach μιλάω για ένα θέμα εξοπλισμού, το οποίο πιστέυω πως ταλαιπωρεί πολλούς από εμάς. Αν έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να την γράψετε από κάτω.
 5. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr! Στο σημερινό επεισόδιο του Ask The Guitar Coach θα μιλήσουμε για κάτι που πιστέυω πως απασχολεί αρκετούς κιθαρίστες. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση είναι "Με βοηθάει το να μελετάω με 2 κιθάρες διαφορετικού set up?"
 6. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Στο σημερινό επεισόδιο Ask The Guitar Coach μιλάω για ένα θέμα εξοπλισμού, το οποίο πιστέυω πως ταλαιπωρεί πολλούς από εμάς. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που μου στείλανε είναι η εξής: Αν έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να την γράψετε από κάτω.
 7. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Στο σημερινό επεισόδιο Ask The Guitar Coach μιλάω για ένα θέμα εξοπλισμού, το οποίο πιστέυω πως ταλεπωρεί πολλούς από εμάς. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που μου στείλανε είναι η εξής... Θέλω να αγοράσω μονο ένα πετάλι-εφφέ, τι να πάρω? Αν έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να την γράψετε από κάτω.
 8. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Στο σημερινό επεισόδιο Ask The Guitar Coach μιλάω για ένα θέμα εξοπλισμού, το οποίο πιστέυω πως ταλεπωρεί πολλούς από εμάς. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που μου στείλανε είναι η εξής...
 9. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Στο σημερινό επεισόδιο Ask The Guitar Coach μιλάω για ένα θέμα εξοπλισμού, το οποίο πιστέυω πως ταλεπωρεί πολλούς από εμάς. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που μου στείλανε είναι η εξής... Αν έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να την γράψετε από κάτω.
 10. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Στο σημερινό επεισόδιο Ask The Guitar Coach μιλάω για ένα θέμα εξοπλισμού, το οποίο πιστέυω πως ταλεπωρεί πολλούς από εμάς. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που μου στείλανε είναι η εξής... Αν έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να την γράψετε από κάτω.
 11. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα θέμα μελέτης. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που μου στείλανε είναι η εξής... Πως μελετάμε σωστά τις κιθαριστικές τεχνικές? Για όποιες διευκρινίσεις, αλλά και για να στείλετε τις ερωτήσεις σας να απαντηθούν σε επόμενο βίντεο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τα λέμε την επόμενη φορά! Φιλικά, Ioannis Anastassakis
 12. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα θέμα εξοπλισμού. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που μου στείλανε είναι η εξής... Είναι καλή επιλογή η αγορά μιας signature κιθάρας ενός επώνυμου κιθαρίστα? Για όποιες διευκρινίσεις, αλλά και για να στείλετε τις ερωτήσεις σας να απαντηθούν σε επόμενο βίντεο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τα λέμε την επόμενη φορά! Φιλικά, Ioannis Anastassakis
 13. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα θέμα τεχνικής. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που μου στείλανε είναι η εξής... Για όποιες διευκρινίσεις, αλλά και για να στείλετε τις ερωτήσεις σας να απαντηθούν σε επόμενο βίντεο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τα λέμε την επόμενη φορά! Φιλικά, Ioannis Anastassakis
 14. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα θέμα μελέτης. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που μου στείλανε είναι η εξής... Πως μπορώ να μετρήσω την βελτίωση μου στην κιθάρα? Για όποιες διευκρινίσεις, αλλά και για να στείλετε τις ερωτήσεις σας να απαντηθούν σε επόμενο βίντεο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τα λέμε την επόμενη φορά! Φιλικά, Ioannis Anastassakis
 15. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του noiz.gr. Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα θέμα τεχνικής. Πιο συγκεκριμένα η ερώτηση που μου στείλανε είναι η εξής... "Πως να θυμάμαι τις θέσεις από συγχορδίες και τα arpeggio?" Για όποιες διευκρινίσεις, αλλά και για να στείλετε τις ερωτήσεις σας να απαντηθούν σε επόμενο βίντεο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τα λέμε την επόμενη φορά! Φιλικά, Ioannis Anastassakis
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.