Προς το περιεχόμενο

matawan

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  1.209
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

Bio

 • Mojo
  Κιθάρα
 • Day job
  j
 • Τόπος
  t

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή matawan

Rock Star

Rock Star (3/4)

110

Φήμη

 1. Ο δίσκος του Ωδές με την Ειρήνη Παπά είναι ένας από τους δυο δίσκους με τους οποίους είχα πάθει εμμονή όταν ήμουν νήπιο, έτυχε να υπάρχει στη δισκοθήκη των δικών μου. Πάντοτε είχα ιδιαίτερη αγάπη για τη μουσική του και υπάρχουν κομμάτια του όπως το παρακάτω που μπορεί να τα ακούω στο repeat για μέρες !
 2. Έπεσε στην αντίληψη μου ότι σήμερα έφυγε πλήρης ημερών ο Ροβηρος Μανθούλης, σπουδαίος κινηματογραφιστής. Ο λόγος που το αναφέρω είναι αυτό το σπουδαίο κατ έμε ντοκιμαντέρ που έκανε στα 70s.
 3. Το twang είναι state of mind !
 4. Μπουγάτσα με μιλκο, το πρωινό των πρωταθλητών. Αγαπητοί ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια!
 5. Ο όρος σουβλάκι western πρέπει να κατοχυρωθεί , απλά πρέπει να διευκρινιστεί τι ακριβώς εννοούμε όταν λέμε σουβλάκι, να θέσουμε μια σωστή βάση, ένεκα της γνωστής διαμάχης βορά και νότου στο εν λόγω ζήτημα.
 6. Είσαι ένας κουμουνιστης εγκλωβισμένος στο σώμα ενός δεξιού
 7. Παιδιά ευχαριστούμε, υλικό υπάρχει όπως είπε το αφεντικο αλλά είναι πολύ ελαστικός και κιμπάρης εργοδότης και δεν πίνει το αίμα του προλεταριάτου, γι αυτό και αραιά και που ανεβαίνει κάτι. Γνωστές λαϊκές και μη επιτυχίες (και αποτυχίες) σύντομα κοντά σας!
 8. Για εμένα ήταν αυτό . Ήταν πρωτόγνωρη η αίσθηση και φουλ mesmerising. Μεγάλο κακό έπαθα .
 9. Δεν υπάρχουν λόγια . Μόνο ένα πράγμα μπορώ να πω, we re not worthy !
 10. Είμαστε δεινόσαυροι. Το παιχνίδι παίζεται πλέον στο tik tok, η όπως γράφεται τέλος πάντων. Λογικά το κομμάτι θα χει αποκτήσει ένα κάποιο σημαντικό ρεύμα εκεί .
 11. Ήρθα για την Jazzmaster, έμεινα για τη μουσική !
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.