Προς το περιεχόμενο

manosx

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  3.548
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

283 Excellent

Σχετικά με τον manosx

 • Rank
  Noizholic

Bio

 • Mojo
  Πλήκτρα
 • Επάγγελμα
  Θηριοδαμαστής
 • Τόπος
  Λιμνούπολη
 1. Η συζήτηση δε διαφέρει από τις συζητήσεις για τα όργανα. Κόλλημα με τον Γκίλμουρ και τα σπεκς της Στρατ του, λες και αν έπαιζε με Γκίμπσον θα γάμαγε λιγότερο. Αν αύξανε το ταλέντο το πιώμα, θα ήταν γεμάτη η ομόνοια με μουσικάρες. Τώρα, το ότι το ροκ πούλαγε "άγρια νιάτα" και "επανάσταση χωρίς αιτία", αυτό δε λέει τίποτα. Κάποια γκρουπ ξεχώρισαν και κάποια ήταν χάλια, δεν είναι ανάλογο του τι έπινε ο καθένας. Το ταλέντο μετρούσε, και ο Χέντριξ ή η Amy θα έβγαζαν και άλλα ωραία κομμάτια αν δεν πέθαιναν πρόωρα, είναι σίγουρο αυτό. Και μην μπερδεύουμε την επιλογή τρόπου ζωής με τις σκόνες. Δεν είναι αλκοόλ οι σκόνες που πρέπει να ακολουθήσεις έναν τρόπο ζωής για πολλά χρόνια για να καταντήσεις αλκοολικός. Οι σκόνες περισσότερο με αρρώστια μοιάζουν, αν έρθεις σε επαφή κολλάς πολύ γρήγορα και ξεμπερδεύεις πολύ δύσκολα. Επίσης μια πολύ σημαντική παράμετρος είναι οι παραγωγοί και οι μάνατζερ. Όταν έχεις από πίσω λαό να τρέχει τις διαδικασίες σε στούντιο, live, εταιρίες κλπ, τότε ρολάρει το πράγμα αρκετά, και εν ανάγκη σε τρέχουν και στις κλινικές άμα ξεφύγεις. Χωρίς όμως αυτήν την υποστήριξη, η συντριπτική πλειοψηφία από όλους τους διάσημους χρήστες, θα ήταν πεταμένοι σε καμιά γωνιά και δεν θα τους ήξερε η μάνα τους. Τώρα, το όποιο παραμύθιασμα υπέρ της χρήσης είτε αλκοόλ, είτε τσιγάρου, είτε άλλων ουσιών, είναι κάτι που δεν πρέπει να αφορά έναν έξυπνο άνθρωπο. Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος στη ζωή, και ότι σου δίνει μια ουσία θα σου το πάρει πίσω πολλαπλάσια. Αν νομίζει κάποιος ότι βρήκε το μυστικό της επιτυχίας σε μια χασομέρικη μαλακία που πουλιέται παντού και σε κάθε καταγώγι, θα απογοητευτεί πικρά.
 2. Πατώντας το 1 στο keyboard δεν πηγαίνεις στην αρχή του project αλλά στο πρώτο locator. Locators είναι αυτά τα σημάδια που έχεις κυκλώσει, και μπορείς να τα μετακινήσεις όπου θέλεις για να ορίσεις π.χ. τα loop points σου. Μέχρι στιγμής τα είχες προφανώς στο πρώτο μέτρο, οπότε νόμιζες ψευδώς ότι και το κουμπί 1 σε πάει στο πρώτο μέτρο. Η εντολή που σε πάει στην αρχή του κομματιού λέγεται return to zero, και αν δεν είναι ρυθμισμένη σε κάποιο κουμπί του πληκτρολογίου θα σου πρότεινα να την ρυθμίσεις π.χ. στην τελεία (. ) του numpad. Αυτό μπορείς να το κάνεις μέσα από το options/ general/ keybord shortcuts μενού, δες το manual στο κεφάλαιο key commands. Μια πιο πρόχειρη λύση είναι να μετακινήσεις τα locators στην αρχή και να συνεχίσεις όπως έκανες ως τώρα, αλλά καλύτερα να έχεις άλλη εντολή για να πηγαίνεις στην αρχή του κομματιού. Τα locators χρησιμεύουν πολύ, και καλό είναι να μη συνηθίζεις να τα δεσμεύεις έτσι.
 3. Και εδώ είναι το λάθος σου. Αφού, πολύ σωστά, δεν ήθελες να μπλέξεις με service Ελληνικού καταστήματος, τότε γιατί πήγες και ψώνισες από ελληνικό κατάστημα; Αν είχες αγοράσει από τα γνωστά διαδικτυακά στέκια τώρα θα ήσουν μια χαρά. Αλλά το λάθος σου επιπλέον είναι και το εξής: Στραβώθηκες και πήρες από εδώ. Και πολύ σωστά το δοκίμασες καπάκι. Και είδες πρόβλημα καπάκι. Ποιο service και μαλακίες, έπρεπε ΚΑΠΑΚΙ να πας στο μαγαζί και να πάρεις ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ μηχάνημα, χωρίς πολλά πολλά, είναι υποχρεωμένοι. Εντάξει μπορεί να σε χτικιάζανε, και για αυτό αποφεύγουμε τους ελληνιόλους για να αποφεύγουμε και το χτικιό, αλλά θα ήταν υποχρεωμένοι άμεσα να στο αντικαταστήσουν. Τώρα έτσι όπως τα έκανες και το άφησες στην τύχη του, καλά ξεμπερδέματα. Την άλλη φορά πια ξέρεις, ίντερνετ και από εδώ πάνε και οι άλλοι.
 4. manosx

  ManosX Kalokairi 2019

  Να σου πω, εγώ είμαι προσαρμοστικός άνθρωπος στην επικοινωνία μου, ότι και να μου δώσεις μου αρέσει. Αλλά τολμώ και οφείλω να κάνω μια αναφορά σε αυτό το θηρίο: https://www.fullbucket.de/music/modulair.html Μιλάμε για τέρας, μου έχει φάει αρκετό χρόνο στο να φτιάχνω ήχους με αυτό. Με λίγη ακόμα εξέλιξη στον τομέα της σταθερότητας θα γίνει το αγαπημένο μου
 5. manosx

  ManosX Kalokairi 2019

  Μου αρέσουν οι Ozric, πολύ καλοί. Και το 1989 μου αρέσει, πολύ καλό. `Thanks guys
 6. Ίσως να επηρέασαν οι συνθήκες στη σύλληψη και στη δημιουργία ενός είδους , π.χ. ναι, οι sabbath το βρίσκω λογικό να έβλεπαν ήλιο μια φορά τη δεκαετία όταν έβγαλαν τα πρώτα άλμπουμ τους , ΑΛΛΑ από τη στιγμή που τα έβγαλαν και τα ακούσαμε γουστάραμε σε όλη τη Γη, και επηρέασαν σε όλα τα κλίματα. Γενικά κάπως έτσι δεν πάει ο πολιτισμός; Οι περιβαλλοντολογικές συνθήκες επέτρεψαν στη Μεσοποταμία να γίνει το λίκνο του πολιτισμού, αλλά αυτός διαδόθηκε στη συνέχεια, δεν έμεινε εκεί.
 7. manosx

  ManosX Kalokairi 2019

  Λοιποοοόν Τον τελευταίο καιρό δεν είχα και πολύ όρεξη για συνθετικά πειράματα, και το είχα ρίξει στη σύνθεση ήχου. Αποτέλεσμα να έχω φτιάξει καμιά διακοσοτρακοσαριά presets που κάθονται άπραγα στις μπάνκες τους. Αφορμή έψαχνα λοιπόν να αξιοποιήσω μερικά, και να που κάθισα σήμερα Δευτέρα, έφτιαξα ως συνοδεία ένα μπιτάκι και έχωσα από πάνω τα μπλιμπλίκια. Πολύ μπλιμπλίκια όμως, mplimplikia aux champignions a la vst. Η αφορμή λοιπόν είναι να ευχηθώ ένα καλό καλοκαίρι σε όλους, μετά μπλιμπλικομουσικής. Απολαύστε τις διακοπές σας ή το πήξιμό σας στην πόλη υπεύθυνα. ManosXKalokairi2019.mp3
 8. Δεν είμαι ο κατάλληλος για να σου απαντήσει. Θα σου πω όμως την άποψή μου σαν θεατής. Για μένα τα μικρόφωνα γύρω γύρω και στη μέση να τρέχει ο κακομοίρης ο ηχογλύφτης να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, εικόνα που στοιχειώνει τις μνήμες που έχω από τα underground και low budget δρώμενα που συνήθιζα κάποτε να βλέπω, είναι μια εικόνα ταυτισμένη με την κοράτσα στα νύχια των σανδαλοφώρων, τη μυρωδιά αλβανικής κατουρημένης μπαφίλας, την αμστελ οικοδομική μπύρα με τα μπουκάλια να μαζεύονται επιμελώς από μπαχαλάκιδες κατεστραμένους, και άπλυτες αραχνομούνες να τρεκλίζουν μέσα στην παραζάλη και την απελπισία τους. Αντίθετα τα χειλόφωνα, παρότι οπτικά ξενίζουν στα πρώτα λεπτά, όταν αρχίζουν να λαλάνε οι καλλιτέχναι και ακους σαν άνθρωπος φεύγουν από τα μάτια σου και την αντίληψή σου, και αναδύουν μια από μυρωδιά ευκαλύπτου και θαλασσινής αύρας, καθώς ατενίζεις ρομαντικά τη δύση του αιγαιοπελαγίτικου ήλιου παρέα με αιθέριες υπάρξεις. Αυτή είναι η διαφορά για μένα, και σίγουρα προς τα εκεί θα πήγαινα. Αλλά δεν με έχει απασχολήσει το θέμα ιδιαίτερα στην πράξη, οπότε ας μιλήσει κάνας που πρέπει.
 9. 7 χορδές- πιφ ερασιτεχνισμοί πάρε εδώ 24 (εικοσιτέσερις ) χορδές να ξεφλωρέψεις φίλος.
 10. Βλέπω μικρόσωμα σκυλιά, συνεπώς το πρόβλημά σας δεν είναι ο μυγιάγγιχτος ξινίλας που θα τον κολλήσει έιτζ ο σκύλος, αλλά ο κατσίβελος καράμπαμπας που θα έχει αμολήσει τα πίτμπουλ και τα ροτβάιλερ χύμα γιατί ΜΠΑΟΚ ξέρω 'γω, ξέρω 'γω εντάξει, και σας βλέπω με τον σκύλο στην τσέπη και με τα πόδια στην πλάτη. Ο Ελληνιολισμός ξεπερνάει τους ταξικούς και τους φιλοζωικούς διαχωρισμούς, ειδικά οι φιλόζωοι κομπλεξικοί με σκυλιά- μπουλντόζες είναι άριστο δείγμα. Και θα προτιμούσα να μην έχω απάντηση του στυλ "Μα δεν ξέρεις τι γλύκα είναι το πίτμπουλ μου", διότι άνετα έγραφα τρίτομο έργο περί του θέματος, και δε θα επεκταθώ περαιτέρω.
 11. Στον μεγάλο Λιστ, οι γυναίκες, Γιώργο μου, πέταγαν τα στρινγκ. (χαϊκού 19ου αιώνα )
 12. Σαν κάφρος μεταλλάς και γω που ήμουν πιτσιρίκος είχα κιθάρες κάφρικες την είχα δει γαμίκος μεχρι και μια μοκινμπερντ έπεσε στα κουλά μου και σαν τον μπάτμαν έμοιαζα του μέταλ πενταγράμμου Όμως η αγαπημένη μου ήταν η ibanez μου μια RG πιο κάφρικη και από χούλιγκαν συνδέσμου το μπράτσο ήταν πιο λεπτό και από βυζί μπεκάτσας το radius ήτανε σχεδόν flat σα θάλασσα μπονάτσα Και αν πεις και για το φλόυντ της έβγαζε τρεμολιές σα σειρήνα από περιπολικό που κυνηγά κλέφτη με καραμπίνα Και με τα τζάμπο τάστα της που ήταν σα δοκάρια και τους διπλούς μαγνήτες της που έσπαγαν λιθάρια έβγαιναν τα λεγκάτο μου σαν το νερό στη βρύση και σρένταρα λες και αύριο ο κόσμος θα ξοφλήσει. Τι το θελα όμως ο καψερός να βάλω μες το σπίτι τον φέντερ στρατοκάστορα το μέγιστο αλήτη και κει που η ωραία άγνοια με είχε νανουρίσει ήρθε ο ήχος φεντεριάς το νου μου να μου σείσει Όση διαφορά έχουνε το F22 με τις διπλές τουρμπίνες του που είναι σα θηρίο με μια σαΐτα παιδική από χαρτί φτιαγμένη τέτοια είναι και η διαφορά στον ήχο δεδομένη αλλά και με το τρέμολο το γαμημένο φλόιντ που για να το σετάρουμε μία ώρα μας τρώει της φέντερ τσακ και έγινες δε θέλει ούτε σκέψη και ούτε θα καταστραφεί ενώ στις φτηνές ibanez θα ρέψει και όταν φύγει η καύλα σου από τα πολλά μέταλ δε θα σου μείνει παντρειά μια κιθαροξεπέτα αλλά ο στρατοκάστορας η τέλεια κιθάρα που ο τζίμι χέντριξ και ο στιβι ρει βον την παίζαν σα παπάρα γι' αυτό αν θέλεις άκου με και δε θα μετανοιώσεις χτύπα το στρατοκάστορα με μετρητά ή δόσεις και άσ' τα σρενταρίσματα έφυγε το '80 παίξε με στυλ μελωδικά ωραίες φράσεις και ακκόρντα η εποχή των χαίτουλων πάει και ας μη γυρίσει άσε τις ibanez λοιπόν και πιάσε το μαμίσι
 13. Η Φωτεινή πιπιλεί και η Όλγα τρέμει
 14. manosx

  Μαμά

  Εμένα μου αρέσει ο LK που έχει πάρει τοπογράφο και μετράει το πόσο απέχει ο τόπος γέννησης του κάθε μπλουζιάρη από το Δέλτα του Μισισίπι ριβερ μα νιγκα και τέτοια, την ίδια στιγμή που στην `μέουρικα γίνεται σοβαρό θέμα για το δικαίωμα των τραβεστί στην... έκτρωση! Μην δεν είναι ολοκληρωμένες γυναίκες χωρίς αυτό το δικαίωμα, δε φτάνει που ανεβαίνουν ακόμα και στο ρινγκ στις γυναικείες κατηγορίες και σαπίζουν στο ξύλο άμοιρες γυναίκες. Τραβεστί με έκτρωση. Ε λοιπόν, γιατί να μη γυρίσει και ο κιθαρίστας από τα κάτω πετράλωνα να σου πει ότι είναι μαύρος βαμβακομαζώχτης, πάππου προς πάππου μάλιστα, ποιος είσαι εσύ για να πεις το αντίθετο.
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε.