Προς το περιεχόμενο

matawan

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    1.219
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από matawan

  1. Καλησπερα σας αγαπητοί, θα ήθελα τα φώτα σας, έχω ένα fulltone fat boost και ένα analogman orange juicer που χρήζουν επισκευής. 
     

    Θα εκτιμούσα contacts και feedback για τεχνικούς (πρωτίστως στη Θεσσαλονίκη ) που ασχολούνται με το αντικείμενο.

     

    Ευχαριστω εκ των προτέρων 

  2. Uncle Larry for the win, ξεκαθαρα. Δευτερος ερχεται για εμενα ο RJ, τοσο για τον ηχο του οσο και για το πολυ ενδιαφερον παιξιμο του, το οποιο οπως ειπε και ο Paul Davids ( που βρισκω απολυτως αντιπαθητικο, συμφωνω 100% με τον @dimsonic) μου κινησε το ενδιαφερον να το μελετησω. 

  3. Να επισημανθεί εδώ ότι οι Yamaha αυτές είναι ξεκάθαρα 335 killers. Οποίος δεν διακατέχεται από headstock fever και ψάχνεται οφείλει αν βρει να αποκτήσει μια.

    επισης, καλοπαιχτη σύντροφε!

    • Like 2
    • Συμφωνώ 3
  4. Ο δίσκος του Ωδές με την Ειρήνη Παπά είναι ένας από τους δυο δίσκους με τους οποίους είχα πάθει εμμονή όταν ήμουν νήπιο, έτυχε να υπάρχει στη δισκοθήκη των δικών μου.

    Πάντοτε είχα ιδιαίτερη αγάπη για τη μουσική του και υπάρχουν κομμάτια του όπως το παρακάτω που μπορεί να τα ακούω στο repeat για μέρες !

     

     

  5. Παιδιά ευχαριστούμε, υλικό υπάρχει όπως είπε το αφεντικο αλλά είναι πολύ ελαστικός και κιμπάρης εργοδότης και δεν πίνει το αίμα του προλεταριάτου, γι αυτό και αραιά και που ανεβαίνει κάτι. Γνωστές λαϊκές και μη επιτυχίες (και αποτυχίες) σύντομα κοντά σας! 

    • Χαχα 2
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου