Προς το περιεχόμενο

keyman

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    18
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή keyman

0

Φήμη

  1. Παιδιά έχω αγοράσει το sonar home studio 6 xl και έχω δυο ερωτήσεις Πρώτον, υπάρχει κάποιο βιβλίο που να εξηγεί κάπως ποιο αναλυτικά τις δυνατότητες του προγράμματος γιατί το manual αναφέρεται στα πολύ βασικά(όχι πως τα ξέρω και αυτά σούπερ δηλαδή! ;D) Δεύτερον, μπορεί να ακουστεί και βλακεία η ερώτηση απλά συμβαίνει το εξής: Όταν ηχογραφώ φωνή, προφανώς συνδέω το καλώδιο με μία από τις δύο εισόδους που έχει η κάρτα ήχου μου edirol fa 66 Το σήμα λοιπόν είναι μονοφωνικό. Γίνεται με κάποιον τρόπο να το μετατρέψω σε στερεο.Η τουλάχιστον να το μεταφέρω και στο άλλο μόνιτορ για να έχω δύο μονοφωνικά σήματα (ένα από αριστερά και ένα από δεξιά) Προφανώς φαντάζομαι ότι αυτό γίνεται και για όλα τα υπόλοιπα μονοφωνικά audio σήματα.
  2. Our darkness συμφωνώ! Kilon hats off!! ;)
  3. Φιλαράκι για μένα τα Τapco s8 είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία τους.Τα αγόρασα πριν από 1 μήνα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Επαναλαμβάνω ότι για την κατηγορία τους {(200 ευρώ-400 ευρώ), τα βρίσκεις στην ελλάδα με 380 ευρώ} έχουν εξαιρετικό ήχο.Για ιδιωτική χρήση σε home studio είναι ότι καλύτερο ειδικά αν δεν έχεις προηγούμενη εμπειρία από άλλα high end συστήματα.Τα συστήνω ανεπιφύλακτα(έχοντας ακούσει και τα m-audio).Πάντως για μένα αν το σηκώνει ο χώρος σου πάρε τα 8αρια.
  4. Παιδιά μια ιδέα γιατί και εγώ συνεργαστεί με thomann και musicstore. Υπάρχουν αυτή τη στιγμή σοβαρά μαγαζιά στην ελλάδα που κάνουν ίδιες τιμές με thomann για οποιοδήποτε μουσικό εξοπλισμό. Άντε 5-10 ευρώ πάνω.Ο thomann πλέον είναι μέτρο σύγκρισης για αρκετά πράγματα αλλά μην υποτιμούμε και τους δικούς μας.Εγώ πάντως δεν έχω ξαναψωνίσει από εξωτερικό..και βρίσκω πολύ καλές τιμές..τιμές thomann ή και χαμηλότερα σε κάποια προιόντα.(κάποια έρχονται φθηνότερα στην ελλάδα) μην κολλάτε με το εξωτερικό..
  5. Παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας γιατί έχω πελαγώσει.... Σήμερα πήρα στα χέρια μου την edirol fa66, έκανα κανονικά το installation σε λαπτοπ με windows xp και τσιπάκι ΤΙ.Η κάρτα ως γνωστόν είναι firewire. Με το που τελείωνει το installation και ενώ όλα έχουν γίνει οκ ανοίγω τα ηχεία να ακούσω εαν λειτουργεί η κάρτα και το μόνο που ακούω είναι ένας μόνιμος εκνευριστικός θόρυβος ο οποίος μοιάζει να είναι υψίσυχνος και διακοπτόμενος...(κάτι σαν μπζζζ...μπζζζ....μπζζζ...κλπ). Με το που βγάζω την κάρτα από το firewire ο θόρυβος σταματά.Επίσης συνέδεσα και μια ηλεκτρακουστική κιθάρα στο line in και παίζει κανονικά χωρίς θόρυβο(ενώ η κάρτα δεν είναι συνδεδεμένη με το pc ).Με το που ξαναβάζω το firewire στον H/y o θόρυβος ξαναρχίζει..Έχετε καμμιά ιδέα που μπορεί να οφείλεται αυτό?θα ήθελα πολύ την απάντηση σας γιατί δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω.... ??? ??? ???
  6. Παιδιά πάω για νέο πλήκτρο κοντά στο 1000 αρικο όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα post.Είμαι μεταξύ των kurzweil sp2x και kawai mp5. Τα πλήκτρα οπωσδήποτε βαρυκεντρισμένα και με ενδιαφέρουν ήχοι πιάνων, electric pianos κλπ για μουσική τζαζ, blues.Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για τα παραπάνω ή αν έχετε να προτείνεται και κάτι άλλο.μιλάμε μεταξύ 1000-1200 ευρω.
  7. +1000 για kurzweil! 8) Το pc1x και το pc2x είναι controllers πολύ υψηλού επιπέδου και αξίζουν πολύ. Προσωπική γνώμη και αν βέβαια σε ενδιαφέρουν κυρίως ήχοι piano,rhodes, pads, organs, strings κλπ εγώ θα προτείνω το sp2x(καινούργιο μοντέλο) της kurzweil το οποίο είναι stage piano, βαρυκεντρισμένο κλαβιέ και με φοβερούς ήχους κυρίως αυτούς που προανέφερα.(δεν έχει πολλούς ήχους βέβαια σαν τη σειρά pcx). Εγώ πάντως περιμένω να συμπληρώσω τα χρήματα(γύρω στο 1000 αρικο) και τηα το χτύπησω το επόμενο πρωί! 8) Y.Γ. και το kawai που λέει ο alchemist είναι εκπληκτικό όργανο(ακριβούτσικο όμως!)
  8. Θα συμφωνήσω με τον Alchemist..και επειδή ζητάς ηλεκτρικό πιάνο πρέπει να υπάρχει στοιχειώδης ποιότητα και στο κλαβιέ και στον ήχο και στη συνολική κατασκευή.Προσωπική μου γνώμη είναι να μη δώσεις χρήματα για κάτι μέτριο προς μούφα και να συγκεντρώσεις και άλλα χρήματα για να χτυπήσεις κάτι πολύ καλύτερο... Καλό ηλεκτρικό πιάνο με 500 ευρώ δεν θα βρεις..Αυτό είναι βέβαιο..
  9. Επανέρχομαι!!!Βρήκα λοιπόν κάποιους ήχους για το tr rack αλλά τώρα το θέμα είναι πως τους περνάω.Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα που μπορώ να χρησιμοποιήσω ?Και τα αρχεία πως τα περνάω?μέσω midi? Παιδιά λίγο βοήθεια γιατί είμαι αρχάριος σε αυτά!
  10. Ναι αυτό έχω..το rack tr. Θα ψάξω στο google Και άμα έχω καμμιά απορία θα επανέλθω!! Ευχαριστώ για την απάντηση!
  11. Παιδιά μπορεί να ρωτάω και βλακείες απλά επειδή πρόσφατα απέκτησα το korg tr rack θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχουν άλλοι ήχοι της korg που να μπορώ να τους περάσω στο rack η και κάποιος τρόπος να κάνω τους ήδη υπάρχοντες ήχους edit στο pc..? αν ρωτάω βλακείες ψυχραιμία παιδια !! ;D
  12. Ευχαριστώ boukaw7 για την απαντηση. Πάντως για όποιον ενδιαφερόμενο επειδή το έψαξα το θέμα τα edirol pcr 800 αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν ελλάδα και θα έρθουν αρχές φλεβάρη κάποια κομμάτια(μου το είπαν από τη roland).Υπάρχει βέβαια πάντα και η λύση thomann... ;)
  13. Παιδιά,ξέρω ότι ίσως έχετε κουραστεί με τις συχνές ερωτήσεις για τα midi controllers, αλλά είναι πράγματι ένα αμφιλεγόμενο θέμα η επιλογή τους... Επειδή έχω κυριολεκτικά χαθεί,θα ήθελα να με βοηθήσετε... Ψάχνω για Midi controller με semi weighted πλήκτρα και aftertouch ,με controllers kai knobs που να μην έχει κανένα πρόβλημα συμβατότητας με Cubase και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε live συνδεομενο με κάποιο άλλο κλαβιέ.Είμαι μεταξύ του edirol pcr 800 για το οποίο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και του m-audio axiom 61.Και τα δύο είναι πολύ κοντά στην τιμή αλλά θα ήθελα και την δική σας γνώμη στην τελική μου απόφαση. Please help!!! ??? ??? ???
  14. Καλή χρόνια παιδιά με υγεία πάνω από όλα!!!
  15. Παιδιά έχει πέσει πολύ συζήτηση για τα midi τώρα τελευταία Επειδη με έχουν ψήσει τα edirol και είμαι έτοιμος να αγοράσω,μπορείτε να μου πείτε την άποψη σας για αυτά τα controllers..γιατί γενικά βλέπω ότι δεν αναφέρονται πολύ στο forum. ???
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου