Προς το περιεχόμενο

trickius

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    38
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
    Μπάσο
    Τύμπανα
    Κρουστά
  • Day job
    daydreamer
  • Τόπος
    All around Athens

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή trickius

0

Φήμη

  1. Ο αγαπημένος μου Gavin Harrison!! Ο λόγος που με έκανε να μελετώ πιό προσεκτικά τα drums και να ασχοληθώ με το αντικείμενο (κιθαρίστας γαρ.. ) ;D
  2. Χαχαχα θεός ο keith (νομίζω αυτός είναι). Από μακρυά τον είχε φερμάρει ;D ;D
  3. Στα καθαρά η C Στα chorus η Β Στα crunchy η C Overall η C που ψήφισα κιόλας μου ακούγεται όπως θα έπρεπε να ακούγεται μια Strat. Η B μάλλον είναι με τον διπλό.
  4. Console είναι κάτι τέτοιο: και μόνιτορ κάτι τέτοιο: υπάρχουν αρκετά φτηνά που θα κάνεις την δουλειά σου, αλλά δεν θα μπορείς να τα παίρνεις στον φίλο σου να παίζετε.
  5. ..και γω πιό παλιά έπαιρνα ενισχυτή (atomic) στις πρόβες με το pod και μου έφευγε η μέση + οτι έπρεπε να εξαρτιέμαι από άλλους μιας και δεν έχω αμάξι. Πλέον η κιθάρα στην πλάτη με το pod στο χέρι portable και με καλύτερο ήχο stereo στην console, άρχοντας! ;D
  6. Φίλε έχεις σκεφτεί μια consolιτσα με 2 καλά μόνιτορ. Θα σου βγάζει και καλύτερο ήχο το pod αλλά και θα παίζεις μέχρι και divx επάνω.. ::)
  7. Έχετε ένα δίκιο.. ούτε κάν τηλέφωνο δεν υπάρχει και η φόρμα mail αμφιβάλλω αν δουλεύει..
  8. Δεν το βρήκα με search άρα.. ξέρει κανένας πως λέγεται το μαγαζάκι επί της Σόλονως (λίγο παρακάτω από την νομική) που πουλάει parts; Υπάρχει κανά τηλέφωνο; Ψάχνω να βρώ αν συμφέρει να φέρω κάτι pickguards και knobs από ebay η να τα πάρω από εδώ.. Ευχαριστώ :)
  9. Φίλε μου επειδή έψαχνα και ψάχνω και γω εδώ και αρκετό καιρό την ίδια κιθάρα, καλύτερα να κάνεις την αγορά μέσω ebay και αν γίνεται να σου δηλώσει μικρότερο πόσό. Αλλιώς τα λεφτά που θα γλυτώσεις απο την ισοτιμία θα στα πάρουν ίσως και με το παραπάνω στο τελωνείο. Ενδέχεται να βρείς και απο το ευρωπαικό ebay και να γλυτώσεις τους δασμούς. Για την classic player πως σου φαίνεται; δεν ψήνεσαι; Είναι και φθηνότερη..
  10. +990 Χαίρομαι που εστερνίζονται και άλλοι αυτοί την άποψη, απλά το πρόβλημα είναι ότι μερικοί θέτουν standards παιχτικά τι είναι το ανώτερο και κατώτερο για τον εαυτό τους και οτιδήποτε πέρα από αυτά τραβάνε ένα X. Ίσως είναι ένας τρόπος για να δηλώσουν την αγανακτησή τους επειδή ποιός ξέρει.. αυτοί μπορούν και παίζουν παπάδες αλλά δεν μπορούν να γεμίσουν στάδια όπως ο Frusciante. Ok guys.. η μουσική θα ήταν πολύ στείρα αν όλοι ακούγαμε και παίζαμε τα ίδια πράγματα. Btw μου άρεσε το fusion των meatbats.. αλλά συμφωνώ πως παιχτικά ο chad κολλάει καλύτερα στο στυλ των peppers και ας μην παίζει τους παπάδες που παίζει στους meatbats..
  11. Αν και σου απάντησα παραπάνω.. ναι για μενα δεν έχει νόημα να κατσω να μετράω το πόσες νότες παίζει κάποιος σε ένα μέτρο για να παραδεχτώ την αξία του. Παλιά έβγαζε funkιες τώρα βγάζει πιο mellow πραγματα. Κάποιοι όσο περισσότερο ωριμάζουν μουσικά το κάνουν αυτό. Άλλοι παίζουν minimal πράγματα και είναι γαμάτα, άλλοι παπάδες με τεχνικές κλπ και είναι μούφα.. Τι να πω.. προφανώς το βλέπουμε διαφορετικά.. Και αν θίξεις πάλι το californication, πέσμου θα ήταν το κομμάτι πιο ωραίο και θα σου έμενε στο μυαλό με τον ανεβοκατεβαίνει κλίμακες στο σόλο;
  12. Αυτό που έχω να πω είναι οτι η ποιότητα της μουσικής overall δεν είναι πάντα υπόθεση τεχνικής των μελών μιας μπάντας. Και θα σου πω.. κριτικάρω δουλείες των chili peppers μετα το blood sugar δεν έχω πρόβλημα, ούτε εμένα μου αρέσουν. Oι προσωπικές δουλειές του Frusciante που δεν έχουν ούτε τον "πολύ" Flea ή Smith έχουν πολύ περισσότερο συναίσθημα από τις αντίστοιχες των Peppers και αν δεις τι παίζει θα γελάς. Τι πάει να πεί αυτό; Οτι δεν είναι καλός μουσικός; Εγώ δεν το πιστεύω.. Το συναίσθημα αυτό το έχω δει καθόλου ή ελάχιστα σε άλλους βιρτουόζους.. Το θέμα δεν είναι τι παίζεις αλλά πως το παίζεις.
  13. Προφανώς και υπάρχουν καλύτεροι μουσικοί που μπορεί να παίζουν παίζουν παίζουν, τα φρύδια τους εμπάς περιπτώση.. ε και; Μπορείς να πεις οτι δεν είναι καλός μουσικός ο Frusciante επειδή δεν παίζει τις ματζόρε και τα αρπέτζιο και τις αρμονικές και τα tapping πάνω κάτω με ταχύτητα 32α στα 160 bpm; Και τον eric johnson που λατρεύω δεν μπορώ να τον ακούω για ώρα.. με κουράζει.. Όσοι απαξιώνουν κατά αυτό το τρόπο εκτίθονται κατά την ταπεινή μου άποψη.
  14. Παιδιά εσείς να γουστάρετε καταρχήν αυτό που παίζετε και θα υπάρξουν κοινά που θα σας γουστάρουν και μή. Εμένα προσωπικά μου αρέσετε σαν σύνολο αλλά φαίνεται οτι κάτι λείπει για να χαρακτηρίσω rock τον ήχο σας. Νιώθω πως κατευθύνει η μελωδία της φωνής την μουσική σας και δεν δίνει την αγριάδα που πρέπει. Ίσως να είναι οτι γενικά τα τραγούδια στο συνολό τους είναι πολύ απλά σαν συνθέσεις. Εντάξει καλό είναι αν δεν θέλετε να τα σπάτε.. και υπάρχει κόσμος που ακούει χαλαρές μουσικές. Για τα γούστα μου θα ήθελα να ακούω και κανα overdrive παραπάνω.. Εγώ φυσικά δεν είμαι αντιπροσωπευτικό δείγμα.. ;D Οι στίχοι σας καλοί.. συνεχίστε.. ακούστε λίγο frusciante για έμπνευση ;)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου