Προς το περιεχόμενο

efthimissef

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    42
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από efthimissef

  1. Μηπως ομως κανει πολλες στροφες??? 4-5 που λεει αυτος μου φαινονται παρα πολλες! Μεχρι να αρχισουν να καθονται καλα και να μη ξεκουρδιζονται θα πρεπει να τις αλλαξεις παλι!
  2. Δεν βρηκα κατι παρομοιο που να με καλυπτει, οποτε ειπα να ανοιξω νεο θεμα! Αν και εχω κατεβασει εναν οδηγο βαψιματος κιθαρας εχω καποιες αποριες σχετικα με τα υλικα. Πρωτα απ ολα πρεπει να το περασω με sanding sealer οπως λεει...το οποιο ομως δε ξερω τι υλικο ειναι ακριβώς? Ειναι η αντιστοιχη βελατουρα μηπώς η ειναι κατι αλλο, κι αν ναι, τι ειναι αυτο? Επίσης στη συνέχεια χρησιμποπει και τα υλίκα Rubbing Compound και Finishing Compound...ούτε κι αυτά ξέρω τι ειναι! Απ΄οτι καταλαβαινω πρεπει να ειναι καποια γυαλιστικα τα οποια μπαινουν μετα το βερνικι...αλλα το θεμα ειναι πως το ζηταμε στο χρωματοπωλειο! Thanks προκαταβολικα...και οποιαδηποτε παρατηρηση και συμβουλη ευπροσδεκτη!
  3. Παιδια ευχαριστω πολυ, ευκολο φαινεται, λογω του οτι σκαμπαζω λιγο απο ηλεκτρολογικα! Οποτε ας κανω μια δοκιμη!
  4. Παιδια ευχαριστο πολυ, τα videakia τα εχω ψαξει, αλλα δε με κατατοπισουν πληρως! Απλα ελεγα μηπως υπαρχει καποια σελιδα στο net η καποιο εγγραφο για κατεβασμα! Τεσπα μαλλον θα παρω κολλητηρι και καινουργια ποτενσιομετρα για να τα κανω ολα απο την αρχη..!..ν ασχοληθουμε και με κατι!! Thanks!
  5. Θελω να αλλαξω μαγνητες στην κιθαρα μου, συγκεκριμενα θελω να βαλω αυτους τους μαγνητες http://www.thomann.de/gr/seymour_duncan_sshjb_jazz_rodded_humbucker.htm σ αυτη την κιθαρα.. http://www.thomann.de/gr/epiphone_sg400_ch.htm Τη συνδεσμολογια την εχω βρει απο το site του seymour duncan,απλα δεν εχω βρει και καποιο αντιστοιχο tutorial που να εχει οδηγιες πως να το κανω. Η μηπως απλως κοβω το καλωδιο του παλιου μαγνητη και απλως ενωνω τα δυο απο τα 5 καλωδιακια του καινουργιου πανω σ αυτο???! Thanks.!
  6. Αλλη μια ερωτηση απο μενα : Με ποια υπηρεσια αποστελονται τα πραματα απο το εν λογω καταστημα? Αναφερει οτι τα στελνει με τη ups...στ σπιτι μου τηα ερθει η ups ή οι ταχυμεταφορες των ελτα..??
  7. Σε οτι αφορα τον πωλητη, η αποψη μου, οπως και των περισσοτερων, ειναι οτι μαλλον λεει παπαριες. Απλα εγω εχω μια απορια.Εχω την εξης κιθαρα http://www.thomann.de/gr/epiphone_sg400_ch.htm αγορασμενη απο thomann. Μια μερα κοιτωντας σε ελληνικο μαγαζι τις κιθαρες, ειπα να πιασω στα χερια μου και το ταυρακι που ειχε εκει.Και διαπιστωσα οτι ειναι αρκετα ελαφρυτερο απο το δικο μου.!!! Τι μπορει να συμβαινει.....ξερει κανεις?!
  8. Συμφωνω και γω απολυτα....!! Ναι εχεις δικιο...εννοω αν τον εχει δοκιμασει καποιος γενικα....κι απο οτι ειδα...ειναι αρκετοι!
  9. Υπαρχει κανεις που να τον εχει δοκιμασει live ρε παιδια?
  10. θα μπορουσες να ανοιξεις ομως καινουργιο θεμα για τις κεφαλες αυτες!
  11. Επειδη δεν βρηκα καποιο θεμα για την παρακατω κεφαλη http://www.thomann.de/gr/epiphone_socal50.htm ειπα να ανοιξω ενα, να πει τη γνωμη του, οποιος ξερει κατι...! Υπαρχει βεβαια και μια περιπτωση αγορας του συγκεκριμενου μηχανηματος, οποτε ενας ακομα λογος που ρωρατω!!
  12. κι ομως οι βολτες ειναι οκ!! δλδ δεν εχει τυχει σε κανεναν να ειναι χαλαρο?
  13. Γεια χαρα. Πιστευω ειναι ενα προβλημα που θα εχει απασχολησει αρκετους κιθαριστες και μπασιστες. Το προβλημα ειναι εκει που μπανει το καλωδιο στην κιθαρα.Το jack εχει ενα παξιμαδακι το οποιο δε μενει σταθερο. Δλδ μπορει να το βιδωσω πολυ δυνατα και να κρατησει, αλλα μετα απο λιγο παλι τα ιδια! Επισης πολλες φορες, οταν το σφιγγω αρκετα, φτανει μεχρι ενα σημειο και μετα ξελασκαρει παλι. Υπαρχει καποια λυση γι αυτο το πραμα, ξερει κανεις?
  14. Δε γνωριζονταν....απο αγγελια βρεθηκανε!!
  15. Ωραια απ οτι καταλαβα μπορω να βαλω και μεγαλη καμπινα, αλλα με την ενταση τι γινεται? Αν εχω ας πουμε 2 καμπινες, μια 1*12 και μια 4*12 θα εχουν πολυ μεγαλη διαφορα στην ενταση, η αυτο εξαρταται μονο απο την κεφαλη?
  16. Ρε παιδες να ρωτησω κατι....Αν και εψαξα αρκετα δε βρηκα καποια συγκεκριμενη απαντηση. Εστω οτι εχουμε μια κεφαλη των 5w, λαμπατη, και πιο συγκεκριμενα αυτην http://www.thomann.de/gr/epiphone_valve_junior_head.htm τι γινεται με την καμπινα? Εννοω, οτι μπορεις να τη βαλεις στην οποιαδηποτε καμπινα ακομα και σε μια 4*12 π.χ. Τι γινεται με την ενταση? Παιζουν ρολο μονο τα watt της καμπινας η της κεφαλης? Και μια τελευταια ερωτηξη, με την παραπανω κεφαλη και με μια μεγαλη καμπινα, βγαινει ενα live σε καποιο μαγαζι της Αθηνας, τυπου Rodeo?!
  17. Δεν το ξεχασα ρε παιδια....απλα το θεωρησα απολυτως δεδομενο!Αφου απ οτι βλεπω ολοι μας συγκρινουμε τιμες σε σχεση με αυτες του Θωμα...σε ολα τα προιοντα! Εχεις απολυτο δικιο, τωρα τελευταια σε αρκετα πραγματα που εχω ψαξει εχω βρει αρκετα καλυτερες τιμες και στο Ελλαντα. Π.χ. αυτο http://www.thomann.de/gr/vox_cooltron_bulldog_distortion.htm?sid=26557670bd33a551af7efc23c9793344 το βρηκα στον Καγμακη 175ευρω! ...κι αν βαλεις και μεταφορικα...τοτε συμφερει full!!
  18. Οσο ψαχνει κανεις στο φορουμ ολο αι καποιο καινουριο μαγαζι θα ξετρυπωσει, που μπορει κιολας να εχει πολυ ενδιαφεροντα πραγματα! Προσωπικα οσα μαγαζια εμαθα , τα βρηκα εδω μεσα. Απλα σκεφτηκα οτι θα ηταν χρησιμο να μπορουμε να μαζεψουμε ολα τα μαγαζια που γνωριζει ο καθενας απο μας σε ενα Thread ωστε να μη ψαχνουμε απο δω και απο κει. Επισης καλο θα ηταν βαζουμε μαγαζια που στελνουν και στην Ελλαδα...αλλιως τι να το κανεις?!! http://www.dv247.com http://www.dolphinmusic.co.uk http://www.musicstore.de http://www.andertons.co.uk/ http://en.euroguitar.com http://www.musictrade24.com http://www.haarguitars.nl http://www.music123.com/
  19. http://www.thomann.de/gr/epiphone_valve_junior_head.htm Ξερω οτι εχει συγκριθει αρκετα και με αλλες κεφαλες, αλλα δεν υπαρχει αναλογο θεμα γι αυτον μονο. Και επειδη ψηνομαι να τον παρω...οποιος εχει να πει τη γνωμη του δεκτος! Επισης κατι αλλο, σκεφτομαι να ταιριαξω και την παρακατω καμπινα http://www.thomann.de/gr/epiphone_valve_junior_1x12_cabinet.htm η ενταση ειναι αρκετα μεγαλη? Επειδη δεν ξερω απο λαμπατους ας βοηθησει καποιος, τα 5W για προβα φανταζομαι ειναι αρκετα καλα, αλλα για live (με μεγαλυτερη καμπινα) τα βγαζουν περα?
  20. και γω ψηνομαι να τον αγορασω......πολυ ομως! Εχει ακετα καλα καθαρα απ οτι ακουω και ετσι μπορω να του πεταξω και πεταλακια ωστε να βγαξω εναν αξιοπρεπη ηχο, και μαλιστα για τα λευτα του.....πρεπει να ειναι πολυ καλη επιλογη! Εγω να ρωτησω κατι αλλο τωρα?Νταξει για προβα με γκρουπακι παει ανετα, αλλα για live θα μου φτασουν τα 5w? Ξερω οτι εχει διαφορα η λαμπα απο το τρανζιστορ, αλλα πχ τα 5watt λαμπας με 1χ12 ηχειο, σε ποσα τρανζιστορατα μεταφραζονται? Επισης κατι αλλο, λογω του χαμηλου buget σκεφτομαι να παρω αυτην την καμπινα http://www.thomann.de/gr/harley_benton_g112.htm τι λετε, θα καταφερει να αξιοποιησει της δυνατοτητες της καφαλής ή θα τη θαψει?
  21. παντως κατα την αποψη μου, και με μοναδικο κριτηριο ,κυριως τα βιντεο στο youtube, το vox bulldog ειναι μακραν το καλυτερο.......(ψηνομαι πολυ να το παρω!) Παντως δε μπορω να καταλαβω σε τι δεν καλυπτει τον φιλο μας!
  22. τι εννοεις? ::) Οτιδηποτε ερχεται απο Αμερικη δεν περναει τελωνειο?Το proguitarsohp γιατι δεν εχει σχεση μ αυτο?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου