Προς το περιεχόμενο

Vasilis-Corfu

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Vasilis-Corfu

0

Φήμη

  1. www.myspace.com/amarantine Ατμοσφαιρικό Metal.Με επιροές απο Arcturus, Dimmu Borgir, Emperor, Primordial, Opeth...
  2. Η αλήθεια είναι οτι τα πιατίνια είναι τελείως προσωπικό του καθενός, όμως ο ντράμερ της άλλης μπάντας που μοιραζόμαστε το προβάδικο παίζει με Stagg και αυτό που έχω να πώ είναι οτι έχουν πολλές πρίμες συχνότητες και γενικά είναι πολύ ''bright''.Κάποιος ανέφερε οτι ένα crash ακούστηκε σαν china κάτι το οποίο είναι αλήθεια με κάποια μοντέλα... Ένα περιστατικό που έτυχε μερικές μέρες πρίν μπούμε στο στούντιο για ηχογράφιση ήταν οτι μου έσπασε το ένα crash και την συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν μπορούσα να αγοράσω καινούριο, οπότε δανείστικα απ'αυτό το παλικάρι.Ακούστε κ μόνοι σας να κρίνετε εδώ: www.myspce.com/amarantineband Το συγκεκριμένο crash είναι απο δεξιά στην τελική μίξη ακριβώς δίπλα απ'το china. Πάντος πωλούνται σε πολύ καλές τιμές και έχουν καλό ήχο πολλές φορές καλύτερο και απο άλλες ακριβές μάρκες.
  3. Επίσης αν π.χ. χρησιμοποιής ASIO στο ''Audio system set up'' κάνε ''κλίκ''στο ''ASIO Control Panel'', θα σου ανοίξει ένα παραθυράκι ''ASIO Buffer Latency''.Εκεί επέλεξε για παράδειγμα 20ms ή λιγότερο.Λογικά δεν θα έπρεπε να έχεισ καθόλου καθιστέριση.Αυτό να ξέρεις ίσως σου ''γονατίσει'' τον επεξεργαστή, οπότε όταν τελειώσεις τις ηχογραφίσεις καλό είωαι να το αλλάξεις πάλι.Αν πάλι το μηχανημά σου δεν το ΄''σηκώνει'', όπως αναφέρθηκε παραπάνω κάνε mute στο κανάλι και έχε ως monitor τον ενισχιτή σου.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου