Προς το περιεχόμενο

Gasprom

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Style
    Blues
    Classic Rock
    Funk
    Jazz
  • Day job
    H/Y
  • Τόπος
    Athens

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Gasprom

0

Φήμη

  1. Παιδιά λίγο άσχετο από τα προηγούμενα, μόλις γύρισα από το music accessories στη Σόλωνος. Είπα να δώσω τα χρηματά μου στην Ελλάδα αντι για τον Stew-Mac. Πλήρωσα λοιπόν 23€ για 2 πλαστικά jack plates, ένα output Jack και 8 μικροσκοπικές βίδες. Ηξερα οτι πληρώνω πολλά αλλά είπα Οκ, ο τυπάκος είναι συμπαθητικός, δε βαριέσαι. Έκανα για πλάκα τη σούμα στο Stewmac και βγήκε 7€! και για switchcraft εξαρτήματα οχι της πλάκας. Δέχομαι να πληρώσω κάτι παραπάνω για την εξυπηρέτηση, τη γνώμη, τη δυνατότητα αλλαγής κλπ. Αλλά από 7€ ως τα 23€ είναι 300% πάνω, δεν έχει πλάκα.
  2. Διαβάζοντας κανείς στο Internet τα Reviews (για κιθάρες μέχρι ψυγεία), θα δει ότι προΙόντα με 50 reviews και μέσο όρο 9,5 θα έχουν τουλάχιστον 2 reviews που θα τους δίνουν βαθμό 4 ή 5. Επίσης υπάρχουν κιθάρες με reviews 9,8 που είναι πολύ χειρότερες από άλλες με reviews στο 8. Που θέλω να καταλήξω? Οι γνώμες είναι σαν τους κώ..ους, όλοι έχουν. Το Internet έχει ενημερωτική δύναμη αλλά μαζί με τα καλά διαδίδονται και αβάσιμες ή εντελώς υποκειμενικές απόψεις. Ο καθένας μας φιλτράρει και αποφασίζει. Αν πάντως δεν πάμε στα μαγαζάκια εδώ να πιάσουμε κιθάρες στα χέρια μας να συζητήσουμε και λίγο φιλολογικά κλπ, δεν έχει πλάκα. Όσο οι τιμές τους είναι κοντά στις τιμές των Internetομάγαζων, εγώ λέω ότι αξίζουν την επιλογή μας. Επειδή ο Κος Κουρμπής στις μέχρι τώρα συναλλαγές μας ήταν άψογος και βλέπω οτι και άλλοι έχουν την ίδια γνώμη, ας κοπεί εδώ αυτό το θέμα γιατί τελικά άνθρωποι μπορεί να επιρεαστούν αρνητικά και τελικά να χάσουν.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου