Προς το περιεχόμενο

frail

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    251
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από frail

  1. frail

    Oddball guitar build!

    Δεν εχω ξαναδει τον συνδυασμο στα χρωματα, αλλα μ αρεσε πολυ! Νομιζω θα βελτιωθει μετα το κληαρ κοουτ! (Θα φυγει κ η τρομερη ασπραδα του μπαιντινγκ! Απολαυστικη η παρακολουθηση των κατασκευων σου!
  2. Aλλη μια νεκρανασταση για ενα περιεργο προβλημα. Εχω την Tonelab LE. Ενω ολα επαιζαν καλα ξαφνικα δε μπορω να "κρατησω πατημενο" κανενα απο τα footswitch, ετσι ωστε να μπω στο κουρδιστηρι (μπορω να μπω με το κουμπακι exit/tune μονο) ουτε καν το να κρατησω πατημενο το Up (για να γινει fx on off) Καμια ιδεα? ειναι καποια ρυθμιση? Δε γινεται να χαλασαν ολα τα switch μαζι.
  3. ναι ε? τοσο λαθος θυμαμαι! thx :D αρα σκυλι!!!
  4. Ακυρη νεκρανασταση (μιας κ αναστηθηκε κ η LE μου μετα απο χρονια....με ενα contact cleaner) Εχω πανω απο 5 χρονια να την χρησιμοποιησω με ενισχυτη κανονικα. Το προβλημα: Ενω παλια θυμομουν οτι οταν ειναι bypass για να εχω το volume του ενισχυτη (οπως θα ηταν η κιθαρα μου καρφι) θα πρεπει το output level pot (στην πισω πλευρα να ναι γυρω στο 1/4 τωρα οταν ειναι εκει....το volume ειναι πολυ πιο μικρο κ αμα το παω στο 3/4 νομιζω ειναι κοντα στο φυσιολογικο volume. Παιζει να χει χαλασει κανενα pot? η λαμπα τπτ δε ξερω?! (κ ειχα ψηθει να την χρησιμοποιω ως back up!)
  5. για custom style τα 1500 ειναι υπεραρκετα!!! παιρνεις τελειως top MIJ custom look .... για στανταρ ξερεις οτι με τα flame tops κλπ εχει περισσοτερες διαβαθμισεις ... πχ με 1000 παιρνεις high end tokai PLAIN top (r8 style)
  6. σε καλο δρομο εισαι :P αναμενουμε δεν ειπες φανταζομαι μονο standard style κ οχι custom σε ενδιαφερει ε ?
  7. Παρε μια γιαπωνεζα μεταχ με καλους μαγνητες !! Δε νομιζω να εχεις ακουσει τους στοκ απο ολες (ποιος εχει??)... Ασε που οι καλες Edwards φοραν Duncan Antiquities :P Μιας και φαινεται οτι δε θα την παιξεις την κιθαρα εγω λεω σκεψου αν σε τρωει το να ειναι Gibson η οχι... αν ναι παρε Gibson γιατι μετα η Γιαπωνεζα θα σου αφησει αμφιβολιες ... Αν ειλικρινα δε σε ενδιαφερει πιστευω οτι για αυτα τα χρηματα Japan αξιζει... δεν ειναι οτι δε τις ξερει ουτε η μανα τους για να την πουλησεις 100 ευρω μετα ...αλλαξαν οι εποχες. Με τοσα χρηματα σαν επιλογη η μεταχειρισμενη MIJ (κατα προτιμηση 80's)....δεν νομιζω οτι παιζεται...σιγα μη την πουλησεις μετα :P
  8. Αμα ειναι να δωσει το 1500ρι ... ασε την edwards!! Tokai και πιστευω κ μεταχειρισμενη ακομα καλυτερο value... Αν και τον βλεπω τον τρωει για Gibson!! ΔΕΚΤΟ !!! :D (αρκει να μας την δειξει μετα!)
  9. Για μενα καλυτερα να βαλεις μετα τους μαγνητες που θες παρα να βασιζεσαι στους στοκ. (ειδικα αν αρχικα εχεις γλιτωσει καποια χρηματα με καποια πιο... value for money αγορα!) Αλλα αποψεις ειναι αυτες!!!
  10. Αν και δεν ειμαι GIBSON fan, ειδικα σε αυτη την τιμη... μιας και με 1500 παιρνεις super Made In Japan LP style. Νομιζω οτι μια καλη Standard μεταχ στις αγγελιες θα μπορεις να τη βρεις. (Υπαρχει μια και δεν εχω καμια σχεση με την αγγελια!). Υπομονη κ ψαξιμο !!!
  11. Η απαντηση απο Sheptone λακωνικη κ καθολου κατατοπιστικη :P "Just add that to the comments, I just need to put a different lead wire on them " τον ρωτησα αν εχει κανει out of phase p90's και τι χρειαζεται...για να το πετυχω Το καλο ειναι οτι μαλλον μετα θα μπορω να κανω ολα αυτα που προτεινεις ez!
  12. Ευχαριστω... Δε θελω να σου καταναλωνω χρονο μιας και δεν ξερω καν ποια κ ποσα απο αυτα τα καλωδια θα ναι διαθεσιμα στους μαγνητες... Βλεπω 3 αν δε κανω λαθος - τα schematics ομως θα τα δειξω στον ηλεκτρολογο μηχανικο που διαθετω για βοηθεια :P .... οποτε δε πανε χαμμενα! εγω βρηκα αυτο το thread! http://www.mylespaul.com/forums/tonefreaks/86423-out-phase-option-single-conductor.html
  13. Ωραια!! Αντε να βρουμε τον γνωστη γιατι schematic δε κυκλοφορει (ελπιζω οτι εννοεις με το in phase ηχο επισης διαθεσιμο προφανως!!)... Δυστυχως ειμαι κ Βολο κ δεν εχω πολλες επιλογες για γνωστες... Ευχαριστω και παλι... Οσο πιο πολλα δειγματα out of phase ακουω τοσο πιο πολυ με ψηνει!! ;)
  14. Επειδη πιθανοτατα θα τους παραγγειλω απο Sheptone εστειλα κ εκει σχετικη ερωτηση... Θα ενημερωσω για την απαντηση
  15. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο κ τις γνωμες.... Οντως και σε αυτο το video μ αρεσει ο ηχος... και αν υπαρχει τοσο "ζουμι" στην υποθεση με τα tone κ ta volume knobs αποκτα πολυ ενδιαφερον. Το θεμα γινεται πως θα καταφερω να το πραγματοποιησω... Υπαρχει ελαχιστη πληροφορια σχετικα με τους P90 και το out of phase... Δεν ειναι απαραιτητη προυποθεση να εχουν οι P90 διαφορετικα καλωδια απο τα κλασσικα?? (Δεν ειχα ποτε P90's )
  16. Γεια χαρα! Λεω να βαλω σε μια LP μου P90 σε humbucker size. Κοιτουσα τις δυνατοτητες που υπαρχουν και επεσα πανω σε out of phase p90 vids στο youtube. Απο οσο μπορει κανεις να κρινει, o out of phase ηχος μου αρεσε αρκετα. Αλλα μαλλον δε συνηθιζεται καθολου... το ψαξα λιγο κ νομιζω οτι θελει 3 καλωδια σε καθε μαγνητη για να γινει (κατι που σχεδον κανεις P90 δε βλεπω να χει.. ποσο μαλλον humbucker size) Εχει κανεις εμπειρια το τι περιπου γινεται?? (δεν ειμαι πολυ σχετικος με wirings κλπ αλλα μιας κ θα αλλαξω μαγνητες λεω μηπως υπαρχει δυνατοτητα να το χω σε push/pull ευκολα)
  17. Δεν διαφωνω Θα το κοιταξω λιγο ακομα προς το παρον αν δεν αλλαξει κατι πιστευω θα υποκυψω στους sheptones. Οποιαδηποτε εξτρα γνωμη ...
  18. Μαλιστα!! Δεν αμφιβαλλω οτι οι dream90 και οι mean90 ειναι πολυ καλο value, αλλα ενω μια χαρα με ψηνει να γλιτωσω τα χρηματα δε θελω να "με τρωει μετα" γιατι δε πιστευω οτι θα τους ξαναλλαξω αν η φαση με τους HSP90 με ψησει....
  19. Σκεφτομαι να αλλαξω τους humbuckers στην LP μου με Humbucker size P90. Ειχα ψιλοκαταληξει σε Sheptone P90 humbucker size, μιας και για "boutique" ειναι αρκετα προσιτη η τιμη.. και λεει οτι ειναι ιδιοι με τους κανονικους P90 που φτιαχνει. Αλλα τωρα κοιταω οτι οι Mean90 εχουν πολυ καλα reviews... και σκεφτομαι μηπως δεν αξιζει το 100$ παραπανω για το σετ. Δεν ειχα ποτε κιθαρα με P90 οποτε δε ξερω ακριβως τι να περιμενω... θελω την αλλαγη μιας κ εχω 2 humbucker κιθαρες πλεον. Φανταζομαι απο Sheptone P90 δεν ειχε καποιος εμπειριες
  20. Οντως plugged ακουγεται και η b και στο ιδιο level με τις αλλες. Αν κ η βολτα δεν φαινοταν καν κουμπωσε το αλενακι μαλλον εχεις απολυτο δικιο! Ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση ....μας εσωσες και απο την αναστωση!
  21. Γεια χαρα ! Μολις παρελαβα τον M1 Passive (για λογαριασμο ενος φιλου που παιζουμε μαζι) - καινουριο τον πηρα απο ebay το κουτι ηταν σφραγισμενο τον εβαλα στην ακουστικη μου να τον τεσταρω... και νομιζω οτι λειπει το b string polepiece. Θα επρεπε να εχει και στην B ετσι ? ολες οι αλλες εχουν κανονικα κ μπαινει το αλενακι που χει μεσα το πακετο... αλλα στην b με το φακο βλεπω μονο βολτες κ οχι polepiece. Εχει δυο ανταλλακτικα στο κουτι αλλα απο οτι διαβασα ειναι για αλλο ειδος χορδων.... Αυτα που εχει πανω ειναι για phosphor.
  22. frail

    Shellac/Lacquer σε Tweed ενισχυτή

    Μικρη ανασταση του θεματος! ---- Παρα πολυ ωραια δουλεια κ τελικο αποτελεσμα Σκεφτομαι να αλλαξω το TOLEX του ενισχυτη μου (VTH 12/20) σε καποιου ειδουν tweed στυλ ταπετσαρια (οχι το κλασσικο fender χρωμα μαλλον). Και ερχεται η ερωτηση. Ειναι απαραιτητο το λουστραρισμα με ενα απο αυτα τα υλικα πιστευετε ? Σημειωση...Ο ενισχυτης εχει μεταλλικες γωνιες τις οποιες θα ξαναβαλω μετα την αλλαγη. Το υφασμα δε θα ερχεται σε επαφη με το δαπεδο δλδ.
  23. Ισως δε ξεκαθαρισα πω ετσι κ αλλιως Dreadnought θα παρω (ο φιλος ενδιαφερομενος που βοηθαω τελοσπαντων). Το οτι οι 2 δικες σου LAG εχουν ιδιο μανικι με κανει να πιστευω πως ολη η ακουστικη σειρα LAG εχει αρκετα παρομοια μανικια. Αρα αφου ετσι κ αλλιως cutaway και ηλεκτρικα δεν τα θεωρω απαραιτητα προτιμω τα 270 να πανε στην T200D Dreadnought http://uk.lagguitars.com/TRAMONTANE/200/DREADNOUGHT/Satin-Natural-p111390.html και οχι στη T66DCE (dreadnought cutaway ηλεκτρικα) http://uk.lagguitars.com/TRAMONTANE/66/DREADNOUGHT/Cutaway-Acoustic/Electric-Natural-p107121.html Τα αυτια μας μπορουν να ακουσουν μονο οτι μπορουμε να βρουμε σε μαγαζι δυστυχως :) Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια
  24. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα μιας και δεν ειναι για μενα η κιθαρα (εγω θα το εμπιστευομουν μιας και ειμαι φορουμ κ σπεκ junkie :P ) Χωρις να τις δοκιμασουμε με το φιλο που ενδιαφερεται δε μπορω να παρω την ευθυνη να τον βαλω να αγορασει unseen unplayed online. Ασε που η Lag του αρεσε πολυ στο χερι! Φανταζομαι Βολο - Λαρισα δε παιζει να παιξουμε μια απο αυτες? Κανεις που να ξερει?
  25. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! την Τ66DCE την ακουσα ελπιζω πως οτι η Τ200 θα χει καλυτερο ηχο ειναι δεδομενο . Αφου εχουν το ιδιο μανικι ισως το τολμησω αφου ακουστικη LAG δε πιστευω να βρω να δοκιμασω!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου