Προς το περιεχόμενο

matawan

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    1.219
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Video Comments από matawan

  1. Slightly off topic σε σχέση με τον Peter Jackson για τον οποίο τρέφω ιδιαίτερη συμπάθεια . Το πρώτο του ντοκιμαντέρ ήταν αυτό και οποίος έχει μια αγάπη για τις ταινίες ιστορικής τεκμηρίωσης θεωρώ πως θα το εκτιμήσει . 
     

     

  2. Σας ευχαριστώ για τα ευγενικά σας σχολια, η κιθάρα έχει ακριβώς τον χαρακτήρα που χρειάζεται γι αυτά που προσπαθώ να παίξω. Δε νομίζω ας πούμε ότι θα ήταν το ίδιο με μια διαφορετικού προσανατολισμού κιθάρα πχ μια PRS, μια Rickenabcker η κάποια μεταλοκιθαρα. Αν και θα είχε ενδιαφέρον μια δοκιμή. 

  3. Την είχα αγοράσει όταν είχε πρωτοβγεί, έπρεπε να φύγει κάποια στιγμή για χρηματοδοτηθεί αποτυχημένη δαπανηρή αγορά vintage οργάνου και από τότε δεν την ξέχασα, αν δεν κάνω λάθος κάποια στιγμή ήρθα σε επικοινωνία με τον αγοραστή για να την πάρω πίσω. Τελικά ήρθε τώρα το πλήρωμα του χρόνου και ήρθε πάλι μια στα χέρια μου. Σεταρισμενη επίσης δια χειρός SF, αυτή παίζει μόνη της.

  4. ο τυπος που παιρνει συνεντευξη απο τον Keith που ειναι προφανες οτι ειναι τεραστιο fan boy ειναι ο Matt Sweeney, επισης εξαιρετος κιθαριστας. Ειναι αποσπασμα μιας μεγαλυτερης συνεντευξης εξοχως απολαυστικης.

    Για καποιο λογο το Part 1 εχει κατεβει, αλλα νομιζω αξιζει να δειτε ολοκληρο το βιντεο, επισης και τα υπολοιπα της σειρας Guitar Moves.

     

     

    • Like 1
  5. @fusiongtr o Sharrock είναι ξεκάθαρα μέσα στους 5 αγαπημένους μου κιθαρίστες όλων των εποχών και ιδιωμάτων. Επίσης, ο δίσκος που έβγαλε στη δεκαετία του 90,το Ask the ages, είναι ανυπέρβλητο αριστούργημα. Για μένα είναι αυτό που λέμε force of nature, αντιλαμβάνομαι ότι ενδεχομένως να μην είναι για όλα τα αυτιά και χαίρομαι που τουλάχιστον ένας συμφορουμιτης έκανε αναφορά σε αυτόν ! 

     

    Υγ. Ο δίσκος Black Woman που είχε βγάλει με την τότε γυναίκα του, Linda Sharrrock, στα τέλη της δεκαετίας του 60,έχει επίσης εξαιρετικό ενδιαφέρον, τόσο ως μουσικό κατασκεύασμα όσο και ως documentation μιας ιδιαίτερα περιπετειώδους περιόδου στη μουσική δημιουργία.

    • Like 1
  6. 35 minutes ago, Superfunk said:

     

    Αφεντικό αΦτες έχουν wound η plain G?

     

    Plain είναι και είναι 10ρες. 

    35 minutes ago, Superfunk said:

     

    ΤετΓιοσ ινε αλλά τον αγαπώ γιατί είναι καλό παιδί, κατά βάθος, & παίζει και ωραία κιθάρα.

    Αγάπα τσι φίλοι σου με τα ΕΛΑΤΤΏΜΑΤΑ τους μΕ έλεγε ο πατέρας μου 🙂

     

    Καταβαθος κι εσύ κουμουνιστής είσαι. Άσε τα σάπια.

    • Χαχα 2
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου