Προς το περιεχόμενο

Nasos71

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    14
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Nasos71

  1. Οκ παιδιά σας ευχαριστώ όλους ,τελικά έκανα ότι ακριβώς ήθελα με το πεντάλ. :)
  2. OK παιδιά ευχαριστώ, το καταφέραμε.Τώρα ξεχωριστά σε συγκεκριμένο upper μπορώ να έχω volume?
  3. KORGY έκανα ότι είπες αλλά volume στα upper στο style play mode δεν έχω.
  4. Λοιπόν θα το ξαναδοκιμάσω και τα λέμε.Το έχω συνδέσει στη σωστή θύρα και θέλω να έχω το volume των UPPER.Σας ευχαριστώ!
  5. Χαιρετώ τα μέλη! Μόλις αγόρασα το EXP2 και δε μπορώ να το ρυθμίσω για volume control στο δεξί χέρι.. Καταρχάς γίνεται?
  6. Ή ένα mail δε μπορώ να στείλω τώρα για αλλαγή??Και σε ποιο mail ???
  7. Δηλαδή modify τώρα δε γίνεται?Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος? Σαν να το διάβασα κάπου μου φαίνεται αλλά δε το πολυκατάλαβα.. ???
  8. Οταν παραγείλεις από Thomann και θελήσεις να αλλάξεις ένα από τα προιόντα γίνεται?Και πως?
  9. Ευχαριστώ φίλε korg_nikos για την άμεση ανταπόκριση και για τις χρήσιμες συμβουλές σου περί PA800. Καλά τα λες εσύ αλλά ΡΑ50--750 euro και ΡΑ800 1800 euro 1000+ η διαφορά :-\ Χτυπάω το 50αρι κι ελπίζω να μη ριμάξει γρήγορα....
  10. Βασικά χαιρετώ όλη τη παρέα. Θα ήθελα τα φώτα σας Σκέφτομαι να παραγγείλω το PA50 και έχω μερικές απορίες: 1.Πότε πρωτοβγήκε το όργανο στην αγορά?(ψάχνοντας έφτασα στο 2005 και υπήρχε) 2.Περιμένουμε αντικαταστάτη του σύντομα?(αν έχετε ακούσει κάτι...) 3.Συνήθως οι αντικαταστάτες έρχονται σε υψηλότερες τιμές??(βλέπε pa50 στις αρχές)
  11. Ρώτησα γιατί δεν είδα να αναφέρεται πουθενά και έχω παραγγείλει αρμόνιο....απλά ανησύχησα λίγο :-\ Οσο για το link με πρόλαβε ο φίλος πιο πάνω.
  12. Το santia music το έχετε τσεκάρει για τιμές παίδες?? Πως το βλέπετε??
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου