Προς το περιεχόμενο

mojo_rising

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    55
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από mojo_rising

  1. Χμμ μάλιστα.. στο συγκεκριμένο site η τιμή είναι 269€

    Οπότε για 17 outputs παίζει να είναι πολύ ελκυστική η τιμή.. μ αρέσει αρκετά μπορώ να πω  8)

    Θεωρητικά το μόνο που το πλησιάζει είναι το MXR MC-403 Power supply στα 259€ -τιμή thomann (με 16 outputs)

  2. Καλησπέρα παιδιά ,

     

    Καθώς χάζευα στο youtube Pedalboard demos (κάτι σαν window shopping για κιθαρίστες) έπεσα πάνω σε related video στο οποίο παρουσιάζεται το yankee Ps-M2 Power Supply για εφέ κιθάρας. Μετά από επίσκεψη στο site της εταιρίας , η οποία εδρεύει (δυστυχώς  ή ευτυχώς στην Πολωνία..) μπορώ να πω ότι έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από την γκάμα και την σχετικά πολύ καλή (φαινομενικά τουλάχιστον) ποιότητα κατασκευής των προϊόντων τους.

    Το θέμα είναι ότι δεν αναφέρονται τιμές ώστε να έχουμε ενα μέτρο σύγκρισης με αντίστοιχα προϊόντα π.χ. Voodoo Lab κτλ... και από οτι είδα δεν τα έχει ούτε στον Thomann..

    Τα ξέρει κανείς ? ή ακόμη καλύτερα έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάποιο τροφοδοτικό από την συγκεκριμένη εταιρία ?

     

    Τους έχω στείλει email ζητώντας κάποιες παραπάνω πληροφορίες και περιμένω απάντηση .. για να δούμε..  ::)

     

    (Αυτό είναι το video >

    )
  3.  

    Θα το βγάλω και καμμιά φωτό γεμάτο με τα πεταλάκια...έτσι για το καλό. ;)

     

    Βεβαίως..αν μπορείς κάντο άμεσα να πάρουμε και λίγο μάτι!! χεχε  8)

    Υπάρχει περίπτωση να μου στείλεις το μέρος από το οποίο προμηθεύτηκες τα εξαρτήματα? (Αν είσαι απο Θεσσαλονίκη βέβαια..χαχαχα)

  4. Φίλε  kbasilis ,

     

    το πετάλι το έχω τελείως πρόχειρα εκτός κουτιού για να το δοκιμάσω. Έχω κάνει και γείωση μεταξύ των δυο jacks αλλά πάλι τίποτα.

     

    Πάνω στο veroboard θεωρώ ότι τα έχω κάνει σωστά , καθώς η διάταξη τους είναι ακριβώς η ίδια με την κάτοψη που βλέπω στην εικόνα , και ο χαλκοδιάδρομος ακολουθεί την διαδρομή που αναγράφεται στο σχηματικό..

     

    Το σχηματικό του διακόπτη είναι η 100η προσπάθεια μου , και αυτή τη φορά τουλάχιστον έχω φως στο λεντάκι. Θόρυβο έχω είτε είμαι στο bypass είτε είμαι στο on.

     

    Άν σε βοηθήσει μπορώ να σου στείλω φωτο στο mail σου.. (έχει φάει σκαλωματάκι και δεν με αφήνει να ποστάρω φωτογραφίες στο site)

     

     

  5. ΧΑΧΑ Αφίσα στον τοίχο βλέπω κι εγώ ολόκληρο το pc μου σήμερα.. δεν μπορώ να ανεβάσω και τις φωτο μου ΄ώστε να βοηθήσω μήπως υπάρχει και κάτι εμφανές...anyway θα δοκιμάσω ξανά με τον τρόπο που προτείνεις και ο Crom βοηθός..χεχε  (αν και έχω ήδη κάνει καμιά 10αριά διαφορετικές απόπειρες και τπτ...) 

     

    Ευχαριστώ πάντως πολύ για τις απαντήσεις!!  Αν βρεις κάτι που νομίζεις ότι θα σώσει το Project μου το στέλνεις!!

     

  6. Sorry "καπου, κατι" καταραμενα σμαρτφωουνς...

    Προσωπικα στις κατασκευες μου αντι να δινω 9v στον διακοπτη για το led προτιμω να του δινω γειωση για να αναβει.

     

    Να ανάβει με γείωση.. χμμ μακάρι να μπορούσα να το κάνω τώρα επί τόπου για να το δοκιμάσω.. είμαι λίγο noob στα ηλεκτρονικά όπως προανέφερα..χαχα  .  Άν έχεις βέβαια κάποιο ολοκληρωμένο σχεδιάγραμμα το οποίο χρησιμοποιείς και δουλεύει standard θα μου ήταν πολύ χρήσιμο για να ξαναπροσπαθήσω!! (για 3dpt switch) .  Τα jacks δεν με πειράζει αν θα είναι stereo(input) και mono στο Output ή και τα δυο να είναι mono.. αρκεί να δουλέψει...

     

  7. Θα ανεβάσω κοντινές φωτό από το παστίτσιο που έφτιαξα το συντομότερο.. είναι εκτός enclosure και οπτικά δεν είναι ότι καλύτερο βέβαια..

     

    Για το σχεδιάγραμμα του 3dpt switch δοκίμασα αρκετά (στην πράξη εννοώ με κολλήσεις) αλλά με παραξένεψε ότι κανένα από τα προηγούμενα δεν έδιναν +9V τροφοδοσία στον διακόπτη. Το συγκεκριμένο που χρησιμοποίησα σήμερα είχε ως αποτέλεσμα να λειτουργεί το led μιας και δίνει ρεύμα στον διακόπτη.. (no shit...hehe)

     

    Κάπου κάτω εννοείς στις γειώσεις??

     

  8.  

     

    Παραθέτω τα αρχεία που βρήκα από το Internet σχετικά με την κατασκευή της πλακέτας , και το off-board wiring .

    Υπάρχει πιθανότητα να μην σωστή η διάταξη στην πλακέτα και να παιδεύομαι άδικα??

     

     

    Χμμ υπάρχει ένα ακόμα θεματάκι.. μου βγαίνει σφάλμα προσπαθώντας να ανεβάσω τα αρχεία.. τι γίνεται ωρέ μαγνητικό πεδίο έχω και κλατάρουν όλα???

  9. Γειά χαρά σε όλους !

     

    Έχω ξεκινήσει να κάνω το πρώτο μου DIY stomp box , διαλέγοντας επίτηδες ένα εύκολο σχηματικό ώστε να μπορέσω να κατασκευάσω κάτι για αρχή.

     

    Μετά από αρκετές απόπειρες και διάφορους συνδυασμούς  για το off-board wiring κατάφερα σήμερα να κάνω το Led να ανάψει!!

    Κάπου εκεί πίστευα ότι μάλλον τα κατάφερα, δυστυχώς όμως το μόνο που κατάφερα (και πάλι) είναι να φτιάξω ένα DIY ενοχλητικότατο buzzer, μιας και μόλις συνδέσω το "πετάλι" στον ενισχυτή το μόνο που δίνει είναι ένα βουητό.

     

    Παραθέτω τα αρχεία που βρήκα από το Internet σχετικά με την κατασκευή της πλακέτας , και το off-board wiring .

    Υπάρχει πιθανότητα να μην σωστή η διάταξη στην πλακέτα και να παιδεύομαι άδικα??

     

    Θα ήθελα να σημειώσω πως δεν έχω καμία σχέση  με ηλεκτρονικά (π.χ. σπουδές κτλ) απλώς μου φαίνεται κάτι πολύ ενδιαφέρον και σίγουρα βοηθάει να γλιτώσεις και μερικά euro  ;)

     

     

    Παρακαλώ αν υπάρχουν προτάσεις για διαφορετικά σχηματικά (verified) ή για κάποια παράληψη που ίσως να φταίει , είναι ευπρόσδεκτες!  ;D

  10. Bad Monkey 60€ παιδιά, προλάβετε! ::)

     

    υ.γ. το τελευταίο ποστ πριν το δικό μου είναι 7 χρονών, σπάω ρεκόρ νεκρανάστασης ή όχι?

     

     

    ΧΑΧΑ Όντως νεκρανάσταση .. αλλά μιλάμε για ευκαιρία όχι αστεία. Πληρώνεις 2 παίρνεις 1!! στην κυριολεξία  ;D

  11. Τι γίνεται ωρέ.. τώρα τσέκαρα και τον LC-15 ο οποίος σύμφωνα με τον Θωμά (και διάφορες φωτό από back panel στο διαδίκτυο) αναγράφει made in UK και μάλιστα είναι φθηνότερος καμιά 100αρα από τον VC15.  Το πρόβλημα είναι οτι σήμερα το πρωί τσέκαρα τον LC-30 σε τοπικό κατάστημα στην Θεσσαλονίκη και αναγράφει Made in China...!!?!  ???

  12. Λες ε? 

    Από αυτή την άποψη έχεις δίκιο.. θα τσεκάρω όταν μπορέσω και από κοντά τα συγκεκριμένα μοντέλα ( είναι να αναχωρήσω και για τα ξένα σύντομα- Ηνωμένο Βασίλειο-) οπότε μια παραπάνω γκάμα από Ελλάδα για να ακούσω όλο και  θα βρω πιστεύω..  :P

     

     

  13. Φανερά ναι...  :P

    Πάντως με προσγειώσατε πολύ απότομα.. οι VOX handwired είναι και αυτοί σχιστομάτηδες?? Περίεργο..  οπότε να υποθέσω οτι και τα ακριβότερα μοντέλα της Laney (ναι έχω ενα κολληματάκι με την συγκεκριμένη εταιρία) π.χ. βλέπε Ironheart είναι και αυτοί "κιτρινισμένοι" ???    ???

  14. Γειά χαρά σε όλους,

     

    Ήθελα να ρωτήσω το εξής απλό..

    Ο συγκεκριμένος ενισχυτής κατασκευάζεται εξ ' ολοκλήρου στην Αγγλία , ή συναρμολογείται και αυτός προς ανατολάς?

     

    Όταν googlάρω το μοντέλο και ψάχνω στις εικόνες , υπάρχουν άλλες που αναφέρουν made in the UK , καθώς επίσης και άλλες που αναφέρουν το ενοχλητικό (για εμένα) made in china.

    Άν κάποιος φίλος τον έχει παρακαλώ ας με ενημερώσει σχετικά..!

    Ευχαριστώ πολύ  :)

     

    (ΥΓ. Δεν μπόρεσα να βρώ το μοντέλο στην Θεσσαλονίκη σε κάποιο κατάστημα , ώστε να το τσεκάρω ο ίδιος)

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου