Προς το περιεχόμενο

tdm

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    37
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
    Μπάσο
  • Gear List
    Hagstrom super swede / Laney L5t-112
  • My Band(s)
    What?
  • Day job
    Teach
  • Τόπος
    Ioannina

Συμμετοχή tdm

0

Φήμη

  1. Άρα να διαλέξω αυτή τη λύση τελικά, παρά την αγορά νέου στερεοφωνικού, το μόνο που με προβληματίζει τώρα είναι η θέση τους, σκόπευα να τα βάλω πάνω στο γραφείο (δηλαδή μπροστά μου αριστερά και δεξιά) με απόσταση ανάμεσά τους περίπου 1 μέτρο.
  2. Έχω λοιπόν επιλέξει κάποια ηχεία, η βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. -ALESIS M1 ACTIV MK2 -ALESIS M1 ACTIV 520 -KRK RP5 ROKIT G2 -MACKIE MR5 Και μια ερώτηση ακόμη. Τελικά τα ηχεία αυτά (που όπως έχω καταλάβει είναι nearfield ηχεία) είναι και για μουσική ή είναι μόνο για μίξη?
  3. Ωραία, 2 ερωτήσεις... 1. Να διαλέξω κάποια alesis (όπως αυτά που ανέφερα πριν) ή κάποια άλλα (σκέφτομαι να μην περάσω τα 300 ευρώ για το ζευγάρι, είναι αρκετά για ένα δωμάτιο 3Χ3?) 2. Με τι καλώδια θα τα συνδέσω στην ux2 (έχω 2 http://www.thomann.de/gr/fender_tonemaster_cable_patch_180cm.htm που κάθονται, για κλασικά καλώδια μιλάμε?)
  4. Μάλλον έπρεπε από την αρχή να ανοίξω νέο θέμα... :) Σκέφτομαι λοιπόν να αγοράσω ηχεία για σύνδεση στον υπολογιστή, αφού το στερεοφωνικό που είχα μέχρι τώρα συνδεμένο χαιρέτησε. Το θέμα είναι αν αξίζει να αγοράσω ηχεία studio (κυρίως ακούω μουσική και backin tracks όταν παίζω κιθάρα, δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με μίξη) ή να επιμείνω στη λύση νέου μικρού στερεο. Σε περίπτωση πάντως των studio (πχ alesis M1 aktive 520 ή Alesis M1 active mk2) θα συνδεθούν σε μία Line6 UX2 (που μέχρι τώρα χρησιμοποιώ αποκλειστικά με ακουστικά). Στη δεύτερη περίπτωση αν θέλετε προτείνετε και άλλα.
  5. Για να μην ανοίξω καινούριο thread, θα συνεχίσω εδώ... Σκέφτομαι να αγοράσω ηχεία για σύνδεση στον υπολογιστή, αφού το στερεοφωνικό που είχα μέχρι τώρα συνδεμένο χαιρέτησε. Το θέμα είναι αν αξίζει να αγοράσω ηχεία studio (κυρίως ακούω μουσική και backin tracks όταν παίζω κιθάρα, δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με μίξη) ή να επιμείνω στη λύση νέου μικρού στερεο. Σε περίπτωση πάντως των monitor (πχ alesis M1 aktive 520 ή Alesis M1 active mk2) θα συνδεθούν σε μία Line6 UX2 (που μέχρι τώρα χρησιμοποιώ αποκλειστικά με ακουστικά).
  6. Μιλάω για την ST. Τελικά, υπάρχει πρόβλημα με το μηχάνημα, :-[ αρνείται να βγάλει ήχο από έτοιμα presets ή από οποιοδήποτε amp, το επιβεβαίωσε κάτοχος tonelab, αύριο φεύγει για επιστροφή.
  7. Εννοείται ότι έχω διαβάσει το Manual, ακολουθώ ακριβώς τη διαδικασία που αναφέρεται σε κάθε τομέα αλλά δεν...
  8. Τα έτοιμα presets δεν θα έπρεπε να βγάλουν ήχο αμέσω με το άνοιγμα της tonelab? (εννοείται ότι έχω συνδέσει σωστά, έχω ανοίξει το output level, το volume, έχω κάνει και restore factory settings μήπως και έκανα καμιά χοντρή,αλλά τίποτα, επιλέγω τα presets και δεν παίζει κανένα, αν απενεργοποιήσω amps και cabinets μπορώ να ακούσω reverb και delay) ???
  9. Τελικά την πήρα και εγώ, εδώ και 3 μέρες δεν έχω καταφέρει να κάνω τίποτα... Τα έτοιμα presets δεν μπορώ με τίποτα να τα ακούσω, manual amp cabinets και ρυθμίσεις ούτε για πλάκα,πότε με πετάει σε tuning, πότε με κάνει mute, δεν περίμενα τέτοια δυσκολία, να μην μιλήσω δε για το πρόγραμμα με το οποίο αλλάζεις τα presets... Τεράστια απογοήτευση...
  10. Δηλαδή αν χρησιμοποιήσω τα καθαρά του ενισχυτή (που από ό,τι έχω ακούσει είναι κορυφαία) και δουλέψω παραμόρφωση και εφέ από πετάλια (ή όλα μαζί από μία πεταλιέρα όπως tonelab) δεν θα με ενοχλήσει η απουσία της?
  11. Συβεχίζω την ερώτηση.. Εννοώ αν υπάρχει τρόπος να αντικαταστήσω την fx loop με κάτι πρόσθετο...
  12. tdm

    Ενα μικρό jam

    Πολύ ωραίος φίλε, πολύ ωραίος! :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου