Προς το περιεχόμενο

gutsi

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    15
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή gutsi

0

Φήμη

  1. ενα setup που σκεφτηκα: tascam-fireone(καρτα ηχου) m-audio-studiophile lx-42.1 system(monitors) sm pro audio-mc-01(πυκνωτικο μικροφωνο) m audio-pulsar II(πυκνωτικο μικροφωνο) sm pro audio xp-h4 (προενυσχιτης ακουστικων) sm pro audio-oc-8(compressor) m audio-axiom 61(midi) yamaha mg-12/4 fx yamaha(κονσολα) rsm-170 proel(επιδαπεδιες βασεις μικροφωνων) hd-202-sennheiser(ακουστικα) Steinberg Cubase(software) reaper(software) address modern plug-ins(plug-ins) κανει λετε;;;τι αλλο χρειαζετε;
  2. πες μου ονοματα shoftware και freeware για να ψαξω.
  3. και για software;effects;mixer; δεν θα χρειαστω;;;;
  4. θα ηχογραφω maximum 5-6 καναλια μαζι.οργανα:ποντιακη λυρα,αρμονιο,νταουλι συγουρα.
  5. κατελειξα να αγορασω μια κονσολα 12 καναλια με effects,1 mic πυκνωτικο,studio monitors,καρτα ηχου καλη,shoftware,midi keyboard αν χρειαζεται κατι αλλο πειτε μου.επισης προτεινετε μου μαρκες.
  6. τι κανουν οι compressors; τι ειναι τα voice gate; πως θα ξερω τι θα χρειαστω για το studio;
  7. δεν θελω να κανω και κανενα επαγγελματικο studio ενα μικρουλι θελω για να γραφω κανα τραγουδακι και να ακουω και καμια μουσικη.πειτε μου τα παντα που θα χρειαστω για το studio και θα δω τι θα κανω.το μικροφωνο αυτο σκοπευα και εγω να παρω.εχει 250 ευρω στο ΦΙΛΛΙΠΟ ΝΑΚΑ.αντι για ακουστικα θελω να παρω κατι monitors KLK αν το γραφω σωστα που εχουν 100 ευρω το ενα απο το ΦΙΛΛΙΠΟ ΝΑΚΑ.
  8. το pc μου εχει ραμ 1024ΜΒ.δυο σκληρους δεν εχω.μικροφονα πες μου για να δω ποσα να διαθεσω.το τελικο συνολο χρηματων ποσο ειναι περιπου;;;
  9. εχω pc καλο με λειτουργικο windows vista.θα συνεχισω να ξωδευω λεφτα αλλα δεν θα δωσω και 20000 ευρω.μεχρι 5000-6000 το πολυ.πειτε μου εσεις μαρκες για τα μηχανιματα και τιμες και βλεπω τι θα κανω.
  10. ακομη ειμαι στα σχεδια τιποτα δεν εχω κανει.θα κανω ηχομονομενο δωματιο με αφρολεξ στους τοιχους.ντραμς δεν νομιζω να γραφω,μονο νταουλι.απο εξοπλισμο δεν εχω τιποτα.
  11. αυτα δυστηχως δεν τα γνωριζω τοσο καλα.θελω να κανω ενα καλο studio.θα γραφω ταυτοχρονα 4-5 οργανα περιπου μπορει και λιγοτερα.για software δεν γνωριζω.δινω για αρχη μεχρι 1000.μετα βλεπουμε.κιθαρες αν γραφω θα γραφω με τον πιο σωστο τροπο.μικτη θελω εναν με 12 καναλια.
  12. θελω να μου προτεινετε εξοπλισμο για ενα μικρο home studio.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου