Προς το περιεχόμενο

music post

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    38
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή music post

0

Φήμη

  1. GoJam Group Μέ υλικά ντόπια, εισαγόμενα, αυθεντικά ή δανεικά, τέσσερις μουσικοί φτιάχνουν το soundtrack του κάθε μέρα. Μέσα απο τις πρόβες, τα live, την αγάπη για τη μουσική, το παρεάκι μεγάλωσε, έγινε GoJam Group. Η ηχογράφηση του πρώτου δίσκου, φυσικό επακόλουθο της έως τώρα πορείας, πραγματοποιήθηκε ζωντανά στο Studio «Sierra» με ηχολήπτη τον Γιώργο Καρυώτη την άνοιξη του 2008 και περιέχει δέκα πρωτότυπες συνθέσεις. Η παραγωγή και ενορχήστρωση είναι συλλογική δουλειά των μελών του Group: Γιώργος Τσιατσούλης - ακκορντεόν Λευτέρης Χαβουτσάς - κιθάρα Πέτρος Βαρθακούρης - μπάσο Γιάννης Αγγελόπουλος - τύμπανα. Tο εικαστικό μέρος του CD στηρίζεται στην ζωγραφική και τα χειρόγραφα του Λευτέρη Χαβουτσά. Σημαντική και πολύτιμη συμβολή απο τους: Αλέξανδρο Αρκαδόπουλο (κλαρίνο), Σωκράτη Σινόπουλο (κεμεντζέ), Νίκο Τσιατσούλη & Άγγελο Πολυχρόνου (κρουστά), Μάρθα Μαυροειδή (φωνητικά), Λάμπρο Μπούρα & Δημήτρη Μητρούση (γραφιστική επιμέλεια). Το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς αυτούς. Καλή ακρόαση...!!! Διανομή: ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας : Δήμητρα Αποστόλου [email protected] www.myspace.com/mousikotaxidromio www.musicpost.gr
  2. ΘΑΝΟΣ ΕΓΓΛΕΖΗΣ ΔΡΟΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ Η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Θάνου Εγγλέζη με τίτλο «Δρόμοι χωρίς τέλος». Η μουσική του είναι ένα πλέγμα ροκ , μπαλάντας και έντονων ορχηστρικών τάσεων. 12 τραγούδια με ιδιαίτερη έμφαση στον στίχο, στον ρυθμό και στο συναίσθημα. Από τα ροκ΄ν΄ρολ ΄΄Ξύπνα ξύπνα΄΄ και ΄΄Ντολαφασολ απο ρε΄΄ , ως τα γεμάτα συναίσθημα ΄΄Αγγελε του΄΄ και ΄΄Οσο σε θυμάμαι τόσο σε ξεχνώ΄΄ , η μουσική του Θάνου Εγγλέζη μας παρασύρει σε ένα πρωτόγνωρο ταξίδι που αξίζει να κάνουμε. Την ενορχήστρωση επιμελήθηκαν οι Αλέξανδρος Μούζας ( Μέγαρο, ΑΚΜΗ ) και Γιάννης Γεωργίου ( ΑΚΜΗ ). Παραγωγή Sony DADC. Διανομή «Μουσικό Ταχυδρομείο»
  3. Τάκης Μπάρμπας ROM Antique Μετά από 27 χρόνια ώριμης αναζήτησης και περιπλάνησης σε Μεσόγειο και Ανατολή οΤάκης Μπάρμπας, μας ανοίγει το πρώτο δικό του παράθυρο στη μουσική με το cd ROM Antique χαρίζοντας μας εικόνες και εμπειρίες από τα ταξίδια του. Με το ROM Antique και με βάση την Ελλάδα ο Τάκης Μπάρμπας γεφυρώνει ρυθμικά την Μεσόγειο με την Αραβία, τις Ινδίες και την Τουρκία μέσω των παραδοσιακών κρουστών οργάνων που παίζονται στην εκάστοτε χώρα. Η μεγάλη έκπληξη είναι πως μέσα απ την μαγεία των κρουστών ανασταίνονται και μελωδίες από το ηπειρώτικο κλαρίνο, το ινδικό φλάουτο και το αραβικό και τουρκικό νέι, τα οποία εκτελούνται εξίσου με ήθος και δεξιοτεχνία όπως τα κρουστά από τον ίδιο τον δημιουργό. Με τη μουσική του,o γνωστός κι αγαπητός δάσκαλος των κρουστών οργάνων Τάκης Μπάρμπας, ταξιδεύει τον ακροατή διεγείροντας την φαντασία και ηρεμώντας το πνεύμα του. Διανομή «Μουσικό Ταχυδρομείο»
  4. ΧΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ «ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ» «Αν ραγίσει το γυαλί..», έτσι επιθετικά απαντάει ο Χάρης Νικολάου στο πρώτο promo single σ’ ένα τραγούδι που θα ακουστεί πολύ αυτό το καλοκαίρι. Το mini album το οποίο περιλαμβάνει 6 τραγούδια που έχουν γράψει ο Αποστόλης Φωτάκης, ο Απόλλωνας και ο ίδιος ο ερμηνευτής έχει τίτλο «Κλείσε τη πόρτα». Ο Χάρης Νικολάου είναι ένας πρωτοεμφανιζόμενος τραγουδιστής με ιδιαίτερη φωνή και μουσική παιδεία που έρχεται με ιδιαίτερες αξιώσεις στην ελληνική δισκογραφία. Έχει ασχοληθεί με τη μουσική μαθαίνοντας διάφορα όργανα αλλά τελικά αυτό που τον κέρδισε ήταν το τραγούδι. Αυτό το καλοκαίρι θα βρει το Χάρη Νικολάου σε ένα promo tour σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο. Παραγωγή Oxygen music www.myspace.com /oxygenmusicgreece , www.oxygenmusic.gr Διανομή «Μουσικό Ταχυδρομείο»
  5. Αναχάπαρα SINIORITA Single Οι Αναχάπαρα μας κερνάνε το πιο hot single του φετινού καλοκαιριού. Mετά την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά ¨Κράτα Κάτι από το Σκοτάδι¨, ο Πάρης και ο Γιάννης Πιχαρίδης επιταχύνουν τον ρυθμό, κάνουν άμεσους του στίχους, ανεβάζουν την ένταση και δίνουν τον δικό τους ορισμό για το τι είναι Rock. Μέσα από δύο καινούργια τραγούδια, μια επανεκτέλεση από το πρώτο τους album και το SINIORITA σε άλλες δύο εκτελέσεις έκπληξη, υπόσχονται να κάνουν το φετινό καλοκαίρι πιο ρυθμικό και πιο ζωντανό από ποτέ. Αναχάπαρα SINIORITA Single, ανακαλύψτε το. www.anaxapara.com παραγωγή: 3Pi® | κυκλοφορία : 3Pi® | διανομή : Μουσικό Ταχυδρομείο
  6. Alles klar – Big Time Ο προπομπός του δεύτερου album του Alles klar «Another Technology» είναι το cd single «Big Time». Το single περιέχει 3 τραγούδια, το «Big Time» με tempo από το φάσμα της house ,πλούσιες electro progressive μελωδικές γραμμές και αγγλικό στίχο προμηνύοντας τον εύηχο δυναμισμό του επερχόμενου album. Το «Am I Fallin’ ? » από το πρώτο album «Eins» επανέρχεται σε dance remix από τον Alles klar . Στα φωνητικά ερμηνεύουν σε αγγλικό στίχο ο Alles klar και ο Lake (Λάκης Χαλκιόπουλος) του γνωστού Ελληνικού dance group των 90’s Jellygroove. Το «Biscuit – Μωρό μου» με έντονο το ερωτικό στοιχείο στον Ελληνικό στίχο και το ύφος της electro/dance στην μουσική, θυμίζουν έναν δυνατό εφηβικό ερώτα που όλες οι ηλικίες αναζητούν.
  7. ΤΖΕΝΗ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΑ «Κατά κόκκινα», ονομάζεται η πρώτη δισκογραφική απόπειρα της Τζένης Χατζοπούλου. Πρόκειται για έναν πολυσυλλεκτικό δίσκο, που περιέχει ρόκ μπαλάντες με ήχο ηλεκτρικό καθώς επίσης και ήπιες στιγμές ακουστικής δημιουργίας. Οι μουσικοί ρυθμοί ποικίλουν και η ενορχήστρωση πολλές φορές εντυπωσιάζει. Τη μουσική έγραψαν οι: Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Χρήστος Θηβαίος, Γιάννης Ζουγανέλης, Δημήτρης Βαρελόπουλος, Ελεάννα Ζεγκίνογλου, Σταμάτης Μεσημέρης και η ίδια η Τζένη Χατζοπούλου. Τους στίχους υπογράφουν οι: Σταμάτης Μεσημέρης, Οδυσσέας Ιωάννου, Μαρία Κλινάκη, Αγνή Χιώτη. Η παραγωγή είναι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και η ενορχήστρωση του Ανδρέα Αποστόλου.
  8. «Νύχτες Υγρές» Το «Μουσικό Ταχυδρομείο» και οι μουσικές εκδόσεις «Σείστρον» παρουσιάζουν το CD «ΝΥΧΤΕΣ ΥΓΡΕΣ», που αποτελεί την πρώτη δουλειά του project ΙΡΙΔΙΣΜΟΙ. Τα 9 τραγούδια που περιλαμβάνονται ερμηνεύει με την μεστή και αισθαντική φωνή του ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΕΠΗΣ ξεδιπλώνοντας το εύρος των φωνητικών του ικανοτήτων. Η ΜΑΡΙΖΑ ΚΩΧ ερμηνεύει το τραγούδι «Ανάμεσα στους Ίσκιους» μαζί με τον Μιχάλη δίνοντας την δική της ξεχωριστή πινελιά. Ο συνθέτης και κιθαρίστας Κώστας Μουστάκας υπογράφει τις 10 ατμοσφαιρικές και μελωδικά πλούσιες συνθέσεις που αποτελούν τις «Νύχτες Υγρές», σε ενορχήστρωση του ίδιου του συνθέτη, με έντονο το άρωμα από την μακροχρόνια ενασχόληση του με την τέχνη της κιθάρας. Οι στίχοι ανήκουν στον πρωτοεμφανιζόμενο στη δισκογραφία Μάρκο Χαρίτο και αφορούν στην νοσταλγία τον έρωτα και τον προβληματισμό σχετικά με την πορεία του σύγχρονου ανθρώπου. Στα φωνητικά τον Μιχάλη συνοδεύει η Λήδα Πισπίρη, εκτός από το τραγούδι «Γεύση Υγρή» που τον συνοδεύει η Αντιγόνη Ζωγράφου, στο ίδιο κομμάτι φλάουτο παίζει η Χρυσάνθη Αυλωνίτου και τσέλο η Σωτηρία Αναστασίου. Πιάνο στον δίσκο παίζει δεξιοτεχνικά ο Δημήτρης Δαμάσκος.
  9. ΚΟΥΡΕΑΣ– ! KOLO TAMAM. 1 ΓΙΑ ΑΡΧΗ 2 ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ,3 ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΚΟΙΝΙ,4 ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ -GUNS, 5 ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΣ.6 ΒΙΑΣΤΗΣ,7 ΠΡΩΤΟΣ ΦΟΒΟΣ ,8 ΣΤΟ ΚΕΡΙ Η ΦΛΟΓΑ ΛΙΩΝΕΙ, 9 ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ , 10 ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ. 11 ΕΞΟΧΙΚΟ,12 ΜΥΡΜΗΓΚΟΣΚΛΗΘΡΑ , 13 ΠΥΡΕΤΟΣ, 14 ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ (REMIX). 15 ΔΕΚΑΟΧΤΑΡΙ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΝΕΟ CD ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΩΡΙΜΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕΙ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΤΖΕΝΗ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ! ΟΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΕΛΑΓΧΟΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟ ΔΕΚΑΟΧΤΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΟΡΕΨΕΙΣ , Ο ΚΟΥΡΕΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΙ Β.ΓΕΡΜΑΝΟ ΈΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΥΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΡΟΚ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ,ΣΥΓΧΡΟΝΟ, ΔΥΣΠΕΠΤΟ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ,ΕΞΥΠΝΟ, ! Ο ΠΡΩΤΟΣ ΦΟΒΟΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ, ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΛΑΓΧΩΛΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ , Ο ΔΙΣΚΟΣ ΙΣΟΡΟΠΕΙ ΣΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΣΚΟΙΝΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΑΤΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΕΚΑΟΚΤΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΙΤ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ! ΤΟ ΚΟΛΟ ΤΑΜΑΜ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ NA ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙA ΤΟΝ ΚΟΥΡΕΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ! Παραγωγή Headroom studios Διανομή «Μουσικό Ταχυδρομείο»
  10. ΧΑΡΗΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΣΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙΣ!! ΚΡΑΥΓΗ ΣΕΙΡΗΝΑΣ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ , ΜΟΝΙΜΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ,ΠΕΣ ΜΟΥ , ΦΤΗΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ,ΕΙΚΟΝΕΣ, ΓΚΡΙΖΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ, ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ, ΑΝΑΖΗΤΩ, ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ , ΣΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙΣ, ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ! Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΥ-ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΠ ΡΟΚ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ,ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ, ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΡΟΙΑ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ (ΕΔΩ Ο GIANNI K ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ), ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ! ΤΟ” ΚΡΑΥΓΗ ΣΕΙΡΗΝΑΣ “,ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ CD ΠΡΟΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΑΚΡΟΑΤΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ! ΤΟ “ ΓΙΑ ΜΕΝΑ “ ΑΚΡΟΒΑΤΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΑΣ ΜΠΑΛΑΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΡΟΚΙΑΣ ! ΤΟ “ΜΟΝΙΜΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ” ΣΕ ΤΑΡΑΚΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑ “ΦΤΗΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ” ,ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΕ ΤΟΥ ΑΣΣΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ “ΑΝΑΖΗΤΩ” ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΤΙΤΛΟ “ ΣΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙΣ” ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΓΕΜΑΤΟ CD ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΟΙΟΤΙΚΟ ΡΕΜΙΞ ΤΟΥ “ΑΝΑΖΗΤΩ” ! ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΦΗΣΑ ΤΟ “ΠΕΣ ΜΟΥ” ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΚΡΟΑΣΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΜΠΑΛΑΝΤΕΣ !
  11. Οι Βωξ Τραγουδούν Γιάννη Μαρκόπουλο” Νέες εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών του μεγάλου μας συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου αποτελούν τη νέα δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος ΒΩΞ με ηχηρές συμμετοχές όπως αυτή του Λάκη Λαζόπουλου και του Μάνου Ξυδούς. Οι Βωξ επέλεξαν τραγούδια που σφράγισαν εποχή από τα γεγονότα του Πολυτεχνείου μέχρι σήμερα, τραγούδια που θέλησαν να εκφράσουν κάθε νέα γενιά που αντιστέκεται στη βία, στην αδικία και σε κάθε κοινωνικοπολιτικό σύστημα που αυθαίρετα απορρίπτει το ρομαντικό αυθορμητισμό και την ονειροπόλα αθωότητά της. Οι Οχτροί, το Ώρα Μηδέν, το Παπαντόπ-ντοπ-ντοπ, το Όχι Δεν Πρέπει, ο Ηλεκτρικός Θησέας –την ερμηνεία του οποίου πρωτοεμπιστεύθηκε ο συνθέτης στο διαλεκτό του τραγουδιστή Παύλο Σιδηρόπουλο – είναι μερικά από αυτά, καθώς και το νέο τραγούδι του δίσκου Οι Νικημένοι, σε πρώτη εκτέλεση, που ο Μαρκόπουλος συνέθεσε το 2005 σε στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου. Ο συνθέτης αγκαλιάζοντας τους Βωξ κλείνει το μάτι στη νέα γενιά.
  12. Οι ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο "Upstage" Οι Ταξιδευτές κλείνουν μια σειρά επιτυχημένων συναυλιών με μία και μόνο ακόμα εμφάνιση στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο “Upstage”αυτή τη Παρασκευή 6 Ιουνίου. Οι «Ταξιδευτές» (Γιάννης Προμπονάς, Γιώργος Τομπαζιάδης και Περικλής Πάλμος) θα ερμηνεύσουν κομμάτια από την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά (Όνειρα μπλε, τι κι αν ξέρω, Ταξιδευτές), όπως επίσης κι αγαπημένα τραγούδια από την ελληνική και ξένη σκηνή. Ώρα έναρξης 23:00 Είσοδος: 10 ευρώ με ποτό Γυάλινο upstage Λ. Συγγρού 143, Αθήνα Τηλ. : 210 9316101-104 Διανομή «Μουσικό ταχυδρομείο» www.musicpost.gr Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Δήμητρα Αποστόλου [email protected] www.myspace.com/mousikotaxidromio
  13. MONIKA AVATAR Η Ελληνίδα συνθέτης σε ηλικία μόλις 21 ετών, εμφανίστηκε για να διαμορφώσει μόνη της την κατηγορία Singer / Songwriter στην χώρα μας την τελευταία δεκαετία. Με αγγλικό στίχο που παραπέμπει σε Leonard Cohen και Antony & the Johnsons και μουσικές επιρροές από Χατζιδάκι και Morricone, μέχρι Beatles και PJ Harvey, η Μόνικα αποτελεί τον τελευταίο χρόνο το πιο δημοφιλές πηγαδάκι στην μουσική κοινότητα καλύπτοντας από τη νέα γενιά του Myspace μέχρι τους πιο απαιτητικούς ακροατές. Στην πιο γόνιμη εποχή που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα για νέα συγκροτήματα και καλλιτέχνες, η Μόνικα κυκλοφορεί το ντεμπούτο album της «Avatar» στην Archangel Music στις 19 Μαΐου, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει τις ζωντανές εμφανίσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με πρώτο σταθμό την κεντρική σκηνή του Synch Festival στο Μουσείο Μπενάκη στις 15 Ιουνίου. Διανομή : Μουσικό Ταχυδρομείο
  14. ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ Σύγχρονο ρεμπέτικο βασισμένο από πολλές μουσικές επιρροές και στους αρχαιοελληνικούς μουσικούς δρόμους, ο Άγγελος Αρβανίτης μας παρουσιάζει τη πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Δώδεκα μήνες». Βασικά όργανα για την εκτέλεση του ρεμπέτικου τραγουδιού όπως μπουζούκι, τζουρά, μπαγλαμά και κιθάρα δένουν με ένα περίεργο αλλά και Οι μουσικοί: Μπουζούκι, τζουρά, μπαγλαμά: Κ. Βαμβούκος Κιθάρες, ούτι: Α. Αρβανίτης Πλήκτρα, Synth bass, strings, κανονάκι: Η. Βαγιανός Κρουστά, drums: Χ. Τσίποτας Παραγωγή - Master: Βασίλης Ευφραιμίδης Ηχογράφηση: Railway studio (www.railwaystudios.com) Design, φωτογραφίες: Νικήτας Αλμπάνης Επιμέλεια έκδοσης: Αεράκης Ανδρέας Τραγούδι: Άγγελος Αρβανίτης, Μ. Ναλμπάντη Έτος έκδοσης: Σείστρον 2008 Διανομή «Μουσικό Ταχυδρομείο» Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας : Δήμητρα Αποστόλου [email protected] www.myspace.com/mousikotaxidromio
  15. ΘΑΝΟΣ ΕΓΓΛΕΖΗΣ ΔΡΟΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ Η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Θάνου Εγγλέζη με τίτλο «Δρόμοι χωρίς τέλος». Η μουσική του είναι ένα πλέγμα ροκ , μπαλάντας και έντονων ορχηστρικών τάσεων. 12 τραγούδια με ιδιαίτερη έμφαση στον στίχο, στον ρυθμό και στο συναίσθημα. Από τα ροκ΄ν΄ρολ ΄΄Ξύπνα ξύπνα΄΄ και ΄΄Ντολαφασολ απο ρε΄΄ , ως τα γεμάτα συναίσθημα ΄΄Αγγελε του΄΄ και ΄΄Οσο σε θυμάμαι τόσο σε ξεχνώ΄΄ , η μουσική του Θάνου Εγγλέζη μας παρασύρει σε ένα πρωτόγνωρο ταξίδι που αξίζει να κάνουμε. Την ενορχήστρωση επιμελήθηκαν οι Αλέξανδρος Μούζας ( Μέγαρο, ΑΚΜΗ ) και Γιάννης Γεωργίου ( ΑΚΜΗ ). Παραγωγή Sony DADC. Διανομή «Μουσικό Ταχυδρομείο» Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας : Δήμητρα Αποστόλου www.musicpost.gr [email protected] www.myspace.com/mousikotaxidromiο[/center
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου