Προς το περιεχόμενο

gearkat

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    51
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή gearkat

0

Φήμη

  1. Πολύ ωραία σου βγήκαν. Συγχαρητήρια και από μένα :-)
  2. Θα συμφωνήσω με τον Μάνο. Πιστεύω ότι η 630, αφού είναι και στον προϋπολογισμό σου, φαίνεται πιο σωστή λύση. Και με ανεμιστήρα, δεν θα εξαρτάται από το πόσο "τακτοποιημένο" είναι το κουτί σου. Αν πραγματικά, δεν προβληματίζεσαι για τα παραπάνω χρήματα, προτίμησέ την.
  3. Πολύ ωραία άποψη φίλε, άψογος. Αν ήταν αυτή η πρώτη εκτέλεση θα το είχα συμπαθήσει τότε. Θα συμφωνήσω και με την τοποθέτηση του samy!
  4. Εξαιρετική δουλειά, συγχαρητήρια ! ! ! Άσε που μου θύμισες στιγμές.......... (Cs-20M, Qx21, DX7)
  5. gearkat

    "Only for her" - fusiongtr

    Συγχαρητήρια !!! Τα παιδιά σχολίασαν με τον καλύτερο τρόπο και με εξέφρασαν απόλυτα. Για μένα, η προσεκτική και απέριττη τοποθέτηση των φθόγγων στο θέμα, σημαίνει και γενικότερα ήθος και τρόπο ζωής. Θα μπορούσα να γράψω πολλά αλλά δεν έχει νόημα. Απλά... τα σέβη μου :-)
  6. Θα βοηθούσε να έγραφες το μοντέλο του ενισχυτή και των ηχείων. Από την περιγραφή σου, νομίζω ότι θα πρέπει να έχεις θέμα με το τελικό στάδιο ενίσχυσης. Και όπως είπαν τα παιδιά πιο πάνω, ή υπεροδήγησες τον ενισχυτή, ή είχες κάποιο θέμα με τη συνδεσμολογία των ηχείων, οπότε 1 , 2, 3 την έπαθε ο ενισχυτής. Παρ' όλα αυτά, επειδή ανέφερες το ρελέ, "παίζει" και η πιθανότητα να αυτοπροστατεύεται, πλέον. Έλεγξε καλά τις συνδέσεις. Αν είναι εντάξει, τότε ένας τεχνικός είναι η καλύτερη λύση. Επίσης , μπορείς, αν έχεις κανένα άλλο ζευγάρι ηχεία, ή να δανειστείς από κάποιον φίλο, να τα δοκιμάσεις για να δει τη συμπεριφορά του. Όταν λέμε δοκιμή, εννοούμε με το volume από τελείως κλειστό μέχρι ελάχιστα ανοιχτό, ίσα - ίσα να διεγείρει το όποιο ηχείο δοκιμάσεις, ακόμα και μικρό να είναι. Αν αποτύχεις ..... σε τεχνικό.
  7. Δοκίμασε να κάνεις το αντίθετο. Να πάρεις ένα θέμα που ακούγεται κατά την άποψή σου σωστά σε κάποιο άλλο σύστημα και να το ακούσεις στο δικό σου. Είναι πάντως περίεργο και συμφωνώ με τον φίλο kosta80, ότι δεν γίνεται να μην παίζει επαρκώς μπάσο το συγκεκριμένο το ηχείο με 6'' γούφερ. Προφανώς κάποιος "αδύναμος κρίκος" θα υπάρχει στο σύστημα.
  8. Όχι τέτοια πράγματα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Ήδη από μόνο του το όλο πράγμα, εξελίχθηκε μια χαρά. (η ψυχή και τα νεύρα σου το ξέρουν βέβαια) Δεν το γ...... :-X ? USB από μπροστά. Μικρό το κακό. Κάνε τη δουλειά σου και αν μέσα στο 2013 δεν βγάλουν νέους οδηγούς, θα κανονίσουμε να πάμε μαζί να τις .................... "ανακυκλώσουμε". Εγώ ευχαριστώ. Καλή συνέχεια και καληνύχτα. :)
  9. Τουλάχιστον έπιασε η ευχή μου. ;)Άλλο ήταν. Άνοιξε το κουτί και κοίτα σε τι θύρες έχουν συνδέσει τα USB.
  10. Φίλε μου, έχω ψάξει πάρα πολύ για να βρω drivers νεώτερους από του 6.0.7. της 21/12/2010 αλλά εις μάτην. Τι να πω ??? Ύστερα από αυτή την ενημέρωση έχουν την εντύπωση ότι έλυσαν τα πάντα και για πάντα. 2 χρόνια και 1 μήνα χωρίς ανανέωση. Για ποιο λόγο άραγε κάποιες κάρτες τις έσπρωξαν στην Avid; Όσο για το πρόβλημά σου, να υποθέσω ότι έχεις δώσει αρκετή προενίσχυση από το ποτενσιόμετρο επειδή στο cubase το σήμα έρχεται αρκετά χαμηλά, ενώ στα μόνιτορ ακούγεται ικανοποιητικά. Για να καταλάβεις, η ένδειξη στο Audio κανάλι που παίρνει το σήμα του μικροφώνου, που ηχογραφεί δηλαδή πάνω στο cubase, είναι κίτρινο γεμάτο - γεμάτο, για να ηχογραφηθεί κάτι αξιοπρεπές. Επίσης κάτι που δεν το αναφέρεις, αλλά πιστεύω ότι εννοείται, είναι ότι δημιούργησες ένα Audio κανάλι ή φόρτωσες ένα project από τα ήδη έτοιμα με Audio κανάλια. ;D Ελπίζω να βρεις γρήγορα άκρη. Καλή συνέχεια.
  11. Αν και δεν είναι το είδος της μουσικής που ακούω, τα συγχαρητήρια μου. Αρμονίες, ρυθμική αγωγή..... Πολύ - πολύ ωραία πράγματα !!!
  12. Νομίζω ότι δεν διαφωνούμε. Απλά, κρατώ και μία "πισινή", αφού όπως πολύ σωστά αναφέρεις, στο δικό μας P.A. πιθανόν να μην έπαιζε τόσο καλά. Τέλος πάντων, ωραία πράγματα και μακάρι να ήταν οι καταστάσεις αλλιώς, να μπορούσαμε να τα χαρούμε, λίγο πιο ανέμελοι. :) (αν είναι εφικτό κάτι τέτοιο).
  13. gearkat

    perfect pitch

    Είχα έναν μαθητή στο σχολείο, δημοτικό μιλάμε, στην τρίτη και στην τετάρτη. Μετά άλλαξε σχολείο. Έκανε κιθάρα. Εκεί κατάλαβα τι σημαίνει"perfect pitch". Όταν συνειδητοποίησα τι μπορούσε ν' ακούσει, παιδιά.... έπαθα. Εκτός του ότι στην κιθάρα ήταν πολύ καλός για την ηλικία του (9 χρονών). Κάναμε παιχνίδι με όλη την τάξη, παίζοντας του διάφορες νότες στην τύχη μπας και τον πιάσουμε "αδιάβαστο" Δεν τις ανακάλυπτε τις νότες. Σαν να ήταν στο μυαλό του ολόκληρη η ταστιέρα του πιάνου και να άναβε η εκάστοτε νότα που του έπαιζα εγώ ή οι συμμαθητές του. Δεν πιστεύω ότι κάτι τέτοιο μπορεί να καλλιεργηθεί, τουλάχιστον στον βαθμό που το είχε ο μικρός. Βέβαια, η ακουστική μνήμη σίγουρα με υπομονή και μεθοδικότητα καλλιεργείται, αλλά σε τέτοιο βαθμό ακρίβειας, δεν νομίζω. Κάποια φορά, σε μία φλογέρα, μου είχε πει πως η νότα που του είχα παίξει, ήταν Ντο αλλά λίγο χαμηλή, χωρίς να έχει ακούσει τίποτα πριν !!!!!!! Σίγουρα έχει όλα αυτά τα στοιχεία που θα θέλαμε να είχαμε για εφαλτήριο όταν ξεκινούσαμε. Τώρα θα πηγαίνει 1η Γυμνασίου. Τι να κάνει άραγε;
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου